Çıkma teklifini nasıl kibarca reddedebilirz

Ayse36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
30
0
86
İstanbul
Yha kızlarr cok yakın bir arkadasım teklif etti ve bn kabul etmicmm bunu ona nasıl bikabarca soleyebilirmm ??? fisfisfis

ahah kaydirigubbakcemile3 masalla koptum

bende 14 um konunun takibindeym bu arada

ayrı dünyaların insanıyız de :)
seni abim gibi görüyorum de :) :)
başkasını seviyorum de :)
şu an için hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum de :)
bahane mi yok yahu

derslerime yoğunlaşmam lazım de..

seni arkadaş olarak sevdim üzgünüm ilgimi yalnış anlamışsın de..

Başka bir ilişkim başlamak üzere de..

O duruma gelcek ama benim istemedğim bir bana yakınlaştı mı hemen o bahaneyi öne sürerim.. Kalbi kırılmasın diye.. Kibarca uzaklaşır zaten o şekilde.

Ya da yaş ufakmış madem henüz bir ilişki düşünmüyorum de.

çok yakın bi arkadaşım diyosun
o nedenle bana nasıl başka bi gözle bakarsın diyip kafasını kır bence :mymeka: kibarlığa hiç gerek yok
bi de yha yazmasan ne güzel olur

yükseklik korkum var çıkamam biyere de sositososito

delikafaduldendelikafaduldenay buna çok güldüm ya
bu arada bana da 13 yaşlarımdayken hep sınıfta en samimi olduğum arkaadaşlarım teklif ettiler ee ben kibarca red etmek gibi bişi düşünmedim hayır tabikide dedim onlarda tamam arkadaş kalalım o zaman bozulmasın dostluğumuz diyolardı oki diyoduk yani ahh ahh çocukluk iştekaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelae çıkmak kelimesi garip geliyor tabi o yaşlarda adı bu,
eşimle aramızda bir geyiktir bu ,
bazen bana benimle çıkarmısın diyor bende hangi merdivenden çıkıyoruz diyorum kaydirigubbakcemile

laelaelaelaelae çıkmak kelimesi garip geliyor tabi o yaşlarda adı bu,
eşimle aramızda bir geyiktir bu ,
bazen bana benimle çıkarmısın diyor bende hangi merdivenden çıkıyoruz diyorum kaydirigubbakcemile

evet çok enteresan işte ama biz hala çıktığımız diyoruz işte nereye çıkıyosak birde ben ilkokuldaykende çıkma teklifi almıştım mesela o zamanlarda arkadaşlık teklifi oarak geçiyodu şimdi ise erkek arkadaşım diyoruz iştedelikafadulden

evlenince geçer düze çıkarsınız kaydirigubbakcemile3

su aralar en fazla duydugum ;
senle ben imm seyy
kaydirigubbakcemile3
cikmak daha guzel yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…