Çıkmaz bir sokaktayız... :(

Arkadaşlar babam annemi iki yıldır aldatıyo bunu bizde biliyoruz arada düzelip kendini affettiriyo ama suan hala aynı iki yıldır huzurun h sini görmedik önceden nasıldı acaba huzurlu olmak diye düşünüyorum bi türlü hatırlayamıyorum..

Babamın bize yapmadığı işkence kalmadı artık onun yüzünü görmek istemiyorum yani ölüm haberini alsam üzülmem heralde belki bizim için kurtuluş olur.

Annem ayrılmak istiyo bırakmıyo ama şiddet hakaret evden kovma hepsi var.45 yasında kadın ı hergün sanki cocukmus gibi ağlatıyo.. biz napıcaz :KK43: kendi memleketimizde değiliz uzaktayız on saat. babamın işi sebebiyle başka bi ildeyiz. Bırakmıyo ki gidelim. Hem gitsek para yok pul yok nereye gideceğiz. hem bize bunları yapıyo hem bosanmaya yanasmıyo o kadar şiddetli kavgalar oluyo ki bi keresinde kafamıza silah dayadı evlat katili olcam dedi bu nasıl bi tramvadır size anlatamam. Kardeşim ygs ye hazırlanıyo onu özel okula yazdırdı o kadar para döktü ama kızcagız gün yüzü görmedi ders calısmakta zorlanıyo belkide çalısamıyo..ben işsizm iki hafta sonra polislik sınavına gircem.. kazanmayı cok istiyorum ama kazanırsam annemi kardeşimi nasıl bırakcam kazanmasam geleceğim için cok önemli cıkmazlardayız ne yapcagımızı bilmyioruz.. polise haber versem olaylar büyücek kardeşim sürekli korkuyo bizi öldürecek diye okuldayken sürekli aklı bizde msj atıp soruyo.. ağlamadıgımz gün yok..

suan nasıl cümle kurdum ne yazdım inanın bilmiyorum :KK43: huzurlu bi eviniz varsa kıymetini bilin..
babamla defalarca konustum küstüm bagırdım cağırıdm her türlü seyi denedim olmuyo adam iki gün iyise ücüncü gün yine aynı sürekli karı kız pesinde geziyo... arkdaslar ne yapabiliriz kardeşimn sınavı okulu burda olmasaydı belki daha kolay olurdu hersey..
Aile ve sosyal politikalar bakanlığı yardım hattını arayın.

Canım seni üzmek istemiyorum ama şahsım adına konuşayım..
ben birşeyi istersem kimse engel olamaz ne bir erkek ne de başkası.
defolup giderim arkamdan ağzı açık bakar öyle bir şeyde yapamaz.

Canım seni üzmek istemiyorum ama şahsım adına konuşayım..
ben birşeyi istersem kimse engel olamaz ne bir erkek ne de başkası.
defolup giderim arkamdan ağzı açık bakar öyle bir şeyde yapamaz.

bi kere cıkıyoduk diyorum ya kafamıza silah dayadı :( bişey yapamıyoruz tıkılıp kalıyoruz :(

allah yardımcınız olsun.deddeniz dayınız falan yokmu.sahipsizmisiniz nereden buluyor bu cesareti.büyük konuşmayayım ama benim babam abilerim böyle birşey olsa arkalarına alırlar.bu adam başıboşluktan eziyet ediyor bence

Alo 144 yardım hattı... Bence işin içine polis ve savcının girmesinden korkmayın. Devlet anneniz gibi kadınları korumakla yükümlü.

allah yardımcınız olsun.deddeniz dayınız falan yokmu.sahipsizmisiniz nereden buluyor bu cesareti.büyük konuşmayayım ama benim babam abilerim böyle birşey olsa arkalarına alırlar.bu adam başıboşluktan eziyet ediyor bence
daha önce iki tane teyzem benzer seylerden bosandı kimse sahip cıkmadı. aynen parası pulu düzgün karısı ve iki cocugu var sıkıntıdan karı kız peşinde babaanneme büyük babama söylüyom nolmus biz ne eziyetler cektik oturun rahat batıyo diyolar.. :(

valla bukadar zulum gösteren bir babanın yanında ne kalıyorsunuz ,
Ne öldürecek ya kadın sığınma evleri,yardımlaşma kurumları var öncelikle oralarla görüşün,
Daha sonra hepiniz bir elden çalışır geçinirsiniz,az aşım ağrısız başım olur,
Bu adam ne zamana kadar yüklenir böyle !!kararlı olun ,yaptırım uygulatın,
Eve ekmek getirmekle baba olunmuyor maalesef !!

Bimere yazın, Cumhurbaşkanına yazın.. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı alo 144ü arayın. Bakın defaatle uyarıyorum, devletten yardım alınnnnnn

Korkmayın...Devletten yardım alın. Başka çareniz yok.
aslında bakarsanız babamda devlet böyle durumdakilere yardım ediyo hatta o kadar serefsiz bi insanki koruması oldugu kadınlarla bile görüsüyo onlarda masaşllah halinden memnun kadınları da anlayamıyorum

aslında bakarsanız babamda devlet böyle durumdakilere yardım ediyo hatta o kadar serefsiz bi insanki koruması oldugu kadınlarla bile görüsüyo onlarda masaşllah halinden memnun kadınları da anlayamıyorum
Baban devlet memuru mu? Anlamadım tam olarak. Lütfen biraz ayrıntı ver canım. Aklımda birşey var :KK58:

daha önce iki tane teyzem benzer seylerden bosandı kimse sahip cıkmadı. aynen parası pulu düzgün karısı ve iki cocugu var sıkıntıdan karı kız peşinde babaanneme büyük babama söylüyom nolmus biz ne eziyetler cektik oturun rahat batıyo diyolar.. :(
inşallah mesleğinizi elinize alırsınız kardeşinizi ve annenizi o adamın elişnden kurtarırsınız.bol bol dua edin

Baban devlet memuru mu? Anlamadım tam olarak. Lütfen biraz ayrıntı ver canım. Aklımda birşey var :KK58:
jandarmada calısıyo :( kac kere dedim bizden utanmyorsun mesleğine saygın olsun bi de milletin namusunu korumak senin gibi serefsizlere kalmış bunu bile dedim arlanmıyo arada iyiliği tutup gelip ayaklarımza kapanıyo ama bi haftayı gecmiyo aynı

Burada ne demek istediniz ? Devletten yardim alin.Hep sizin basinizda durmuyor kari-kiz kovalayan adam.Gayet vaktiniz var hazirlik yapip evden cikmaya.Once bilgi alin,sureci ogrenin,Kararlastirin,organize olun ve birakin ne hali varsa gorsun yani.yakinda siz de polis olursunuz mis gibi.icinizi ferah tutun ve umutlu olun biraz.Korkulari birakin.Adam sizi korkuyla sindirmeye alismis.Buna izin vermeyin.

daha önce iki tane teyzem benzer seylerden bosandı kimse sahip cıkmadı. aynen parası pulu düzgün karısı ve iki cocugu var sıkıntıdan karı kız peşinde babaanneme büyük babama söylüyom nolmus biz ne eziyetler cektik oturun rahat batıyo diyolar.. :KK43:

Öyle erkeği yetiştiren de onlar çünkü. Mantıklı ve insaflı hareket beklenmez onlardan.
Annenin sahip çıkacak bir akrabası yoksa devletten yardım isteyin. Bu kurumlar annen gibi zorda olan kadınlar için var.

Diğer kadını istiyorsa onunla olsun iste annenden niye boşanmıyo?

Niyeti istediği kadar gönül eglendirmek yaşlılığında da kendini annene baktirmak heralde

Öncelikle birbirinize destek olamanız gerekiyor. Anneniz kardeşiniz siz birbirinize sarılın, yaralarınızı ancak birlikte iyileştirebilirsiniz. Kardeşinin okulu oradaysa nasılsa sizi izler bulur, bu durumda sizin kaçmanızın da anlamı kalmaz. Mümkün mertebe soğuk kanlı olun, polislik sınavını umarım kazanırsınız. Devletten destek alın diyeceğim ama babanıza 3-5 gün uzaklaştırma verseler bitince ne olacak? Bu sefer daha öfkeli geri dönüşler alacaksınız. Onun çekindiği dede, amca falan varsa yardım isteseniz? Allah yardımcınız olsun.

Back
X