Çıkış Kapım Var mı?

mavisaclizombi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
44
27
18
33
Herkese Merhaba,
Konuştuğum kişi evli olduğunu gizledi eşide konuşmaları yakalamış olmayan ithamlarda bulunuyor,ben zaten öğrenir öğrenmez uzaklaşıp hattımı değiştim.Eşi erkek kardeşime ve babama söylemekle tehdit ediyor bana bir yol gösterirmisiniz?Sağlıklı düşünemiyorum
Çok teşekkür ederim
Saygılarımla

Haberiniz yoksaa ve direk bitiryseniz kendinizde suç aramayın kadınada belirtin benim haberim yoktu uzaklaşyım diye kadında o kadar aptal değildir heraldee kocasının suçlu oldugunu az bucuk görür

Esine evli oldugundan haberiniz olmadığını bundan sonra hiçbir şekilde iletisime geçmek istemediğinizi belirtseniz olmaz mı ki ?

Haberiniz olmadığını keskin bir dille söyleyin kadına.
Gerekirse ailenizle de bu durumu; olayları biraz değiştirip yumuşatıp bir şekilde paylaşın..
En azından kadına ailemin haberi var dersin. O zaman tehdit edemez.

Tükrnerek yok olsalar şu tip erkekler.
Eşimi mağdur görün lütfen şuan çok öfkeli ve size inanmamış olabilir.
Siz hiç mi anlamadınız neden araştırmıyorsunuz hayatınızdaki insan kimdir, nedir diye ?
Çok zor bir durum adamın eşine üzüldüm ben.

Söylersen şsöyle de ve tehdit etmesine izin verme etmeye devam ederse şikayet edecegini soyle senin bi suçun yok seninle ugrasacagina gitsin kocasıyla uğraşsın yaptıklarını burnundan fitil fitil getirip boşasın bi zahmet

ben sızın yerınızde olsam
kıme soylersen soyle rezıl esının kepazelıgını bence de tum dunya ogrenmelı cık anahaberde soyle benı kandırdı karı koca gururumla oynuyorsunuz asıl ben dava acarım sıze adımı kotuluyor ıtıbarımı zedelıyorlar dıye ben sucsuz oldugumu herkese ıspatlarım olan sızlere olur der cat dıye kapatırdım telefonu

korkmayın

Benimle ugrascagina git eşine sahip cik ben evli olunca elimi ayagimi cektim ama herkes benm kadar durust olmayabilir de, solucek olsa solerdi goz dagi verior olabilir. Ah be sizde hic mi dikkat etmediniz hic mi fark etmediniz uzuldum sizin adiniza :(

söylemeye niyeti olsa çoktan söylerdi.ayrıca siz emin misiniz olayların sadece bu kadar olduğuna?yani sanki siz eğer gerçekten bilmiyordunuz ve sonrasında öğrendiniz ama adamla görüşmeye devam ettiniz kadın da o yüzden sizi yeni hattınız abiniz babanıza kadar kovalıyor.ya da evli olduğunu bile bile görüştüğünüzü öğrendi.yoksa derdi ki adam o kadını da kandırmış.

söylemeye niyeti olsa çoktan söylerdi.ayrıca siz emin misiniz olayların sadece bu kadar olduğuna?yani sanki siz eğer gerçekten bilmiyordunuz ve sonrasında öğrendiniz ama adamla görüşmeye devam ettiniz kadın da o yüzden sizi yeni hattınız abiniz babanıza kadar kovalıyor.ya da evli olduğunu bile bile görüştüğünüzü öğrendi.yoksa derdi ki adam o kadını da kandırmış.
Ya bazen kadinlar ole dusunemiyo olabiliyor bence arkadasimjzda o tarz bi kisi kurbni olmjs anlicagimiz kimi insan war benm esim bisi yapmadi o geldi onu yoldan cikardi der. Herkes sen ben gibi saglikli ve olgun dusunemiyor malesef tabi bende durumu burda yazildigi gibi biliyorum o yuzden ona gore yorumluyorum.

Sizin ailenizle tehdit edene kadar evdeki gereksizi boşasın. Sizle ne uğraşıyor ki? Farz edelim adamın evli olduğunu biliyordunuz. Ee? Siz mi verdiniz sadakat sözünü? Herkes önce kendine baksın.

Bu kadınların eşleri yerine elin kadınına sarmalarını anlamıyorum ben!
Çünkü o namussuzu boşayacak cesaret yok, e hırsını birinden alması, zihninde bu yaşadığı olayı birine mal etmesi lazım.
Diğer kadın olmasaydı adam aldatmayacaktı, benim kocam yapmaz diye olayı kitledi kafada.
Ha bile bile ilişkiye devam edene sç tazminat davanı ama, kandırılmış iki kadın varken adam müsvettesi sıyrılıyor gene işin içinden.

Herkese Merhaba,
Konuştuğum kişi evli olduğunu gizledi eşide konuşmaları yakalamış olmayan ithamlarda bulunuyor,ben zaten öğrenir öğrenmez uzaklaşıp hattımı değiştim.Eşi erkek kardeşime ve babama söylemekle tehdit ediyor bana bir yol gösterirmisiniz?Sağlıklı düşünemiyorum
Çok teşekkür ederim
Saygılarımla
Gerçekten bilmiyormuydun peki ?

Adamın evli olduğunu gerçekten bilmiyorsan neden bu kadar panikledin ki ? Hem aileni nerden tanıyor? O senin aileni tanıyorsa sen de onların ailesini tanıyorsundur . Bana karışık geldi pek inanamadım kusura bakma.

Back
X