- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
Canım benim çok üzüldüm beterinden beteri var dedikleri bu olsa gerekAmin insallah en kotusude siz o kadar ceker yasarsinizda disaridakiler gulluk gulistanlik hayat yasadiginizi zannederler
Ben okulu kazandim yollamadi onun yuzunden aciktan bi bolum okumak zorunda kaldim ne atamasi var ne ozelde is bulabilirim
Ortaokul liseyide onun yuzunden aciktan okumak zorunda kaldim bu bolumdede kac dersten kaldim calisiyorum calisiyorum bu yastan sonra artik aklimda almiyor kpss deseniz matematik 0 rında alginda dershaneye gitme gibi bir sansimda yok sınav ders kelimesi artik migdemi bulandiriyor
Artık halim kalmadi napayım ne edeyim diye dusunmekten inan zamaninda cok iyi geliri vardi ama kariya kiza yedirmekten elinde birsey kalmadi suan emekli maasida iyi ama onu bile gormuyoruz kari kiz ayaklari devam ediyir aldigi emekli ikramiyesindende haberimiz yok yedi mi duruyo mu ne kadar kaldi ne kadar gitti
Resmen varlik icinde yokluk cektiriyo ettigi eziyette cabasi insallah kurtulursunuz bu yasadiginiz günlerde babanin pismanlikla dizlerini dovmesi icin onun kotu hatiralari olur