Çıkmaz..

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.811
548
31
Merhaba herkese,

Öyle çıkmazdayım ki.. Öyle napacağımı bilmiyorum ki..

Dün gece eşim denecek kişiyle tartıştık.. Sebep o kadar basitki, arkadaşı yanına çağırdı, bieşeler almış gel beraber yer sohbet ederiz dedi.. İşten yeni gelmişti saat 9 a geliyordu. Makarna yapmıştım daha iki üç lokma atıp gitmek istedi. Bende yeni geldin zaten gitme dedim. Ki her zaman gitme diyen biri değilim, her şeyine asla karışmam..

Üstüme yürümeler, bağırışlar, evde sandalyeyi fırlatmalar.. Ve bana vurdu.. Sindiremiyorum.. ÜStelik oğlumda şahit oldu.. Onu sindirmeye çalışıyormuşum öyle dedi. Amacım onu istediğim gibi hareket ettirmekmiş,

Korktu.. Çok zoruma gitti.. Bişey yok annecim dedim.. Ağlamaktan nefesim kesildi. Hava kullandım bana numara yapıyorsun dedi..

Oğlumu sakinleştirdim Uyutup çıktım.. Kimsem yok Ankara' da. Evine gidebileceğim bir arkadaşım yok.. Saçma sapan yürüdüm yollarda.. Gecenin bir vakti. Sonra elimdeki son parayla bir otelde kaldım ve işe geldim sabah. Oğluma babannesi bakıyor .. Şu an orada.. Bitik bir haldeyim. Akşam mecburen o eve gideceğim.

Ailemle görüşmüyorum sayılır. Evlerine gidemem.. Bi güvencem yok çalışıyorum ama oğlumla bir düzen kuracağım rahat bir hayatım yok.. Ayrıca ayrılsam işe gidiyorum oğluma kim bakacak özel sektörde saatler malum..

Konuşmadığım ailem boşansam beni rahat bırakmazlar, oğlumu alıp o eve dönmemi istemezler, onu bırakıp ben nasıl gideyim?

Bir sürü borç harçla yeni bir düzen kuramam.. Boşanacağım gün gelecek biliyorum, oğlum büyüsün kendi tek başına evde durabilecek zaman gelsin diye bekliyorum ama kızlar, çok zor, dayanamıyorum.. Aklıma geldikçe ağlamak geliyor içimden, işyeirndeyim zor duruyorum..

Bahanelere sığındığımı söyleyenler olacak biliyorum, herkese hak veriyorum..

Boşan yazacaksınız biliyorum, ama imkansız, çıkmazdayım..

Nasıl bu hale geldik anlamıyorum sadece.. BÖyle iç dökmek istedim yine sizlere.. Malum insan herkese şiddet görüyorum diye anlatamıyor.. Utanıyorum..

Destek veren yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.. Belki tek tek yanıtlayacak gücüm olmaz.. Topluca teşekkür edeyim istedim.

eskiden eşim çıkıyorum dediğnde üzülürdüm gelmesini camda beklerdim gelmeden uyuyamazdım...çıkmak istedi diye çok kavga oldu evde..ama artık çıkıcam diyince seviniyorum bir nebze evde rahat oturayım diye gelmedende yatıp uyuyorum yüzünü görmüyorum isterse hiç gelmesin ki onu yaptığıda oldu..canıma minnet...canınızı sıkmayın nereye giderse gitsin bu sebepten tatsızlık yaşamayın haklısınız belki yanınızda istiyorsunuz ama bence size bu şekilde davransn biri yanınızda olmasa da olur

Hayat çok kısa, yarın boşandığınızdan neden daha erken davranmadım diye pişman olacaksınız. Çalışıyorsanız oğlunuzla beraber yeni hayat kurarsınız. Sadece kendinize güvenmeniz gerekiyor. Emin olun borç harç yaşayacağınız hayat bu insana katlanacağınız hayattan katbekat iyidir.

Çocuğunuzun tek başına evde kalabileceği yaş nedir? 10 diyelim. Yani önünüzde uzuuuuuun yıllar var. Nasıl geçecek o yıllar?
Borç harç içinde yeni bir hayat kurmak, o şiddet dolu yılların sizde ve çocuğunuzda bırakacağı travmalardan daha mı korkutucu ve zor gerçekten? Bir de ekonomik özgürlüğünüz var.
Ha ille de olmaz, boşanmayı göze alamıyorum diyorsanız, bari bu adamı eve almayın. Gitsin evrimini tamamlayana kadar hangi cehennemde kalıyorsa kalsın.

dışarı çıkmasına sıkıntı yapmayın düzen ve yeterince şartlar oluşunca gider boşarsınız. şuanki durumuz için bir şey diyemeyiz. çıksın gezsin hatta gelmesin eve arkadaşlarında dostlarında kalsın

Nasıl evlilik öyle ki

Ayrılmamak için bahane üretiyorsunuz.

Çalışan insansınız istediğiniz gibi düzeninizi kurabilirsiniz.

Konfor alanınız terketmek zor geliyor sadece.

O evde durdukça şiddet görmeye devam edeceksiniz

Çocuğunuz annesinin dayak yediği bir evde büyüyecek ve piskolojik sorunlarla boğuşacak

Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin, çalışsanız bence babaanne sizin işte olduğunuz saatlerde yine bakabilir boşansanız da. O medeni ilişkiyi kurabilen arkadaşlarım var çok zor olsa da.
Lütfen öncelikle derin bir nefes alın, herkesin başına gelebiliyor, onun kötü olması ve size böyle davranması sizin hatanız değil, onun kötülüğü

sevgili konu sahibi;ekonomik ve sosyal şartlar malum tabi kimse kimsenin koşullarını bilemez ama bence eğer şuan boşanamıyorsanız bari gizli gizli para biriktirmenin yollarını arayın bu arada bırakın ne hali versa görsün .
belli ki sizi gözden çıkarmış ısrarın manası yok. çocuğada yazık. en iyisi o evden ayrılmak için birikim yapın plan yapın zıtlaşmayın.bolşans.

Asgari ücretle çalışan 3 tane en kücüğü 5 en büyüğü 15 yasinda cocugu olan tanidigim kadın var. Boşanmak icin uğraşıyor ama adam rahat vermiyor boşanamıyor. Sizin tek çocuğunuz varmış çok küçük de değil anladığım kadarıyla, bosanacak olan sizlersiniz cocuk babasından boşanmayacak. Gene babanne de kalır. Tek başınıza değil bir ev arkadaşıyla kalırsınız. Çocuğunuz akşamları sizinle kalır.

Eski konularınızdan evde yiyecek bile bazen olmadığını, bayağı zorlandığınızı yazdığınızı hatırlıyorum. Böyle fedakâr bir eşe nasıl böyle davranabilir anlamıyorum. Elde sıfır adamın borçlarını ödemeye devam edin o zaman ne diyeyim.

6 yıllık evliyiz evet çabuk parlayan birisi biliyorum ancak en büyük tartışmayı dün yaşadık. Evet şiddete eğilimi var, dah aönce itme kakmaları oldu ama boşanırsam babannesi oğluma bakmaz. Kime baktırayım?

Herkes haklı gerçekten haklsınız ama ne diyeyim..

ben iç dökmek istedim sizlere.. dua ediyorum kendime ve oğluma.. Çıkar yol arıyorum düşünüyorum taşınıyorum.. Böyle..

oğlunuz kaç yaşında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…