Çıkmaz bir sokaktayız... :(

Burada ne demek istediniz ? Devletten yardim alin.Hep sizin basinizda durmuyor kari-kiz kovalayan adam.Gayet vaktiniz var hazirlik yapip evden cikmaya.Once bilgi alin,sureci ogrenin,Kararlastirin,organize olun ve birakin ne hali varsa gorsun yani.yakinda siz de polis olursunuz mis gibi.icinizi ferah tutun ve umutlu olun biraz.Korkulari birakin.Adam sizi korkuyla sindirmeye alismis.Buna izin vermeyin.
evet cok haklısınız hepsini bende düsünüyorum ama memleketimizde değiliz suan isimiz yok nereye nasıl gidicez kardesim bi yandan sınava hazırlanıyo keske bu yıla denk gelmeseydi hersey yarım yamalak oldu ne zor zamanlar :(

Diğer kadını istiyorsa onunla olsun iste annenden niye boşanmıyo?

Niyeti istediği kadar gönül eglendirmek yaşlılığında da kendini annene baktirmak heralde
evet canım gercekten öyle bi tane kadın degğil ki bes on kişiyle görüsüyor telefonunda kac tane kadın var inanamıyorum nasıl bu kadar adilesebildi

jandarmada calısıyo :KK43: kac kere dedim bizden utanmyorsun mesleğine saygın olsun bi de milletin namusunu korumak senin gibi serefsizlere kalmış bunu bile dedim arlanmıyo arada iyiliği tutup gelip ayaklarımza kapanıyo ama bi haftayı gecmiyo aynı

Bu adam görevini kötüye kullanmaktan gider. Dur bakalım bunun için neler yapabiliriz?
Hadi bakalım hayırlısı.

jandarmada calısıyo :KK43: kac kere dedim bizden utanmyorsun mesleğine saygın olsun bi de milletin namusunu korumak senin gibi serefsizlere kalmış bunu bile dedim arlanmıyo arada iyiliği tutup gelip ayaklarımza kapanıyo ama bi haftayı gecmiyo aynı
Muhtemelen başında bir komutan, amir olacaktır. Ve emin ol canım baban size evde çektiriyorsa, işyerinde mum gibidir. Komutanıyla görüşmeye çalış. Baban devlet değil canım; devletin sadece basit bir hizmetkarı; tıpkı bizler gibi, tıpkı senin de ileride olacağın gibi.. Baban gücünü sizlerin korkusundan alıyor. Bu durumda, annen ve kardeşin alamayacağına göre, senin risk alıp harekete geçmen gerekir. Allah yar ve yardımcın olsun

Öncelikle birbirinize destek olamanız gerekiyor. Anneniz kardeşiniz siz birbirinize sarılın, yaralarınızı ancak birlikte iyileştirebilirsiniz. Kardeşinin okulu oradaysa nasılsa sizi izler bulur, bu durumda sizin kaçmanızın da anlamı kalmaz. Mümkün mertebe soğuk kanlı olun, polislik sınavını umarım kazanırsınız. Devletten destek alın diyeceğim ama babanıza 3-5 gün uzaklaştırma verseler bitince ne olacak? Bu sefer daha öfkeli geri dönüşler alacaksınız. Onun çekindiği dede, amca falan varsa yardım isteseniz? Allah yardımcınız olsun.
aynen uzaklastırma alsa daha kotu gercekten asırı sinirli bi insan ve kardeş,m cok korkuyo :( o kadar istiyorum ki kazanmayı hayalim ama bi yönden kazanmasam daha iyi olacak gibi :( tşk ederim :(

evet canım gercekten öyle bi tane kadın degğil ki bes on kişiyle görüsüyor telefonunda kac tane kadın var inanamıyorum nasıl bu kadar adilesebildi

İşte böyle tipler yaşlanınca yaltaklanmaya başlar tavır alsanız sizden kötüsü olmaz

Anne baba hakkı tamam da bu baba mı şimdi ne hakkı var bunun

Bu adam görevini kötüye kullanmaktan gider. Dur bakalım bunun için neler yapabiliriz?
Hadi bakalım hayırlısı.

alan memnun veren memnun artık kimseye güvenim kalmadı evli bi adam istediginde 5 10 tane kadın bulabiliyosa bu kadınlarda da sorun var allaha havale ediyorum hepsini

Bu iş çığrından çıkmış be güzelim, neler anlatıyorsun sen böyle? Baba hiç evladının başına silah dayar mı yahu, cinnetin de bu kadarı... Tüm acıyı o mu yaşıyor sanki, siizn günahınınz ne? Annen ve sizler bu herifi çevrenizden uzaklaştırmalısınız kesinlikle, aldatma delillerini de hazırlayın ve direk savcılığa gidip yardım alın.
Ve yukarıda yazıldığı gibi, yardım hatlarından da destek alın. Neler görüyoruz haberlerde, silah dayayan adam bi gün tetiği de çeker hiç zor gelmez öylelerine. Zerre sevgisi yok bunun belli, nasıl bi adam bu? Lütfen bir şeyler yapın artık, korkmayın bu halden daha iyi olursunuz...

İşte böyle tipler yaşlanınca yaltaklanmaya başlar tavır alsanız sizden kötüsü olmaz

Anne baba hakkı tamam da bu baba mı şimdi ne hakkı var bunun
bize tek iyi tarafı parası para verince babalık yaptım oluyo istemiyorm yemin edeirm parası batsın bizi bıraksın annemi bosaşın tek kurus istemiyorum inan hepimizin psikolojisi bozuk artık . haberlerde hergün kadın cinayeti cok kotü oluorum.. biz bi şeyine sesini cıkarınca hemen insanlar işte böyle katil oluyo diyo :(

Kan basıncının esiri olmuş uckuru düşük adamdan korkarım o yüzden ben çıkın gidin şöyle yapın böyle yapın diyemiyorum, kesin bir çözüm olmadıkça o adam sizi bulur,amirine şikayet etsen ne yapacak ki en fazla kınama alır uyarma alır, çünkü kadınlar razı taciz yok tecavüz yok, beni rezil ettiniz diye hepten saldırır bu sefer

bize tek iyi tarafı parası para verince babalık yaptım oluyo istemiyorm yemin edeirm parası batsın bizi bıraksın annemi bosaşın tek kurus istemiyorum inan hepimizin psikolojisi bozuk artık . haberlerde hergün kadın cinayeti cok kotü oluorum.. biz bi şeyine sesini cıkarınca hemen insanlar işte böyle katil oluyo diyo :KK43:

Kendi yaptıkları çok normal yani,böyle mi görüyor ne diyo mesela bu kadar kadınla birlikte olmasın, normal miymiş

Yarın sen evlendin mesela ele karışınca ne olacak

Kan basıncının esiri olmuş uckuru düşük adamdan korkarım o yüzden ben çıkın gidin şöyle yapın böyle yapın diyemiyorum, kesin bir çözüm olmadıkça o adam sizi bulur,amirine şikayet etsen ne yapacak ki en fazla kınama alır uyarma alır, çünkü kadınlar razı taciz yok tecavüz yok, beni rezil ettiniz diye hepten saldırır bu sefer
Ben sırf aldatma meselesine takılmadım ki..Elbette sadece aldatsa, uyarma kınama alır ama işin içinde şiddet ve ölüm tehdidi var. İş, idari cezadan çıkar; adli vakaya girer.

alenen tehdit ediyor baba musvetdesi.
Bunun bi çözümü olmalı. Bu kadar çaresiz kalmamalı insanlar ya. aklım almıyor.
madem para veriyor alıp alıp saklayıp bi şekilde o evden çıkıp gideceksiniz.arkanızda kimse durmuyorsa siz ayaklarınızı üstünde duracak siniz.az cesaret ne diyim başka. Allah yardımcınız olsun. ama beklemeklede bu is duzelmez. bir an önce bişeyler yapmalısınız.

Ben sırf aldatma meselesine takılmadım ki..Elbette sadece aldatsa, uyarma kınama alır ama işin içinde şiddet ve ölüm tehdidi var. İş, idari cezadan çıkar; adli vakaya girer.

Sana özel yazmadım ama onlar da ispat ister darp raporu mesela, ya da tehdit nasıl ispat edilecek

Geçen sene haberlerde vardı sanırım adam boşandığı karısını tornavida ile delik deşik ediyor tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor, tutuklu yargılama bizde anca düşünce suçundan falan oluyo

Amcam olacak şerefsiz ki 16 senedir görüşmüyoruz haberini aldık 13 yaşında kıza taciz ve santajdan hapisteydi kaset çekmiş birşeyleri ona rağmen şartlı tahliye edilmiş ne diyim ben şimdi bu kıza,malesef devlet arkanızda sizi korur kollar diyemiyorum, devlet erkek ataerkil

Peki tehdit vs. olmasa anneniz kesin boşanır mı?

Adamı şikayet falan etmeyin hiç birşey olmaz. Görevini kötüye kullanmak diye birsey yok ortada. Kadınlarla zorlar birlikte opmuyor ki. Burası Türkiye hergün kadın cinayeti işlenen ülke. Bu işler bukadar kolay olsa hergün kadın cinayeti işlenmezdi. Sen şu sınavı atlat bakalım kardeşine ygs yi. Ona göre hareket edersiniz. Hiç üzerine gitmeyin. O yokmuş gibi davranın evde. Bu süre içinde para da biriktirin. Çok üzüldüm ya. Allah ıslah etsin.

Canım benim inan çok üzüldüm belli ki o insandan kurtulmadan hayatınız huzurlu olmayacak ..
Anneniz ayrılmakta kararlı mı ? Karar lı ise yapılacak çok şey var , maalesef bazı kadınlar karar veremiyor bazı şeylere...
Ben olsam kendimi geçtim çocuklarımın ruh sağlığı huzuru için saniye düşünmez giderdim..
Çok af edersiniz havlayan Köpek ısırmaz , sizi garip bulmuş göz dağı veriyor,
Jandarma birimi bünyesinde çalışan insanın ellini kolunu bağlayabiliriz.
Çok şey var yapılacak..
Kesin kararlı iseniz yönlendiririm sizi...

evet öyle valla kafayı yedim artık elimden bişey gelmedikce çıldırıyorum :( arkadasına anlattık hatta babam da vardı bir de pişkin pişkin gülüyo ben utanıyorum artık.. hizmetim evde tam olsun dısarda da gönül eğlendirreyim diyo takmis bizim suratımıza niye asık niye öyle niye bölye diye bişey diyince de cıldırıyo kardeşim korkmasa daha fazla sesimi cıkarcam ama o yalvarıyo abla nolur sus bisey deme diye artık hayattan zerre zevk almıyorum

Back
X