Çıkmaz..

Kesinlikle gizlice para biriktirmelisin o süre zarfında adamla kesinlikle ama kesinlikle inatlaşma. Ailenizle ne yaşadınız, düzeltme şansınız yok mu?

Kesinlikle gizlice para biriktirmelisin o süre zarfında adamla kesinlikle ama kesinlikle inatlaşma. Ailenizle ne yaşadınız, düzeltme şansınız yok mu?
ailem bana bulasma modunda. hele ki bosanmamm onlar icin asla kabul edilemez.. ha onlara gore zaten ben evlenip ankara ya geldigim icin amacim kötü yola düşmekti zaten

Eğer aileniz destek değilse, asgari ücretle tek başınıza geçim zor. Bu yüzden boşanmak sizi başka anlamlarda daha kötü etkiler. Çok zor biliyorum ama eşinizi görmezden gelmeye kendinizi alıştırın. Çocuğunuzla ilgilenin. Bu arada kenara eşinizden habersiz yapabiliyorsanız birikim yapın. Bu şekilde ömür geçiren o kadar çok çift var ki. Dışardan baktığımızda normal aile gibi görünüp aslında evin içinde birbiriyle konuşmadan yaşayan o kadar çok aile var ki

ailem bana bulasma modunda. hele ki bosanmamm onlar icin asla kabul edilemez.. ha onlara gore zaten ben evlenip ankara ya geldigim icin amacim kötü yola düşmekti zaten

Çok çok üzüldüm umarım oğlunuzla kendinize güzel bir hayat kurabilirsiniz. Elleri kırılsın pislik herif.

Öfke kontrol sorunu var sinirli bir yapısı var bundan sonra bağırır diye korkarsınız da yavrunuz da en ufak yüksek seste korkar çocuğun psikolojisi de bozulur eğer kayınvalideniz anlayışlı biri ise ona anlatın belki anne olarak evladı ile konuşur. Allah yardımcınız olsun zor durumlar bişey diyemiyorum. En akıllıca olan eşiniz de biraz anlayış varsa tatlı dille bir konuşmayı deneyin önce yavrumuz çok korktu falan deyin sizi düşünmese evladını düşünüp yapmaz bir daha belki

Boşan demeyin demişsiniz de ne diyelim
O zaman suyuna gideceksin ki oda şiddete yönelmesin problem çıkmasın.
Adamın tavrı bu demekki alışmış vurup kırmaya

Daha önce konuşmuştuk, halini biliyorum
Az daha sabır, az daha gayret diyorum kuzum
Muhatap olma kocanla, he de geç en azından sakin otursun
Herkes haklı olarak boşan diyor ama nasip....
Okulun biter, daha iyi bir işin olur, elbet birşeyler olur

Çocuğun ihtiyaçlarını zaten nafakayla baba karşılamak zorunda. Sizin ayrılasınız yok. Şu forumda kimsesiz olanlar dışında şiddeti çoğı kadın kendi rızasıyla kabul ediyor ama özünde iyi diyerek. Peşinden gelsin kapında yatsın bakalım o zaman inanırsın aşkına tabi gidebilirsen!

Kadın sığınma evleri ne güne var anlayamıyorum ki ben. Neden düşünmüyorsunuz, çocuğunuzla gidip kalırsınız.
Benim de buradan edindigim bir bilgiye gore kadin siginmaya gittiklerinde cocuklari ellerinden alip devlet yurduna yerlestiriyorlarmis , o yuzden bir daha cocuklu hicbir kadina siginma evine git yazmiyorum

Konu sahibi bildigimiz bir uye , esi nafaka odeyebilecek durumda degil , birkac sene once iflas ettiler , cok ama cok zor gunler yasadilar , yeri geldi ekmek alamadi evine o yuzden bosanma konusu su anda hic kolay degil konu sahibi icin , kendisi de maasini alamadi aylarca , aileleri destek olmuyor vs vs , yani bende siddette bosanin derim ama bu hatun gercekten hemen su anda bosanabilecek durumda degil maalesef

Benim de buradan edindigim bir bilgiye gore kadin siginmaya gittiklerinde cocuklari ellerinden alip devlet yurduna yerlestiriyorlarmis , o yuzden bir daha cocuklu hicbir kadina siginma evine git yazmiyorum
Ben bunu bilmiyordum. Eğer gerçekten böyleyse ne manası kalır ki sığınma evinin...

E peki bu sekilde şiddetle ne olacak o çocuğun psikolojisi mahvolur küçükte değilmiş fazla anlıyordur herşeyi bari adam psikolojik tedavi görse

E peki bu sekilde şiddetle ne olacak o çocuğun psikolojisi mahvolur küçükte değilmiş fazla anlıyordur herşeyi bari adam psikolojik tedavi görse
Bence de oyle ama adam eskiden siddet uygulamiyordu bildigim kadariyla , hatta karisina cok duskundu sanirim bu maddi sorunlardan dolayi bunalima girdi , siddetin hicbir bahanesi olamaz , ben konu sahibinin yasadigini yasasam aninda bosanirim ama durumunu ve gecmisini bildigim için ona hemen bosan diyemiyorum
Ben konu sahibine is bile aradim kac kere en azindan maasini duzenli alsin diye ama bulunamiyor ki is te oyle cok uzuluyorum kendisine , insallah bitecek bu gunleri de

Hiç öyle değil o işler. Kadıncağız muhtemelen asgari ücret civarı çalışıyor. Kiralar malum. Nasıl hem çocuğa bakıp hem çalışıcak, ihtiyaç giderecek ve daha sayamadığım tonla şey. Aile evine de dönemiyor

Şiddet görüyor. Piskopat bir adamla birlikte. Ne diyeyim otur evinde mi diyeyim. Bu kadının başına bir şey gelse (Allah korusun) çok mu daha iyi. Hiç mi TV izlemiyorsunuz. Kocası bakımsızsın diye kadını döve döve öldürdü ve şimdi dışarda elini kolunu sallaya sallaya geziyor.

Sen bu kadar açık yürekle samimi yazarsan ben sana asla kötü bir şey yazamam sinirlenmedim sana anladım seni bahane olduğunu düşünmüyorum üzüldüm. Lütfen iletişimi evde minimuma indir sana birşey yapacak fırsatı verme gizlice para biriktir o dayanamayacağın noktaya ne zaman geleceğini ve bu kocanın senin seni sakat bırakacak bir tarafına vurup vurmaya cağını kestiremiyorum utanma ayrıca bu ne işine yarar. Sakin ol sakin kafayla Bi plan yap.... Sakın hamile kalma.... O kadar kestinki yolumu hiçbirşey öneremiyorum.... Bırak kimle nereye giderse gitsin naparsa yapsın... Aynı evde Bi yabancı gibi yaşamaya çalış.... Mutlaka bu girdaptan çıkmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…