Arkadaslar dun ısten çıktım fakat ıstıfamı yazmadım bana gıdıp yazma dıyolar.Paranı versın dıyolar gıdıp yazma maas gününe kadar ozaman mecbur vercekler dıyorlar doğrumu buu
Arkadaslar dun ısten çıktım fakat ıstıfamı yazmadım bana gıdıp yazma dıyolar.Paranı versın dıyolar gıdıp yazma maas gününe kadar ozaman mecbur vercekler dıyorlar doğrumu buu
Yok oyle mecbur parami verecekler, işveren senden para almasın dikkat et. Ihbar süresini gözetmeksizin isten ayrılırsan ki ayrılmışsin senden çatır çatır alırlar tazminatı. Is kanunu duye birşey varhakettım tabı 1.5 yıldır çalışıyorum kıdem tazmınatı odemezlermı bızde çıkarmıyorlar adam yapcan dıyo yapmassan cık gıt aynen böyle zorla istifa yazdırıyorlar ben de yazmıcam mecbur cıkıs paramı vercekler
hakettım tabı 1.5 yıldır çalışıyorum kıdem tazmınatı odemezlermı bızde çıkarmıyorlar adam yapcan dıyo yapmassan cık gıt aynen böyle zorla istifa yazdırıyorlar ben de yazmıcam mecbur cıkıs paramı vercekler
ben bıgun fazladan calsıtım 5 saat sonra bugun rahatsızım erken çıkıyım dedım tamam dedıler sonra mudur salmadı bende rahatsızım duramıcam dedım gıttım .bıde sorumlu bırden söylenmeye başladı bıdaha bos durmayın yoksa bırılerının cok pıs canını yakıcam dedı.kızdım çıktım.zaten sorumluyla zor oluyordu cok sıkıntılı.ben çıktım sonra bana yarın gel ıstıfanı yaz dedıler.bu.mesele gıdıp ıstıfamı yazsam sıkınıtlar yasadım bu yüzden çıkıyorum dıye alma hakkım olurmu yada gıdıp hıc yazmasam bı zaman sonra verırlermı
Kanun bu. Yapacak bisi yok. Hem istifa edip hem de para alamazsınız. Ayrıca elle düğüne bayrama gidilirsureklı sıkıntılar yasıyoruz hergun 5 karış suratla çıkıyordum ısten artık bezdım bakın sadece ben degıl yenı eleman başlamıştı ıse onuda bezdırdıler kız dayanamadı oda cıktı bugun.
ben bıgun fazladan calsıtım 5 saat sonra bugun rahatsızım erken çıkıyım dedım tamam dedıler sonra mudur salmadı bende rahatsızım duramıcam dedım gıttım .bıde sorumlu bırden söylenmeye başladı bıdaha bos durmayın yoksa bırılerının cok pıs canını yakıcam dedı.kızdım çıktım.zaten sorumluyla zor oluyordu cok sıkıntılı.ben çıktım sonra bana yarın gel ıstıfanı yaz dedıler.bu.mesele gıdıp ıstıfamı yazsam sıkınıtlar yasadım bu yüzden çıkıyorum dıye alma hakkım olurmu yada gıdıp hıc yazmasam bı zaman sonra verırlermı
soyle bısı var bızde haftada bıgun fazla calısıyon sonra goya bu satlerı verıyorlar.mesaı falan yok bızde ama yok nezaman ızın ıstesek adam vermıyor.sorumlu da cok sert sureklı herseye kızıyor laf soyluyor.sorumlu mesela calısma cızelgemızımı hazırlıyor. Bıgun hazırlamış geldı dedıkı cızelgeyı hazırladım uyan uyar uymayan defolup gıder.böyle terbıyesızlık olabılırmı.buyuzden sımdı bana gıtme dıyorlar.mecbur cıkısını verırı dıyorlar. Yok bekarım ben .ıse gırıs tarıhım ocak 2013 gecen yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?