- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığı yardım hattını arayın.Arkadaşlar babam annemi iki yıldır aldatıyo bunu bizde biliyoruz arada düzelip kendini affettiriyo ama suan hala aynı iki yıldır huzurun h sini görmedik önceden nasıldı acaba huzurlu olmak diye düşünüyorum bi türlü hatırlayamıyorum..
Babamın bize yapmadığı işkence kalmadı artık onun yüzünü görmek istemiyorum yani ölüm haberini alsam üzülmem heralde belki bizim için kurtuluş olur.
Annem ayrılmak istiyo bırakmıyo ama şiddet hakaret evden kovma hepsi var.45 yasında kadın ı hergün sanki cocukmus gibi ağlatıyo.. biz napıcazkendi memleketimizde değiliz uzaktayız on saat. babamın işi sebebiyle başka bi ildeyiz. Bırakmıyo ki gidelim. Hem gitsek para yok pul yok nereye gideceğiz. hem bize bunları yapıyo hem bosanmaya yanasmıyo o kadar şiddetli kavgalar oluyo ki bi keresinde kafamıza silah dayadı evlat katili olcam dedi bu nasıl bi tramvadır size anlatamam. Kardeşim ygs ye hazırlanıyo onu özel okula yazdırdı o kadar para döktü ama kızcagız gün yüzü görmedi ders calısmakta zorlanıyo belkide çalısamıyo..ben işsizm iki hafta sonra polislik sınavına gircem.. kazanmayı cok istiyorum ama kazanırsam annemi kardeşimi nasıl bırakcam kazanmasam geleceğim için cok önemli cıkmazlardayız ne yapcagımızı bilmyioruz.. polise haber versem olaylar büyücek kardeşim sürekli korkuyo bizi öldürecek diye okuldayken sürekli aklı bizde msj atıp soruyo.. ağlamadıgımz gün yok..
suan nasıl cümle kurdum ne yazdım inanın bilmiyorumhuzurlu bi eviniz varsa kıymetini bilin..
babamla defalarca konustum küstüm bagırdım cağırıdm her türlü seyi denedim olmuyo adam iki gün iyise ücüncü gün yine aynı sürekli karı kız pesinde geziyo... arkdaslar ne yapabiliriz kardeşimn sınavı okulu burda olmasaydı belki daha kolay olurdu hersey..
Canım seni üzmek istemiyorum ama şahsım adına konuşayım..
ben birşeyi istersem kimse engel olamaz ne bir erkek ne de başkası.
defolup giderim arkamdan ağzı açık bakar öyle bir şeyde yapamaz.
Korkmayın...Devletten yardım alın. Başka çareniz yok.bi kere cıkıyoduk diyorum ya kafamıza silah dayadıbişey yapamıyoruz tıkılıp kalıyoruz
![]()
Polise gidin lütfen bu hafife alınacak birşey değil diken üstünde mi yaşıyorsunuz?bi kere cıkıyoduk diyorum ya kafamıza silah dayadıbişey yapamıyoruz tıkılıp kalıyoruz
![]()
daha önce iki tane teyzem benzer seylerden bosandı kimse sahip cıkmadı. aynen parası pulu düzgün karısı ve iki cocugu var sıkıntıdan karı kız peşinde babaanneme büyük babama söylüyom nolmus biz ne eziyetler cektik oturun rahat batıyo diyolar..allah yardımcınız olsun.deddeniz dayınız falan yokmu.sahipsizmisiniz nereden buluyor bu cesareti.büyük konuşmayayım ama benim babam abilerim böyle birşey olsa arkalarına alırlar.bu adam başıboşluktan eziyet ediyor bence
aslında bakarsanız babamda devlet böyle durumdakilere yardım ediyo hatta o kadar serefsiz bi insanki koruması oldugu kadınlarla bile görüsüyo onlarda masaşllah halinden memnun kadınları da anlayamıyorumKorkmayın...Devletten yardım alın. Başka çareniz yok.
Baban devlet memuru mu? Anlamadım tam olarak. Lütfen biraz ayrıntı ver canım. Aklımda birşey varaslında bakarsanız babamda devlet böyle durumdakilere yardım ediyo hatta o kadar serefsiz bi insanki koruması oldugu kadınlarla bile görüsüyo onlarda masaşllah halinden memnun kadınları da anlayamıyorum
inşallah mesleğinizi elinize alırsınız kardeşinizi ve annenizi o adamın elişnden kurtarırsınız.bol bol dua edindaha önce iki tane teyzem benzer seylerden bosandı kimse sahip cıkmadı. aynen parası pulu düzgün karısı ve iki cocugu var sıkıntıdan karı kız peşinde babaanneme büyük babama söylüyom nolmus biz ne eziyetler cektik oturun rahat batıyo diyolar..![]()
jandarmada calısıyoBaban devlet memuru mu? Anlamadım tam olarak. Lütfen biraz ayrıntı ver canım. Aklımda birşey var![]()
aslında bakarsanız babamda devlet böyle durumdakilere yardım ediyo hatta o kadar serefsiz bi insanki koruması oldugu kadınlarla bile görüsüyo onlarda masaşllah halinden memnun kadınları da anlayamıyorum
daha önce iki tane teyzem benzer seylerden bosandı kimse sahip cıkmadı. aynen parası pulu düzgün karısı ve iki cocugu var sıkıntıdan karı kız peşinde babaanneme büyük babama söylüyom nolmus biz ne eziyetler cektik oturun rahat batıyo diyolar..![]()
tek isteğim bu inanin ki polislik icin calısıyorum suan ama kazanırsam ne olcak bensiz daha kotü olacaklarinşallah mesleğinizi elinize alırsınız kardeşinizi ve annenizi o adamın elişnden kurtarırsınız.bol bol dua edin