Çıkmaz bir sokaktayız... :(

Amin insallah en kotusude siz o kadar ceker yasarsinizda disaridakiler gulluk gulistanlik hayat yasadiginizi zannederler

Ben okulu kazandim yollamadi onun yuzunden aciktan bi bolum okumak zorunda kaldim ne atamasi var ne ozelde is bulabilirim

Ortaokul liseyide onun yuzunden aciktan okumak zorunda kaldim bu bolumdede kac dersten kaldim calisiyorum calisiyorum bu yastan sonra artik aklimda almiyor kpss deseniz matematik 0 rında alginda dershaneye gitme gibi bir sansimda yok sınav ders kelimesi artik migdemi bulandiriyor

Artık halim kalmadi napayım ne edeyim diye dusunmekten inan zamaninda cok iyi geliri vardi ama kariya kiza yedirmekten elinde birsey kalmadi suan emekli maasida iyi ama onu bile gormuyoruz kari kiz ayaklari devam ediyir aldigi emekli ikramiyesindende haberimiz yok yedi mi duruyo mu ne kadar kaldi ne kadar gitti

Resmen varlik icinde yokluk cektiriyo ettigi eziyette cabasi insallah kurtulursunuz bu yasadiginiz günlerde babanin pismanlikla dizlerini dovmesi icin onun kotu hatiralari olur
Canım benim çok üzüldüm beterinden beteri var dedikleri bu olsa gerek :( bizim o konularda fa fazla sıkıntı yok ama iki kuruş para harcayasimiz yok bi yere gittiimiz yok allaha sigindik inşallah karı kız peşinden koşarken başlarına bi iş gelir artık sadece beddua edebiliyorum. Tek care atanmak senin içinde benim içinde..

Önce mesleğinizi elinize almak için uğraşın derim o zaman söz sahibi olursunuz. Birbirnize sıkı sıkı sarılın ve bırakmayın. Güzel şeyler hayal edin. Annenizle kardeşinizle gülün eğlenin. yani en azından deneyin. Söz verin ağlamak üzülmek dediklerini takmak yok deyin Ve Allaha sığının.

Canım benim çok üzüldüm beterinden beteri var dedikleri bu olsa gerek :KK43: bizim o konularda fa fazla sıkıntı yok ama iki kuruş para harcayasimiz yok bi yere gittiimiz yok allaha sigindik inşallah karı kız peşinden koşarken başlarına bi iş gelir artık sadece beddua edebiliyorum. Tek care atanmak senin içinde benim içinde..
Canim benim bedduanı bile duzgun et bende olmesini isterim ama benim babamın yada senin babanin basina karı kız yuzunden baslarina birsey gelirse onlarin yaptiklari pislik bizim ustumuze hic cıkmayacak etiket gibi yapisacak her yerde karsimiza cikacak aile hayatimizda is hayatimizda liste boyle uzayip gidecek ve yine her zaman ki gibi uzulen biz olucaz

Onceleri babamin duzelmesi icin cok dua ederdim Allah var bazı konularda eskisi gibi degil ama yinede katlanilacak bir durum degil aslinda kendi ahiretlerinin bizim dunyamizin selameti icin sanki olum onlar icin en hayirlisi gibi geliyor yasadikca battikca batiyorlar yaptıkları gunahlarda fazlalastikca fazlalasiyor

Ne desem bilemedim. Kardeşin okuyor okulu orda. Evde size eziyet var, çocuk ygs ye girecek. Zor bir durum. Bence savcilıga şikayet edip hemen evden uzaklaştırma kararı aldırın. Anneniz de boşanma davası açsın, 2- 3 ay sıkıntı olsa da sonra nafaka felan derken bir yoluna girer. Sen de kazanırsan annenle kardeşini yanina alırsın. Annen savcıya söylesin. Kafamıza silah dayadı diye.

Önce mesleğinizi elinize almak için uğraşın derim o zaman söz sahibi olursunuz. Birbirnize sıkı sıkı sarılın ve bırakmayın. Güzel şeyler hayal edin. Annenizle kardeşinizle gülün eğlenin. yani en azından deneyin. Söz verin ağlamak üzülmek dediklerini takmak yok deyin Ve Allaha sığının.
Allaha sığınmaktan başka bi çaremiz yok şuan için zaten...:(

Canim benim bedduanı bile duzgun et bende olmesini isterim ama benim babamın yada senin babanin basina karı kız yuzunden baslarina birsey gelirse onlarin yaptiklari pislik bizim ustumuze hic cıkmayacak etiket gibi yapisacak her yerde karsimiza cikacak aile hayatimizda is hayatimizda liste boyle uzayip gidecek ve yine her zaman ki gibi uzulen biz olucaz

Onceleri babamin duzelmesi icin cok dua ederdim Allah var bazı konularda eskisi gibi degil ama yinede katlanilacak bir durum degil aslinda kendi ahiretlerinin bizim dunyamizin selameti icin sanki olum onlar icin en hayirlisi gibi geliyor yasadikca battikca batiyorlar yaptıkları gunahlarda fazlalastikca fazlalasiyor
haklsın canım ama inan bu bile umrumda değil kim ne derse desin milletin dogruları yüzünden bu halde değil miyiz zaten sanki herkes dört dörtlükte babamızın günahını biz mi cekelim suç şahsidir bizi bağlamaz böyle düşün ..bende hep düzelsin diye dua ettim ama artık bizi bıraksın bosanmayı kabul etsin diye dua edip onuda havale ediyorum...

Ne desem bilemedim. Kardeşin okuyor okulu orda. Evde size eziyet var, çocuk ygs ye girecek. Zor bir durum. Bence savcilıga şikayet edip hemen evden uzaklaştırma kararı aldırın. Anneniz de boşanma davası açsın, 2- 3 ay sıkıntı olsa da sonra nafaka felan derken bir yoluna girer. Sen de kazanırsan annenle kardeşini yanina alırsın. Annen savcıya söylesin. Kafamıza silah dayadı diye.
of offf böyle kolay olabilse keske...:( uzaklastırma alınca daha mı iyi olacak gelip öldrür onda vicdan bile kalmamıs artık...:(

haklsın canım ama inan bu bile umrumda değil kim ne derse desin milletin dogruları yüzünden bu halde değil miyiz zaten sanki herkes dört dörtlükte babamızın günahını biz mi cekelim suç şahsidir bizi bağlamaz böyle düşün ..bende hep düzelsin diye dua ettim ama artık bizi bıraksın bosanmayı kabul etsin diye dua edip onuda havale ediyorum...
Canim haklısin hep insanlar ne der korkusundan bu hali bu durumu yasiyoruz

Bi iki tepkisinde bende insanlar ne der diye dusunmeden beni doverde duyulursa falan diye korkmadan cevap verip bi iki kerede ben ustune yuruseydim bu halde olmazdik iste ogrenilmis caresizlik oldu
Bu hale geldim yani yapar eder agzimi acio en ufak bi kelime soyleyemeyiz

24 saat yanınızda dgıl ya cekıp gıdın
gidecek yerimiz yok paramız yok nereye gidelim gitsek kime gideceğiz üç kişi nerde kalacağız..okuldu sınavdı oydu buydu kolay değil ki benim tek çare gördüğüm babamın bosanmayı kabul edip evden çekip gitmesi buda imkansz görünüyo..

gidecek yerimiz yok paramız yok nereye gidelim gitsek kime gideceğiz üç kişi nerde kalacağız..okuldu sınavdı oydu buydu kolay değil ki benim tek çare gördüğüm babamın bosanmayı kabul edip evden çekip gitmesi buda imkansz görünüyo..
bak güzel kızım o eskıdendı tr dağın başı degıl git baroya bal gıbı nafaka baglanıyor olan babana olur sıze degıl evden ya attın yada kısa süre ıcın sıgınma evıne gıdın

benim çevremde de böyle bi insan var tanıdığım hem aldatıyo hemde kadının boşanmasına izin vermiyo farklı farklı kadınlarla mesajlaşmalar gerek cinsel birliktelik en sonunda aralarında noterde sözleşme gibi bişey yapmışlar eğer bi daha aldatırsa tek celsede boşancaklar :KK12:

babanin meslegi silah gerekdirecek bi turden galiba
ondanmi polise gitmek istemiyorsunuz
gidemiyorsaniz , bize ellemyen yilan bin ya$asin deyup girmezden gelceksiniz baska yolu yok
yani ya devlete siginin yada gormezden gelin ne b.. yerse yesin

aslında bakarsanız babamda devlet böyle durumdakilere yardım ediyo hatta o kadar serefsiz bi insanki koruması oldugu kadınlarla bile görüsüyo onlarda masaşllah halinden memnun kadınları da anlayamıyorum
adam da polis yani silahı da ondan var bu kötü işte

Allah yardimciniz olsun.. . Rabbim kurtarsin

Back
X