Çıkmaz..

Eşi bir şey yapar mı peki. Şiddet görüyor o evde ve dozu artabilir. Haberlerde neler görüyoruz Allah korusun

Valla o kadar korkuyoruzki artık dayak yiyen bir cinnet anında öldürülen kadınları duymaktan. Evet hayat çok zor ama ne bileyim adamın ters bir anına denk gelse üzücü. Çocuklara çok üzülüyorum böyle konularda. Allah yardım etsin demekten baska bisey yok o zaman

Aynen , dua etmekten baska caremiz yok konu sahibi icin , inaallah guzel gunler gelecek yakinda onun icin
Su binlerce uyelik kk da benim icimi bu kadar acitan baska uye yok , o kadar zor seyler yasadi ki , Allah yardimcisi olsun

Ben bosan veya bosanma demem
Bunun karari size ait.
Cok uzuldum yasadiklariniza. Yasayan bilir bu huzursuzluklari. Bizzat bin katini yasamis biri olarak zor gercekden.
Rabbim hidayet versin kocaniza ne diyim

Hep mi böyle bu ınsan müsvettesı?

Öyle üzüldüm ki....
Sizin bir hırka konunuzu hatırlıyorum, hala içimde yaradır orada anlattıklarınız.

Elbette aklın yolu bir, şiddetle evlilik aynı cümle içinde bile barınamaz.
Akıl verecek halde de değilim.
Ama düşünüyorum, sabrettiniz, oğlunuz büyüdü ama o zaman nasıl ikiniz bir hayat kuracaksınız?
Sonuçta maaşınızdan elinize asla bir şey kalmıyor, bırakın kenara para koymayı kendi ihtiyaçlarınızı çocuktan beri hiçbir şekilde karşılamadığınızı anlatmıştınız.
Keza ekonomi ile ilgili bir konuda oğlunuz için meyve ve kuruyemiş alımını gram gram hesaplayarak, ondan bundan vazgeçerek yaptığınızı da söylediniz.
Yani hal bu iken, nasıl düzlüğe çıkacak ve kurtuluşunuz gerçekleşecek?

Şuan asgari ücretten çalışıyor olsanız dahi eğer şahsınız adına bir borçlanma yoksa inanın oğlunuzla beraber şuandan daha kötü koşula düşmezsiniz.
Oğlunuza bakacak olan illa bulunur, mahallede, apartmanda vs, eğer çok küçük değilse çocukları olan ve çalışmayan bir hanımdan belirli ücrete rica edersiniz ya da ana okulu çağındaysa zaten okula verirsiniz.

Çünkü onu fedakarlık olarak görmüyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam eşi köye annesiylw gitmişti evde yine bisey yoktu ,ailesi gelmişti konu sahibinin kadin o zamanda cok bunaldi eşinin umurunda olmamıştı.

Bu adam iyi falan değil. Acaba ne yaptı şimdi, akşam eve geçince umarım bir olay olmamıştır

Herkese merhaba, su an konuşmuyoruz, vardiyali calistigi icin dun gece kendisi isteydi. sabahta eve geldi üstünü degisti gitti. Ne hali varsa görsün zaten ne diyeyim..

Herkese merhaba, su an konuşmuyoruz, vardiyali calistigi icin dun gece kendisi isteydi. sabahta eve geldi üstünü degisti gitti. Ne hali varsa görsün zaten ne diyeyim..
Siz tamamen kendinizi yeni bir hayat kurabilmeye odaklayin. Ama sakın bu evrede bir hata yapıp çareyi baska birinin kollarında aramayın. Esra Erol'da falan çok gördüğüm için bunu da söylemek istedim. Çaresizdim diyip çıkış yolu olarak başka bir erkeği görüyorlar, siz sakin böyle olmayın. Onca güçlüğe dayandınız, çok güçlü bir kadınsınız. Tek başınıza da inşallah bu durumun altından kalkacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…