- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
market görevlileri dahi bebek var diyerek kapıyı tıklatıyor bir de güvenlik olduğu için satıcı tarzı kimseler giremiyor. Uykusu bölününce ağlıyor evet çok hafif uykusu bana çekmiş o konuda, ben de öyleyim ne yazık ki tek çocuk şuan hep sessiz ortamda uyumaya alıştı ve diş çıkartırken zor uyuyor zaten acısından, bebeği olanlar biraz tahmin edebilir durumu.özel esyalarınızı kullanması konusunda haklısınız ama bu komsu dısında kımse zilinize basmıyor mu?
her zile basılmada cocugunuz feryat figan aglıyor mu?
istemmıyorsanız açmayın kapıyı
market görevlileri dahi bebek var diyerek kapıyı tıklatıyor bir de güvenlik olduğu için satıcı tarzı kimseler giremiyor. Uykusu bölününce ağlıyor evet çok hafif uykusu bana çekmiş o konuda, ben de öyleyim ne yazık ki tek çocuk şuan hep sessiz ortamda uyumaya alıştı ve diş çıkartırken zor uyuyor zaten acısından, bebeği olanlar biraz tahmin edebilir durumu.
çok güldüm yorumunuza sağolunzili sök.kapı çalınırsa açma bi kaç kez he hoş altı boş de geç gitsin .
ya daha anlatmadığım da var, eşya almıştık bir iki parça zile bastı buyur dedim alacağımı söylemiştim daha önce yok aldıklarına bakıp çıkıcam dedi, evim pek müsait değildi ses etmedim baktı çıktı. Benim telefonumu değiştirdi eşim hoparlörü bozuk diye, aynısından almış benimkide bozuldu sağolsun eşim aldı falan dedi ya ne isterse alsın ama ben kimsenin gözüne birşey sokmam bu kıskançlık bende de olsun tavrı da canımı çok sıktı. Gözü direkt ne almışız ne yapmışız, ben açıkçası sevmiyorum benimle dost olacaksa benim aldığım şeye güle güle kullan der geçer ben öyle yaparım başkalarına.Zile kocaman ,basmayın çocuk uyuyor gibi bir yazı yaz.Parfümlerin vs olan yeri de kilitle.
Olmazsa cumaya gittim dönmem gelmeyin gibi bir yazı yaz kapıya.Bugün de muzurum üstümde sanki.
İşte bunlar hep işsizlik.çok güldüm yorumunuza sağolun
ya daha anlatmadığım da var, eşya almıştık bir iki parça zile bastı buyur dedim alacağımı söylemiştim daha önce yok aldıklarına bakıp çıkıcam dedi, evim pek müsait değildi ses etmedim baktı çıktı. Benim telefonumu değiştirdi eşim hoparlörü bozuk diye, aynısından almış benimkide bozuldu sağolsun eşim aldı falan dedi ya ne isterse alsın ama ben kimsenin gözüne birşey sokmam bu kıskançlık bende de olsun tavrı da canımı çok sıktı. Gözü direkt ne almışız ne yapmışız, ben açıkçası sevmiyorum benimle dost olacaksa benim aldığım şeye güle güle kullan der geçer ben öyle yaparım başkalarına.
tam olarak konu bu, diğer komşularım arkadaşlarım, arayıp mesaj atıp önce soruyor uyumuyor desem bile tıklatıyorlar zile basmıyorlar. elinde telefonu var bir mesaj bir arama çok mu zor işi düştüğünde arıyor gayette, birgün zili kapattım artık uyumadan, bu sefer telefonla arıyor kapıya vuruyor hani Allah korusun alacaklı haciz memuru geldi havası esti evde. Bilerek rahatsız etmek için yapılır bu kadarı, o çocuk ağlarken ne sohbeti edebileceksin ki sen?Kapıya not yaz. Zile basmayınız diye. Aslında gerek yok. Mesela benim komşularım bebeğim olduğundan beri kesinlikle zile basmazlar. Hafif kapıyı tıklatırlar. Gelmeden önce de mutlaka Whatsappten yazarlar. Bu çok zor birşey değil. Kadın kendince samimi olmak istiyor. Hoşlanmıyorsanız mesafe koyun. Sınır çizin.
çok teşekkür ederim son olaylardan sonra artık abartıyor olamam dedim ki ben çocuğumu şımarık yetiştirmek istemem ama uyku yemek bunlar en doğal hakkı çocuğun, çocuk bastı deyip rahat olması da ayrı, çocuğun laf dinlemiyorsa özellikle araman lazım bu evdede bebek var. En sonunda çalsa da açmicam yani bi süre sonra anlar artık.zilin pilini çıkarın olmadı kapının tokmagını da sökün tam uyudugu anda kapının sesine uyanması en nefret ettıgım sey bnm de..Onun dışında ufaktan ufaktan uzaklaşın bu kişiden..
ben çok hata eksiklik aramam hoşgörürüm bu sebep olmuş olabilir, samimiydik zaten beraber parka gidiyorduk arada çay içmeye ama samimi olmak demekten ben bunu anlamıyorum, o yanlış anlamış olabilir, artık herşeyin bilinçli yapıldığını düşünüyorum. yakınlık kurup sonra da kullanmaya çalışıyor, kullanamıyorsa da huzursuz etmeye çalışıyor.ALLAH Allah ne insanlar var !
Yani başında yüz vermiş olabilirmisiniz.
Şİmdi ben kalkıp neden haddim olmadan ne cesaret ve sıfatla özel eşyalarını ve kremlerini kullanayım ki ?
Sanki önceden samimi gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?