CIKMAZDA VE CERESIZCE ICIMI DOKUYORUM.....

Evet haklisiniz belki ordan bakinca istese zayıflar dediginizi duyar gibiyim ama önünde 10 15 kilo degil 40 kilo fazla var ve bu sanki kocaman bir dag gibi
97 idim 85 te hamile kaldım..karnımdaki o minik tekmeler için canımı bile veririm yemişim kiloları..bi anda veremezsin bi yerden başlaman gerek..lütfen bu duygudan aptal kilolar yüzünden mahrum kalma kendini toparla...

40 kilo verme hedefi koyarsaniz gozunuzde buyur veremezsiniz. Atiyorum aylik 2 kilo gibi bir hedef koyabilirsiniz. Iste hedefinizi gerceklestirince de kendinize odul olarak cikolata alin mesela. Aralik basindayiz mesela, yil basina kadarlik bir hedef belirleyin.
Aslinda diyetisyene gitseniz en iyisi, cunku oblar sizin durumunuza gore atistirmaliklara bile izin verebiliyorlar.

Bende sigarayı bırakmak için türlü türlü şeyler denedm olmuyor belki de yeterince olmasını istemiyorum..
Ama gebe kalırsam bırakcam mecbur böyle şartladım kendimi. Sizde yeterince istiyorsanız kafanızda bitirin

3 gündür yürüyüş yapıyorum 5 gundurde yediklerime dikkat ediyorum ama tartida oynama yok moralim dahada bozuluyor aksine çok istiyorum ama tatlı krizleri herseyi yerle bir ediyor
Bu kilolar 5 günde alınmadığı için 5 günde de gitmiyor malesefki.
Diyet yapmadan yalnızca kondisyon bisikletiyle 1 ayda 3 kg vermişliğim var.
Sabırlı olun vazgeçmeyin. Endokrinoloji bölümüne gidin. İnsülin direncinizi kontrol altına aldıktan sonra kilo vermeniz de kolaylaşır. Dayanamayıp kaçamal yaptığınızda bırakmayın, yediklerinizi dengeleyip devam edin.

3 gündür yürüyüş yapıyorum 5 gundurde yediklerime dikkat ediyorum ama tartida oynama yok moralim dahada bozuluyor aksine çok istiyorum ama tatlı krizleri herseyi yerle bir ediyor
3-5 günde olacak iş değil. En az 1-2 hafta devam edince farkı görmeye başlarsınız. Azimle diyetinize devam eder ve yürüyüş, spor yaparsanız ayda ortalama 5 kilo kadar verebilirsiniz. Ben verdim, siz neden veremeyesiniz ki? Birileri yapabiliyorsa herkes yapabilir. Biraz azim, biraz kararlılık, biraz çaba... Kolay gelsin.

Tatlıya düşkünseniz süper. Acıkınca yulaf lapası yiyin. Hafta içi her sabah yerim ben. Tatlıyı da çok severim o yüzden sabahları çikolatalı puding yiyormuşum gibi oluyor. Hem sağlıklı, hem tok tutuyor hemde mutlu ediyor.
Püf noktası pişirmekte. Denemek isterseniz tarif verebilirim.
Ayrıca hiç hareket etmeyen birine yürüyüş belki iyi gelebilir hiç yoktan iyidir şeklinde ama çok bel bağlamayın ona. Pilates yapmaya çalışın. Yediklerinize dikkat edin. Bol bol su için, akşam acıkınca yeşil çay falan için.

Tüm bu yaşadığınız sıkıntılar yeme içme düzeninizle alakalı. Tatlı yerine mevsim meyvesi aç karnına, ana öğünlerde bol sebze, arada bakliyat... Tabi her öğünde bol yeşillik. Her şeyi mevsiminde doğalından tüketin. Un ve şekerden uzak durun. İlla ekmek derseniz doğal un bulun bi yerden ekşi mayalı ekmek yapın. Sınırlı tüketin tabi ki. Tüm sağlık sorunlarınızdan kurtulucaksınız.

Şekerinizi ani yükseltip düşüren o hazır tatlıları yani faciaları yediğiniz için sürekli acıkıyor ve tatlı yeme ihtiyacı duyuyorsunuz. Eğer söylediğşm şekilde beslenirseniz tatlı yemek aklınıza bile gelmiycek. Bu arada paketli gıdalardan da uzak durun.. İhtiyacımız olan her şey doğada var zaten.

40 kilo diye yola baslamamalisiniz zaten ilk etapta amacınız sağlıkli beslenmeye alışmak olmalı bu sürede 4 5 kilo aylık idaal bişeyler yerine oturduğunda bir bakmissiniz rutin bir şekilde 3 kilo 5 kilo kayıpla toplamda 40 kilo oluvermis bile . Ama sizin 40 kilo fazlam var dememeniz beyninizi olumsuza alıştırmamaniz gerekiyor

İnsülin direnciniz varsa kilo vermeniz çok zor olur .Öncelikle kan değerlerinizi ölçtürüp sağlıklı ve temiz beslenmeniz lazım. Bir uzmandan yardım alın. Ayrıca Glisemix İNdex tablosu var netten inceleyin.Düşük glisemix indexli yiyecekleri yemeniz lazım.Yani kan şekeriniz aniden inip çıkmayacak.Lifli posalı tahıllı yiyecekleri tüketin. Tatlı krizlerinizde Hurma -İncir-Kayısı tüketebilirsiniz. Fazla kilonuz varsa yürüyüşle başlayın ve mutlaka her gün 3 litre su tüketin. Bu önerileri kendim yaptığım için söylüyorum .Başladığımda 107 kiloydum .35 kiloya yakın verdim böyle yaparak Sakın pes etme ...

Yulaf lapası favorim..Kendisiyle aşk yaşıyorum resmen

Valla herkes ister böyle zayıflamak ama olmuyor. Yarım saat yürüyeyim bi gün aç Kalayım ertesi gün tatlı krizine gireyim sonra kilo vermeyi bekleyeyim yok öyle bi dünya. Aç kalmadan düzenli dengeli beslenmek lazım. Düzenli ve uygun şekilde spor yapmak lazım. Tatlı krizine girince yemeyince ölünmüyor yani kusura bakmayın, çocuk sahibi olmayı önünüzdeki tatlıdan daha çok istediginiz gün yemezsiniz zaten. Kendi iradenize güvenmiyorsanız diyetisyene gidin ama kilonuz çok fazla 1 ayda olacak iş değil. Eğer kendinize gerçekçi hedefler koyarsanız hayal kırıklığına uğramazsınız. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

O kadar da istemiyorsun. İstesen iradene sahip çıkardın. Bu şekilde devam edersen bebek olsa bile bebek için eşin için ve anne-kv için zor ve yorucu birisi olacaksın. Senden kaçmak için fırsat arayacaklar. Acı ama gerçek bu

İnsülin direnci için ilaç vermediler mi? İlaçlar hem kilo vermenize yardımcı omur, hem de o tatlı isteğinin azalmasına yardımcı olur

çikolatayı sütlü değil, %80 ya da 60 oranında bitter olanlardan alın ve oda sıcaklığında dursun, tüketirken yalayarak tüketin :d bence kesin çözüm :d

İlaçlar kilo aldırmaz, açlık hissi yaratıyor sen de kendine hakim olamayıp yemissin. Benim de kullanmış olduğum ilaçlar vardı, dr um dikkat et kilo alma dedi. Ben de dikkat ettim ve 1gr bile almadım.
Ya bir diyetisyene gitmelisin ya da porsiyonlarini azaltmalı ve akşam en geç 18 de birşeyler yemelisin. 18den sonra sadece su. Sabah kalkar kalkmaz ve yatmadan önce sirkeli ya da limonlu ılık su iç. Onun da faydası olur

çikolatayı sütlü değil, %80 ya da 60 oranında bitter olanlardan alın ve oda sıcaklığında dursun, tüketirken yalayarak tüketin :d bence kesin çözüm :d
Ara ogün olarak şekersiz kahve veya ait ile tuketirsem olurmu

Malesef

Amin insalalh teşekkürler ama diyetisyen ilede basaramadim insalalh motive olurum gercekten istiyorum

Evet gerçekten mahrum kalamak istemiyorum 3 gündür basladim bakalim insalalh olur eskiye göre az yiyorum ama sanki kilo alacakmisim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…