Slm kizlar ben esim evlendim kayinvalidemgil gorumcelerim ertesi gun geldiler aksama kadar. bir gorumcem var surekli bize geliyor hic demiyor yeni evliler zamanli zamansiz gelir 5 veya 6 saat oturup gider onceleri ne derse inaniyordum bir bakttim yalan soyluyor meger baska adamlarla gorusmek icin gelip oturuyormus cikinca adamlarla gorusuyormus nereye gittin diye sorarlasa abime gidiyorum diyormus kac defa kayinvalideme kizinin yanlis yolda oldugunu soyledim anlatamam en son esime soyledim ben bu insanla gorusmek istemiyorum diye o zaten sen demesende ben bacimi biliyorum dedi ama kayinvalidem diger gorumcelerim bildigi halde seslerini cikar miyorlar gorumcem 3 evlilik yapmis 3 tanede kucuk cocugu var ben artik bu insandan sıķıldım anlatamayacagim seyler yapiyor artik esimle aram iyi ama bu insanlarda o kadar sıkıldım ki onunla ayrılmayı bile dusundum.inanin evime gelince hic saygisizlik yapmam ama bir laf vardir iyi ile oturusan iyi olursun kotu ile oturursan kotu olursun.ben ne yapacagimi bilmiyorum evime gelmezse bile kayinvalidemi bana karsi dolduruyor gorumcem Allah'a havale ettim