- 9 Eylül 2014
- 13
- 2
- 286
- 27
- Konu Sahibi streetdance
-
Okuduğunuz lisede beden eğitimi hocanızla görüşün, okulunuz size destek verebilir bu konuda. En azından boş saatlerde okulun spor salonunu kullanmanıza izin verebilirler
bursada olsaydınız sizin için birşeyler yapmaya çalışırdım ama ne yazık ki bu şartlarda ancak yolunuz açık şansınız bol olsun doğru yoldan ayrılmayın diyebilirim
Koreografiyi bile kendimiz çıkardık. Küçük bir dans odası istedik o da olmadı. Ailemiz de bu konuda bize destek olmuyor. Başından beri birbirimizden başka kimsemiz yoktu bizim. Paramız olmadığı için salon da tutamıyoruz.
O zaman 3 adet alternatifiniz var demektir.Üçümüz farklı liselerdeyiz. Zaten benim okuduğum lisede beden eğitimi dersinde bile matematik, fizik anlatılır
Ortada profesyonel bir bakış açısı olmadan yeteneğinizi yorumlayamayız belki bu gayretiniz boşuna belki de hayalleriniz için gerekli yeterliliğe sahipsiniz.
Her iki durumda da hayallerinizin peşinden gitme cesaretinizi kutlarım.
Ama bu ülkede hayalleri ve umutları olan değil, parası olan dilediğine kavuşuyor genelde...
Aileniz de bu gerçeğin farkında oldukları bir yandan da eğitim, kendini geliştirme vs etkenlerini düşünerek dikkatiniz dağılsın istemiyorlardır.
Sizin yaşınızda istediğine ulaşan insan sayısı az ama var.
Hayallerinizin peşinden koşarken akademik eğitiminizin zarar görmemesini dilerim.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur...
O zaman 3 adet alternatifiniz var demektir.
Okulda iyi anlaştığınız, sizi anlayacak bir öğretmeninize durumu anlatın , beraber idare ile görüşün.
Bu arada hangi şehirdesiniz?
Benim bulunduğum ildeyseniz size üniversitenin jimnastik salonunu ayarlamaya çalışırım.
15 saat uzaktayım ben Istanbuldan .İstanbuldayız
15 saat uzaktayım ben Istanbuldan .
Tek alternatifiniz okullar gibi gözüküyor, veya Istanbul daki üniversitelerden birinde çalışan bir tanıdık bulup üniversite salonlarını kullanma izni alacaksınız.
Performansinizi You Tube a yukleyin. Yeterince iyiyseniz mutlaka sesiniz duyulur.
Performansinizi You Tube a yukleyin. Yeterince iyiyseniz mutlaka sesiniz duyulur.
Başka mesajında masseter botoks ve çene ucuna dolgu yaptırdığını , nişanlı olduğunu ve evleneceğini yazmışsın. Buradaki mesajlarınla tamamen alakası olmayan bir kimlik sergilemişsin ki ....çok tuhaf geldi. İfade tarzın da 16 yaşında bir kızın ifade şeklinden çok uzak. Bu çelişkileri açıklar mısın ? Nişanlıysan ve bir kaç haftaya evleniyorsan , burada yazdıkların ne alaka ?? Neden buradaki mesajlarında evleneceğinden ve nişanlı olduğundan söz etmedin ?Çok haklısınız.
Akademik eğitimimizi de daima birinci planda tutuyoruz. Umarım dediğiniz gibi hayırlısı olur...
10 sene önceki konu""""""""
10 sene önceki konuyu hortlatmışsınız, 10 seneye neler olmuştur nelerşka mesajında masseter botoks ve çene ucuna dolgu yaptırdığını , nişanlı olduğunu ve evleneceğini yazmışsın. Buradaki mesajlarınla tamamen alakası olmayan bir kimlik sergilemişsin ki ....çok tuhaf geldi. İfade tarzın da 16 yaşında bir kızın ifade şeklinden çok uzak. Bu çelişkileri açıklar mısın ? Nişanlıysan ve bir kaç haftaya evleniyorsan , burada yazdıkların ne alaka ?? Neden buradaki mesajlarında evleneceğinden ve nişanlı olduğundan söz etmedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?