97 idim 85 te hamile kaldım..karnımdaki o minik tekmeler için canımı bile veririm yemişim kiloları..bi anda veremezsin bi yerden başlaman gerek..lütfen bu duygudan aptal kilolar yüzünden mahrum kalma kendini toparla...Evet haklisiniz belki ordan bakinca istese zayıflar dediginizi duyar gibiyim ama önünde 10 15 kilo degil 40 kilo fazla var ve bu sanki kocaman bir dag gibi
Bu kilolar 5 günde alınmadığı için 5 günde de gitmiyor malesefki.3 gündür yürüyüş yapıyorum 5 gundurde yediklerime dikkat ediyorum ama tartida oynama yok moralim dahada bozuluyor aksine çok istiyorum ama tatlı krizleri herseyi yerle bir ediyor
3-5 günde olacak iş değil. En az 1-2 hafta devam edince farkı görmeye başlarsınız. Azimle diyetinize devam eder ve yürüyüş, spor yaparsanız ayda ortalama 5 kilo kadar verebilirsiniz. Ben verdim, siz neden veremeyesiniz ki? Birileri yapabiliyorsa herkes yapabilir. Biraz azim, biraz kararlılık, biraz çaba... Kolay gelsin.3 gündür yürüyüş yapıyorum 5 gundurde yediklerime dikkat ediyorum ama tartida oynama yok moralim dahada bozuluyor aksine çok istiyorum ama tatlı krizleri herseyi yerle bir ediyor
Yulaf lapası favorim..Kendisiyle aşk yaşıyorum resmenTatlıya düşkünseniz süper. Acıkınca yulaf lapası yiyin. Hafta içi her sabah yerim ben. Tatlıyı da çok severim o yüzden sabahları çikolatalı puding yiyormuşum gibi oluyor. Hem sağlıklı, hem tok tutuyor hemde mutlu ediyor.
Püf noktası pişirmekte. Denemek isterseniz tarif verebilirim.
Ayrıca hiç hareket etmeyen birine yürüyüş belki iyi gelebilir hiç yoktan iyidir şeklinde ama çok bel bağlamayın ona. Pilates yapmaya çalışın. Yediklerinize dikkat edin. Bol bol su için, akşam acıkınca yeşil çay falan için.
O kadar da istemiyorsun. İstesen iradene sahip çıkardın. Bu şekilde devam edersen bebek olsa bile bebek için eşin için ve anne-kv için zor ve yorucu birisi olacaksın. Senden kaçmak için fırsat arayacaklar. Acı ama gerçek buIyi aksamlar herkese çok doluyom için cok dolu 6 7 sene öncesine kadar normal kilolardaydim sonradan bazı özel nedenlerden dolayi kullandığım ilaçlar nedeniyle çok kilo aldim 2 sene once evlendim.Sonra yine ilaclar yemeler ozellikle tatli ataklarından 107 ye kadr ciktim en son su anda 106 105 arasiyim ve cocuk istiyorum 2 klomen ovitrelleden sonra hamile kalamadim ustelik insulin direncim yuksek cikti herseye hayır diyorum ama cikolata tatliya çok yeniliyorum sonrasinda çok pisman oluyorum artık hamile kalamk istiyorum bebegim olsun istiyorum...
İnsülin direnci için ilaç vermediler mi? İlaçlar hem kilo vermenize yardımcı omur, hem de o tatlı isteğinin azalmasına yardımcı olurIyi aksamlar herkese çok doluyom için cok dolu 6 7 sene öncesine kadar normal kilolardaydim sonradan bazı özel nedenlerden dolayi kullandığım ilaçlar nedeniyle çok kilo aldim 2 sene once evlendim.Sonra yine ilaclar yemeler ozellikle tatli ataklarından 107 ye kadr ciktim en son su anda 106 105 arasiyim ve cocuk istiyorum 2 klomen ovitrelleden sonra hamile kalamadim ustelik insulin direncim yuksek cikti herseye hayır diyorum ama cikolata tatliya çok yeniliyorum sonrasinda çok pisman oluyorum artık hamile kalamk istiyorum bebegim olsun istiyorum...
İlaçlar kilo aldırmaz, açlık hissi yaratıyor sen de kendine hakim olamayıp yemissin. Benim de kullanmış olduğum ilaçlar vardı, dr um dikkat et kilo alma dedi. Ben de dikkat ettim ve 1gr bile almadım.Iyi aksamlar herkese çok doluyom için cok dolu 6 7 sene öncesine kadar normal kilolardaydim sonradan bazı özel nedenlerden dolayi kullandığım ilaçlar nedeniyle çok kilo aldim 2 sene once evlendim.Sonra yine ilaclar yemeler ozellikle tatli ataklarından 107 ye kadr ciktim en son su anda 106 105 arasiyim ve cocuk istiyorum 2 klomen ovitrelleden sonra hamile kalamadim ustelik insulin direncim yuksek cikti herseye hayır diyorum ama cikolata tatliya çok yeniliyorum sonrasinda çok pisman oluyorum artık hamile kalamk istiyorum bebegim olsun istiyorum...
Ara ogün olarak şekersiz kahve veya ait ile tuketirsem olurmuçikolatayı sütlü değil, %80 ya da 60 oranında bitter olanlardan alın ve oda sıcaklığında dursun, tüketirken yalayarak tüketin :d bence kesin çözüm :d
Diaformin verdi yeni başladım inşallah ise yararİnsülin direnci için ilaç vermediler mi? İlaçlar hem kilo vermenize yardımcı omur, hem de o tatlı isteğinin azalmasına yardımcı olur
MalesefO kadar da istemiyorsun. İstesen iradene sahip çıkardın. Bu şekilde devam edersen bebek olsa bile bebek için eşin için ve anne-kv için zor ve yorucu birisi olacaksın. Senden kaçmak için fırsat arayacaklar. Acı ama gerçek bu
Amin insalalh teşekkürler ama diyetisyen ilede basaramadim insalalh motive olurum gercekten istiyorumValla herkes ister böyle zayıflamak ama olmuyor. Yarım saat yürüyeyim bi gün aç Kalayım ertesi gün tatlı krizine gireyim sonra kilo vermeyi bekleyeyim yok öyle bi dünya. Aç kalmadan düzenli dengeli beslenmek lazım. Düzenli ve uygun şekilde spor yapmak lazım. Tatlı krizine girince yemeyince ölünmüyor yani kusura bakmayın, çocuk sahibi olmayı önünüzdeki tatlıdan daha çok istediginiz gün yemezsiniz zaten. Kendi iradenize güvenmiyorsanız diyetisyene gidin ama kilonuz çok fazla 1 ayda olacak iş değil. Eğer kendinize gerçekçi hedefler koyarsanız hayal kırıklığına uğramazsınız. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Evet gerçekten mahrum kalamak istemiyorum 3 gündür basladim bakalim insalalh olur eskiye göre az yiyorum ama sanki kilo alacakmisim gibi geliyor97 idim 85 te hamile kaldım..karnımdaki o minik tekmeler için canımı bile veririm yemişim kiloları..bi anda veremezsin bi yerden başlaman gerek..lütfen bu duygudan aptal kilolar yüzünden mahrum kalma kendini toparla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?