Çıkarcı insanlar

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
Selamlar, arkadaşlar bir iki haftadır canım çok sıkkın, bir komşumun çok çıkarcı olduğunu düşünüyorum, eşim de katılıyor fakat acaba ben mi abartıyorum diye yazmak istedim. Ben davet edilmediğim yere çatkapı giden bir insan değilim ki elimde telefon var illa gideceksem ararım evde misin uygun musun diye. Benim bebeğim var onun da çocukları büyükler benimkinden. Çatkapı oğlum uyurken zile basıyor çocuk feryat figan uyanıyor oturma derdinde. Market çok yakın olmasına rağmen çocuk sende kalsın ben gidip geleyim diye emri vaki yapıyor çocukları söz dinlemiyor tokatlayıp dövdü çocuğu kaç sefer, ben bak öyle yaparsan olmaz ama dediğimde aaa bak kızarım teyzeye misali bişey dedi kan beynine sıçradı. Çocuğu benim oğlumu tutmuş zorla sürüklemeye çalışıyor ağlatıyor diye dedim keyfi değil. Onun dışında onlar maddi olarak araba ev falan hepsi var, biz kiracıyız ama çok şükür cömert insanlarız. Gelip parfümümden sıkıyor izin almadan, kremleri alıp sürüyor çocuğuna 3 kuruş için sesimi çıkarmam ama parası olmayan alamayan insanlar değiller. benim en sevmediğim şeydir, ihtiyacım olmayan bişeyi istemem. en son dün gene oğlum diş çıkarttığı için huzursuz zile basıp çocuğu uyandırdı. Oturdular oğlumu susturmadım zile niye bastınız dedim çocuğa basma dedim bastı diyor. Çocuğuna balkondan atlama dedidiğinde atlarsa ne yapacak izleyecek heralde. Neyse ağladı ben de temizlik yapmadım daha dedim, çocuğuna çizgi film indirmemi istemek için gelmiş yapamam şimdi çocuk huzursuz dedim, toz almaya başladım 10dk hadi bizde gidelim çocuklar diye bekledi, ondan sonra gitti oğlum da sustu beraber temizlik yaptım. Eşim açıkça gelme istemiyorum diyebilirsin dedi, kabalık yapmak istemiyorum. Ve ben mi çok abartıyorum nasıl uzaklaşmalı böyle insanlardan. Ben uyumlu bir insanım kolay kolay sinirlenmem içime atarım düşüncesiz insanların yaptıklarını aniden patlarım orda herşey biter dün de artık son noktaydı. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

özel esyalarınızı kullanması konusunda haklısınız ama bu komsu dısında kımse zilinize basmıyor mu?
her zile basılmada cocugunuz feryat figan aglıyor mu?
istemmıyorsanız açmayın kapıyı

özel esyalarınızı kullanması konusunda haklısınız ama bu komsu dısında kımse zilinize basmıyor mu?
her zile basılmada cocugunuz feryat figan aglıyor mu?
istemmıyorsanız açmayın kapıyı
market görevlileri dahi bebek var diyerek kapıyı tıklatıyor bir de güvenlik olduğu için satıcı tarzı kimseler giremiyor. Uykusu bölününce ağlıyor evet çok hafif uykusu bana çekmiş o konuda, ben de öyleyim ne yazık ki tek çocuk şuan hep sessiz ortamda uyumaya alıştı ve diş çıkartırken zor uyuyor zaten acısından, bebeği olanlar biraz tahmin edebilir durumu.

ALLAH Allah ne insanlar var !
Yani başında yüz vermiş olabilirmisiniz.
Şİmdi ben kalkıp neden haddim olmadan ne cesaret ve sıfatla özel eşyalarını ve kremlerini kullanayım ki ?
Sanki önceden samimi gibisiniz.

bence mesafe koyun aranıza içten içten sinirleniyor doluyorsunuz komşunuza karşı, belli ki farklı karakterlerdesiniz yani uyuşma noktanız çok az gibi geldi bana. böyle insanlarla uğraşıp enerjinizi boşa harcamayın derim, bebek olan bir eve insanların daha anlayışlı davranması gerektiğini düşünüyorum, zaten çok kısa süreli uyur bebekler bide sürekli zil sesinde uyandırılıyor hiç ıuku düzeni olmayacak, zili sökün bir süreliğine bence

Açmayın madem kapıyı
bir gelir iki gelır snr vazgecer
ben sizin yerınızde olsam açmam madem rahatsızsanız.

Zilin üzerini "Zile basmayın çocuk uyuyor" yazısı ile kaplayın bantlayıp.
Parfümlerinizi, kurcalanacak eşyalarınızı yatak odanızın dışına çıkarmayın ve yatak odanızın kapısını çekin. (Oraya girmezler herhalde)

Kapınızı yarım kapı açın, bu bir çeşit bilinçaltı mesajıdır "Şu an seni buraya dahil etmek istemiyorum" şekilde ve çocuğu bırakmaya çalışırsa, "Müsait değilim" deyin, sebep belirtmek zorunda değilsiniz. Neden derse "Müsait değilim şu an" dersin yine.

Ve bir bakıma da haklı bile bu kadın, siz sınır koymamışsınız aleni ikaz etmemişsiniz. O da alanınızı çiğnemiş farkında değil.
Herkes aynı incelikte düşünemez. "Gelme" deyin açık açık, istediği madem o.

birde özel eşyaların kullanılması çok garip geldi bana, yazmayı unutmuşum

Kapıya not yaz. Zile basmayınız diye. Aslında gerek yok. Mesela benim komşularım bebeğim olduğundan beri kesinlikle zile basmazlar. Hafif kapıyı tıklatırlar. Gelmeden önce de mutlaka Whatsappten yazarlar. Bu çok zor birşey değil. Kadın kendince samimi olmak istiyor. Hoşlanmıyorsanız mesafe koyun. Sınır çizin.

zilin pilini çıkarın olmadı kapının tokmagını da sökün tam uyudugu anda kapının sesine uyanması en nefret ettıgım sey bnm de..Onun dışında ufaktan ufaktan uzaklaşın bu kişiden..

zili sök.kapı çalınırsa açma bi kaç kez he hoş altı boş de geç gitsin .
çok güldüm yorumunuza sağolun
Zile kocaman ,basmayın çocuk uyuyor gibi bir yazı yaz.Parfümlerin vs olan yeri de kilitle.
Olmazsa cumaya gittim dönmem gelmeyin gibi bir yazı yaz kapıya. Bugün de muzurum üstümde sanki.
ya daha anlatmadığım da var, eşya almıştık bir iki parça zile bastı buyur dedim alacağımı söylemiştim daha önce yok aldıklarına bakıp çıkıcam dedi, evim pek müsait değildi ses etmedim baktı çıktı. Benim telefonumu değiştirdi eşim hoparlörü bozuk diye, aynısından almış benimkide bozuldu sağolsun eşim aldı falan dedi ya ne isterse alsın ama ben kimsenin gözüne birşey sokmam bu kıskançlık bende de olsun tavrı da canımı çok sıktı. Gözü direkt ne almışız ne yapmışız, ben açıkçası sevmiyorum benimle dost olacaksa benim aldığım şeye güle güle kullan der geçer ben öyle yaparım başkalarına.

İşte bunlar hep işsizlik.

tam olarak konu bu, diğer komşularım arkadaşlarım, arayıp mesaj atıp önce soruyor uyumuyor desem bile tıklatıyorlar zile basmıyorlar. elinde telefonu var bir mesaj bir arama çok mu zor işi düştüğünde arıyor gayette, birgün zili kapattım artık uyumadan, bu sefer telefonla arıyor kapıya vuruyor hani Allah korusun alacaklı haciz memuru geldi havası esti evde. Bilerek rahatsız etmek için yapılır bu kadarı, o çocuk ağlarken ne sohbeti edebileceksin ki sen?

zilin pilini çıkarın olmadı kapının tokmagını da sökün tam uyudugu anda kapının sesine uyanması en nefret ettıgım sey bnm de..Onun dışında ufaktan ufaktan uzaklaşın bu kişiden..
çok teşekkür ederim son olaylardan sonra artık abartıyor olamam dedim ki ben çocuğumu şımarık yetiştirmek istemem ama uyku yemek bunlar en doğal hakkı çocuğun, çocuk bastı deyip rahat olması da ayrı, çocuğun laf dinlemiyorsa özellikle araman lazım bu evdede bebek var. En sonunda çalsa da açmicam yani bi süre sonra anlar artık.

Zilin ustune bebek uyuyor basmayin yaz. Ben oyle yaptim. Bir kere kv inadina basti ona da cemkirdim bir daha asla yapmadi. Zile o sekilde uyari yazarsan cemkirmekte de hakli olursun

ALLAH Allah ne insanlar var !
Yani başında yüz vermiş olabilirmisiniz.
Şİmdi ben kalkıp neden haddim olmadan ne cesaret ve sıfatla özel eşyalarını ve kremlerini kullanayım ki ?
Sanki önceden samimi gibisiniz.
ben çok hata eksiklik aramam hoşgörürüm bu sebep olmuş olabilir, samimiydik zaten beraber parka gidiyorduk arada çay içmeye ama samimi olmak demekten ben bunu anlamıyorum, o yanlış anlamış olabilir, artık herşeyin bilinçli yapıldığını düşünüyorum. yakınlık kurup sonra da kullanmaya çalışıyor, kullanamıyorsa da huzursuz etmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…