- 29 Ocak 2019
- 56
- 102
- 8
- Konu Sahibi Nymphadoora
Anonim olmanın da verdiği yetkiye dayanarak üyeligim henuz yeni olmasına karşın kendime dahi sormaya çekindiğim bir konuyu size açmaya karar verdim. 4 senelik bir ilişkim var bu birçoğunuza pek uzun gibi gelmeyebilir ancak bu sürece ergenliğim de dahil olduğu için sevgilimden öncesini hatırlamıyorum gibi bi durum var. Onunla büyüdüm diyebilirim. Birbirimizi pek kırmadık şimdiye kadar hep en yakın arkadaşım oldu. Bir günü bile kırgın geçirmemeye gayret ettik şimdiye kadar. Sorun şu ki bugüne kadar hep bir şeyleri ertelediğimi fark ettim. Düşünce yapımız birbirinden siyah ve beyaz kadar farklı ve ben grilesmeye başladıkça kendimi kaybettiğimi hissettim. Sevgilimle uzlasamadigimiz birçok şey var ve bunları artık örtbas edemediğimi fark ettim. Örnek verecek olursam genel manada geri kafalı diye nitelendirebilecegim biri. Bana asla saygısızlık etmedi ama saygı da duymadı garip bir durum. Giyim kuşam olsun hayat tarzı olsun hep bir şeyler dayattı ama bunları zorla degil üzüldüğünü hissettirerek yaptı. Bu konuda onu da suçlayamaz hale geldim napayim yapısı böyle üzülüyor diye. Işler ciddiye binmeye başlayınca düşünmem gerektiğini fark ettim. Bu adamın kafa yapısı ailesinden gelen bir şey zaten. Evet şuan asla bir zorlama yok üzerimde. Ama duygusal baskı da öyle zor ki kendimden uzaklaşır oldum giydigim şeylere bile karar veremedigimi fark ettim ve işin kötüsü bir çözüm üretemiyorum. Sevgilimin asla benim düşünce yapımda biriyle mutlu olamayacağını adım kadar iyi biliyorum aynı şey benim icin de geçerli. Ama aramızdaki şey sevgiden öte bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama çok az şeyi bu kadar çok sevdim ben aynı şekilde onun da sevgisini sonuna kadar hissediyor ve görüyorum hayatımın her alanında yanimda. Bana istediğim kafa yapısında biriyle tanisacagimin garantisi verilse bile ayrılmak istemeyecegim biri. Ama onunlayken kendi doğrularımı yaşayınca da onu üzüyorum. Mutlu olmamız benim bazı şeylerden feragat etmemle mümkün ancak. Bu konuda verilecek her türlü akla açığım ama rica ediyorum ayrılın bunlardan biri olmasın. Doğru biri girsin istemiyorum hayatıma doğru insan o olsun