Çıkmaz sokak.

Papatyadantac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
3
0
1
Çıkmaz sokaktayim kızlar.
Daraldim kaldım yardımınıza ihtiyacım var.
İkinci üyeliğim bu yönetimin haberi var yeni üye diye fake yapmayalim hemen :)

Mutlu giden bir sevgililik dönemini nişanla taçlandıracakken aldatildigimi öğrendim. İlk aylar kendime gelemedim. Yemek yiyemedim hastalandim. İntihara kalkıştım başarılı olamadım. Affetmek istedim yediremedim. Hazmedemedim . Allak bullak oldum tamamen. Hala rüyalarıma giriyor, hala ağlama krizleri tutuyor beni. Ayrılalı 1 sene oldu.
Daha atlatamam bu hisleri derken bir gün dedim ki bir fake hesap acayim onunla bununla konuşur biraz kafa dagitirim. Ekledim herkesi kadın erkek farketmeksizin konuştum öyle. Soracak şey bulamadım saçların ne renk dedim şöyle mi dedim böyle mi dedim. Derken karşıma o çıktı. Yıllardır sürekli gordugum aynı mahallede büyüdüğümüz eski sevgiliminde arkadaşı olan bir adam. Öylesine ekledim zerre bir şey düşünmedim. Derken konuşmaya başladık. Muhabbeti çok iyi çok kibar. Sürekli konuşur duruma geldik bir sure sonra.
Hani hayalleri olur ya insanın evleneceğim kişi şöyle olsun diye. Bu kişi o hayallerde ki adamdı. Fiziği yüzü huyu tam olarak oydu. Ama itiraf edemiyordum kendime. Zaten başka biri olarak tanıyordu beni adımı başka biliyordu. O yüzden olmaz dedim. Kapattim hesabı. Ama birgün eski sevgilinin yaptıklarından bikip tekrar açtım hesabı.
Benden sogusun diye de acikladim ben o değilim seni kandırdım dedim. Oyle büyük bir anlayışla karşıladı ki kendimden utandim resmen :)
Tanıttım kendimi senin için sıkıntı olur mu dedim. Onun eski sevgilisiyim dedim. Hayır dedi. Ben seni tanıdım sevdim (bunlar 4-5 aylık konuşma sürecinde oluyor) öncesinde de tanıyordum zerre suphem yok senden. Ve böylece başladık gibi oldu.

Ama şüpheler var aklımda. Hemde ne şüpheler...
Ben o eski sevgili olacak karaktersize karşı hala bitiremedim içimdekileri. Pişmanım gel desede affedemem, yediremem ihaneti kendime. Karşımda ki insandan da hakikaten hoslaniyorum. Ama korkunç geliyor bir başkası fikri. Bir başkasıyla olmak yeterince korkuncken birde eski sevgilinin arkadaşıyla olmak daha korkunç. Adam(!) kaç kişiyle beraber oldu. Ama bilmiyorum. Hislerimden emin değilim belki de. Kararsizim. Karşımda ki insana da haksızlık yapmak istemiyorum kalbimde biri varken başlamak istemiyorum ama sanki başkası olmazsa da atlatamayacagım gibi.

Ne yapmalıyım ?

Belki bir geçiş dönemi ilişkisine ihtiyacın var. Böyle yormayacak sarsmayacak mutlue edecek meşgul edecek yaşnız hissettirmeyecek cinsten. Bu çocukta böyle bir potansiyel varsa devam et bence. Anlatımından seninde hoşlandığın ama korktuğun sonucunu çıkardım. Çocuğa bu şekilde anlatırsan o damkontrollü gider belki zaman içinde bir aşka dönüşür belki bu dönemi atlatacak kadaar sürer.

Kalbinde eskiso olduğunu düşünmüyorum ben. (Cok sacma gelecek ama, kendin soylerken kalbimdr o var diye,seni.hic tanimayan ben yoktur diyorum )
Hakikaten ama yaptiklarini hazmedemediginden hala aklinda o, kalbinde degil, kalbinde olsaydii affedip.devam.etmistin bir sure daha. Affetmedin sen, mantigin yendi kalbini, simdi.kalbini serbest birakma vaktii.. bakalim yenisiyle neler yasayacak..
bunu tatmak istemez misin..
Seninkisi eskinin yarasinin gocundurmasindan baska bisey degil...
Eskisi bakmış hayatina sıra sende...

Bence bu tip durumlarda insan her hangi birinin ilgisini istiyor seninkide öyle bi durum olabilir.

Eskisiyle konuşuyorsan eğer hiç bi şekilde cevap verme.
Çünkü aklın zaten ondaymis, birde mesajlasmak insani daha çok uçuruma sürükler.
Büyük bi durumdan ayrılık yasamışsin.

Yeni iş bulabilirsin.
Farklılık olur ortamını değiştirebilirsin aslında.
Daha çok gez.
Her zaman o gelir aklına ama 1 yıl uzun bi süre.
Bu sürede yalnızca zaman zaman aklına gelmiş olması gerekirdi.

Yeni kişi onun arkadaşı diyorsun.
Mutlu olucaksan, eski sevgilini boşver.
Bazen kendi mutluluğun için, seni üzenleri üz.
Bencil ol.
Çünkü kimi insanlar için üzülmek olmaz, hakketmez.

Kiminle mutluysan onunla ol.
Dersen ki ; ben onunla mutlu olurum.
Olmaz öyle birşey.
Sende bu denli yaralar açan biriyle mutlu olmazsın, aklında hep acabalar olur. Huzursuz olursun..

Eyvallah

Adamı yara bandı yapacaksınız kendinize bence.

Hos onun da çok ciddi olduğunu sanmam ya neyse.

Eski sevgilini tamamen bitirmeden başka biriyle bi yola girmeye kalkma. Karşı tarafa haksızlık bu. Çivi çiviyi sökmez.

Bi olayı atlatmak için Bi başkasıyla olma fikri bana pek doğru gelmiyor açıkcası
Sevgili boyutunda mı ilişkiniz yoksa ciddi mi düşüneceksiniz
Ona göre karar verin derin
Aklımızda başka biri varken ki onu unutamama sebebini sevgi mi emek mi yolsa ihaneti sindirememi bunu düşünüp öyle karar verin

Naçizane fikrim

Eski adam atacağı kazığı atmış gitmiş daha ne geri dönmesi?ne unutamaması? ne affetme düşüncesi?böyle adamların vazgeçilememe durumunu acıların kadınına bağlanma modunu bi türlü anlamıyorum.kendine yazık etme hayatta en önemli şey sensin,diğer adama gelince bir başkasını unutmak için hiçbişey hissetmediğin birini harcama,yazık günah adama.

Dört beş ay başkası gibi yazıştın ama seni kolayca affetti...
Öyle kolay affedilmez o. Adam anlayışla karşılamış gibi gözükebilir ama karşı karşıya geldiğinizde ağzına edebilir bana kalırsa.
Zaten önce eskisini bitirmen lazım içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…