Çıkmaz..

Evde ise yarar mı?
Yüzü güler mı güldürür mü?
Bir iş tutar üstünüzden yük alır mi?
Çocukla ilgilenir sizi dinlenmeye bırakır mı?
Evetse kal demenizi anlarim.

Hayırsa afedersiniz s....sin gitsin.
Işime yaramayan herifi ben evde istemiyorum şahsen.

Malzeme bu, biliyorsunuz.
Bari salın defolsun gitsin. Siz şartlarınızı hazırlayana dek görmezden gelin.

Esyali bir eve çıkacak birikmiş az bir paranız yok mu?

Varsa hiç beklemeyin çıkın.

Şiddetin olduğu yerde asla Asla Asla durulmaz.
Çünkü üzgünüm ama devamı gelecektir.

Veya eşiniz gitsin. Evden defolsun..

Aslında havada sandalye uçacak kadar olay yok ama sanırım bir patlama olmuş, ayrılın diyeceğim ama yapamam diyorsunuz
Çaresizliginizi anliyorum, ayrılamam dediginiz için yorum yapamıyorum üzüldüm demek istedim Allah yardımcınız olsun

Ah be kuzum bi de şiddet mi basladi , kiyamam ben sana
Sık disini , oglan biraz buyusun bosanir cikarsin o evden , sen dimdik durabilecek güçte bir kadinsin , bozma moralini , sal adami da nereye giderse gitsin , minimum duzeyde iletisime gec
Borclar kocanin ustune degil mi? Senin ustune de var mi borc?

Yani size ne yazabilirim bilmiyorum çünkü bütün kapıları kapatmışsınız. Madem öyle asla boşanamam diye düşünüyorsunuz kendinizce haklı bulduğunuz sebeplerimiz var bir dünya o zaman size tek önerim eşinizle tartışmayın ne derse yapın hiç değilse kavga gürültü bir evliliğiniz olmaz.

Annenleri yinede dene. Cocukla gittikten sonra daha ne diyebilirler? Ilk basta çalisip, cocuga annenler baksin. Zamanla onlar toruna baglanir zaten. Ondan sonra evleri ayirip, cocuk krese gider yada yine annen bakar.

O olmuyorsa mor çati, kadin siginma evine git ve bir düzen kur kendine.

Bu sekilde cocuga zarari çok olur. Huyunu suyuna git demeler yanlis. Adam seni öldürebilirde. Öldürmezse, psikolojin bozulur. Cocugun psikolojiside bozulur. Evde iki yabanci gibi yasanizda bu cocugun psikolojisini bozar.

Mecburen birseyler yapmak zorundasin. Gerekirse gurursuz olacaksin ama o adamdan, o evden kurtulmak zorundasin, cocugun için.

Yanlış anlamayın da şiddet gördükten sonra gidecek yerim yok demissiniz ama otele gitmişsiniz. Demekki herşeyin bir çözümü var. Buda bir cesaret bana göre gece çıkıp gidebilmek.
Illa ayrılacağım boşanacağım demeyin madem öyle. Bir süre kendinizi toplayın. Para biriktirip yolunuza bakin. Aileniz neden arkanızda durmaz??

Zorlama kendini bırak ne hali varsa görsün... Çocuğun psikolojisi kadar senin psikolojinde önemli... Boşver eşini iki ayaklı güdülmez der atalar.. Gözü dışarda ise bulur belasını.. Allaha havale et.. Biran öncede boşan.... Hayatı kendine zehir ettirme... Vazgeçilmez dediğin evladın bile gün gelecek seni suçlayacak yaşadığı her travma için.. Asıl o gün dayanamayacaksın... Çok kadın var öyle vazgeçemediği evladının sözlerine suçlamalarına kırılan... Ne güzel ekonomik özgürlüğün var... Çocuğun velayeti sende olmasa ne olur? Babası değil mi bakacak olan? Biz kadınlar niye evladın sorumluluğu kadında olmalı deriz? Bakacaksa babası bakacak oda babaannesine baktıracak. Babası evlenir diyorsanız evlenirse o gün düşünürsünüz. Siz düzen kurana kadar ziyaret edersiniz. Sonra velayeti istersiniz. Hep zor koşulları göze alıyoruz ve zorluklar bizi buluyor. Umutvar olun ve eşinize de çocuk sorumluluğunun olduğunu öğretin... Bilemiyorum belki ben yanlış düşünüyorumdur. Ama kendinize değer verin çocuğunuzu ancak öyle kurtarırsınız..... Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah....

Durumunuza üzüldüm ..
ama madem size vurabilecek kapasitede birisi , karışmayın cehennemin dibine gitsin . Ne diye gitme diyorsunuz . Maalesef 1 kere yapan hep yapar
Madem boşanamıyor ve çaresizsiniz Bir dahakine karışmayın .

ya da kadın sığınma evine gidin . Ki bu benim için , bana insan gibi davranmayan birinin yanında kalmaktan çok daha güvenli ve iyi bir seçenek .

Bari para biriktirin 3 5 'te olsa kenara biseyler atarsınız. Insallah rabbim size bu durumdan kurtulmanın yolunu bir gün gösterir imkanını verir sizi çok iyi anladım. Allah yar ve yardımcınız olsun

Ah be canım okurken içim acıdı keşke Ankarada olsaydım bana gelirdin.
Rabbim eşini bildiği gibi yapsın.
Kenara para at miniğin büyüyünceye kadar sabret canım.

Şartlarınız imkan vermiyorsa oğlunuz okula başlayana kadar ev arkadaşlığı yapın. Benim annem yıllarca öyle yaptı. Ayrı odalarda yattılar, ayrı yediler içtiler. Babam faturaları ödedi annem yemek pişirdi. Kimse kimseye karışmadı.Siz de kendinizi maddi manevi boşanmaya hazırlamaya bakın. Tamam gitmek istemiştir, benim eşim de bazen akşamları arkadaşlarıyla çıkmak ister, genelde gitsin isterim ama bazen ben de sizin gibi söylenirim. Ne yani karşılığında böyle saldırganlaşması mı gerekiyor? Sizi ikna etmeye çalışması, gecikmem canım erken gelirim demesi dururken... Muhatap olmayın artık, ne hali varsa görsün. Çekilin odanıza çocuğunuzla.. En azından mesleğiniz var, bugün olmadı yarın bir gün kurtulursunuz inşallah.

sorun bu işte. Aslında herşeye yardmı ederi yemekte yapar, temizlikte. oğlumla da ilgilenir. Ama bu fevri çıkışları değişmiyor. Şiddette görünce tuzu biberi oldu..

Her zaman en dogru olan secenek herkes icin ayni olmuyor. Kendinize yeni bir hayat kurma imkaniniz yoksa su anki hayatinizi tek kisilige cevirin. Minimum duzeyde iletisime girin esinizle, kavga cikarmayin, bir beklentiniz olmasin. Siddetin dozunun artacagina inaniyorsaniz kesinlikle huyuna gidin. Her seyden onemlisi sizin caniniza zarar gelmemesi. Sartlariniz el verdiginde yolunuza nasil devam edeceginizi bir daha degerlendirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…