Merhaba herkese,
Öyle çıkmazdayım ki.. Öyle napacağımı bilmiyorum ki..
Dün gece eşim denecek kişiyle tartıştık.. Sebep o kadar basitki, arkadaşı yanına çağırdı, bieşeler almış gel beraber yer sohbet ederiz dedi.. İşten yeni gelmişti saat 9 a geliyordu. Makarna yapmıştım daha iki üç lokma atıp gitmek istedi. Bende yeni geldin zaten gitme dedim. Ki her zaman gitme diyen biri değilim, her şeyine asla karışmam..
Üstüme yürümeler, bağırışlar, evde sandalyeyi fırlatmalar.. Ve bana vurdu.. Sindiremiyorum.. ÜStelik oğlumda şahit oldu.. Onu sindirmeye çalışıyormuşum öyle dedi. Amacım onu istediğim gibi hareket ettirmekmiş,
Korktu.. Çok zoruma gitti.. Bişey yok annecim dedim.. Ağlamaktan nefesim kesildi. Hava kullandım bana numara yapıyorsun dedi..
Oğlumu sakinleştirdim Uyutup çıktım.. Kimsem yok Ankara' da. Evine gidebileceğim bir arkadaşım yok.. Saçma sapan yürüdüm yollarda.. Gecenin bir vakti. Sonra elimdeki son parayla bir otelde kaldım ve işe geldim sabah. Oğluma babannesi bakıyor .. Şu an orada.. Bitik bir haldeyim. Akşam mecburen o eve gideceğim.
Ailemle görüşmüyorum sayılır. Evlerine gidemem.. Bi güvencem yok çalışıyorum ama oğlumla bir düzen kuracağım rahat bir hayatım yok.. Ayrıca ayrılsam işe gidiyorum oğluma kim bakacak özel sektörde saatler malum..
Konuşmadığım ailem boşansam beni rahat bırakmazlar, oğlumu alıp o eve dönmemi istemezler, onu bırakıp ben nasıl gideyim?
Bir sürü borç harçla yeni bir düzen kuramam.. Boşanacağım gün gelecek biliyorum, oğlum büyüsün kendi tek başına evde durabilecek zaman gelsin diye bekliyorum ama kızlar, çok zor, dayanamıyorum.. Aklıma geldikçe ağlamak geliyor içimden, işyeirndeyim zor duruyorum..
Bahanelere sığındığımı söyleyenler olacak biliyorum, herkese hak veriyorum..
Boşan yazacaksınız biliyorum, ama imkansız, çıkmazdayım..
Nasıl bu hale geldik anlamıyorum sadece.. BÖyle iç dökmek istedim yine sizlere.. Malum insan herkese şiddet görüyorum diye anlatamıyor.. Utanıyorum..
Destek veren yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.. Belki tek tek yanıtlayacak gücüm olmaz.. Topluca teşekkür edeyim istedim.