Çıkmazdayım...Ailemin dağılmasına neden olsa bıle herseyi anlatmalı mıyım???

bence de önce toplanıp kardeşlerle konuş,sonra babanla konuşun bakalım açıklaması,tepkisi nasıl olacak.belki de anlaşmalı boşanırlar ve bi şekilde kendinize daha huzurlu yeni bir hayat kurabilirsiniz..

Etme bulma dünyası mı desem ne desem ama zavallı anneciğinin suçu yok !

Nasılmış şekerpare bu aldatılma duygusuyla yaşamak ? Bak baban anneni aldatıyor sen de başka bir kadının kocasıyla birliktesin..Ailece garipsiniz..

Babandan mı öğrendin ?

Mutlaka anneniz öğrenmeli diye bir yorum yapacaktım.
Üzülmüştüm bu duruma.

Ama yukarıdaki mesaj üzerine eski konularınıza baktım.
Belki babanız da o kadını tıpkı sizin inandığınız gibi inandırmıştır.
O kadın da sizin gibi kendini masum ve haklı görüyor,annenize hakaretler ediyordur.

Anneniz için üzüldüm açıkcası.Hem sizin gibi bir evlada hem de babanız gibi bir eşe sahip.

Eski konuna da yorum yapmıştım şimdi hatırladım. Sen nasıl bir insansın?! Herkes takip etmeden ( ben dahil ) burda sana acıyor,yardımcı olmaya çalışıyor. Sen önce aldatıldım diye bir konu açmıştın,sonra evli bir adamla olduğunu öğrendik,şimdi de babam annemi aldatıyor diyorsun. Hiç mızmızlanma. Annen senin günahını çekiyor belli ki. Önce sen öyle basit ! bir kadın olma ki,babanın yanındaki o kadından da bunu bekleyebilesin. Nerden biliyorsun annenle senin o Ş... adamın yanındaki kadının aynı durumda olmadığını. Babanda belki kağıt üzerinde evliyiz demiştir ?

Su testisi su yolunda kırılır,Etme bulma dünyası,Alma mazlumun ahını... Artık neyi yakıştırırsan kendine. Tamam bi hata yapmışsın da,başkası bu hataya düşünce mi ağrına gitti. Sen milletin ahını alırken yuvasını yıkarken iyi,sizinki yıkılınca kötü. Yok öyle bi dünya güzelim

Bir kez daha Rabbim'in büyüklüğüne şahit olduk. Bence öncelikle sen yol yakınken dön ki,başkalarına laf söylemeye yüzün olsun.

Son düzenleme:
Ben bunun sana bir öğreti olacağını düşündüm.

Annenin düşeceği durumu düşün ve diğer insanı aynı duruma düşürme.

Söyle yada söyleme diyemem. Ama annene öbür kadının rızkı olan sevgilinin parasıyla bakmayı düşünüyorsan olmaz o iş.

Bu yorum üzerine eski konuna baktım.
Önceki sayfada yaptığım yorum konusunda hala aynı fikirdeyim,
ancak;
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.
Malesef anneciğinin başına gelmiş.
Diğer tarafta olmak nasıl anlamışındır herhalde.
Allah annene yardımcı olsun.

aynı durumu bende yaşadım !
yazdıklarını okuyunca yine aklıma geldi ve tepeemm attı
benim babamda aldattı onunla konuştum kavga ettik hatta yapmıyorum etmıyorum dedı gösterdım elımdekı delıllerı !
annene söleme dedi !
annem boşanmıyo işte maddi gücü var ! o adama bağlı değil ama ben sineye çektim içime attım bir daha görürsem dicem ama benimde annemin boşanmıcanı bildiğim için anlatmadım ben !
hepsinin canı cehenneme böle insanların
iğreniyorum bende babam dan ama işte atsan atılmıyo satsan satılmıyo !
Allah yardımcın olsun cnm

Şunu da unutma ki babanın karakterini nasıl görüyorsan,artık doğru yalnış orasını sen bilirsin. Karşındaki adam da aynı karakterdeydi. Biz sana bunu anlatmaya çalışmıştık...

Evli adamla aşk olmaz...

Son düzenleme:
Helal Kontes

Doğrusu üşenirim hiç eski konulara bakmam ama sizin gibi arkadaşlar sayesinde keklenmekten dönüyoruz..

Bir işi ortasından anlatmayın.. Çok yabancı bir durum değilmiş size..

Neden yaptınız ettiniz de demiyorum ama madem babanız yapınca bu kadar etkileniyorsunuz aynı sahneyi 2.kadın olarak siz canlandırırken neden rahatsızlık duymadınız..

Aradaki farkı ben söyleyeyim.. ' O zaman başkası aldatılıyordu değil mi ? Şimdi ki öz anneniz '

Sadece annenize üzüldüm..Babanız neyse siz de o sunuz çünkü..

Gelip bize çemkirecek bence :)))

O zaten karısını ben yokkende boşayacakmış diye başlayan bir ton cümle öbeği kuracak sonra gidecek yine :))

Bir zaman sonra yine hortlayacak bu seferde artık konusu ne olur bilemiyorum

Ya artık bir konu açıldığında eski konulardan durumu check etmek lazım demekki.

Çemkirmeye yüzü olan buyrun çemkirsin arkadaşş.

Son düzenleme:
aa ben de bildim bu kızcağızı

sevgilisi bunu kandırmıştı o benim kuzenim diye bu da deliriyodu sevgilimin kuzeni neden kayınvalideme anne diyo, sevgilimin telefonlarını açıyo diye..

vah vah

başına gelince nasıl oluyormuş??

kimsenin ahı kimsede kalmaz diye boşa dememişler. yazık ki annesinden çıkmış o kadının ahı..

olay bu noktaya geldiyse düzelecegini sanmıyorum yani annenize bakarsınız tabiki ama bence bunları söyleyecekseniz o konusmalari kayıt altına alın kopyalayın yani, mahkemede nafaka almanız için bir sebeptir ama anneniz o şekilde mutluysa yani aldatma harici bir sorun yoksa çünkü kadın belkide biliyodur ve kabullenmiştir size yansıtmak istemiyordur okuma yazması olmayabilir ama önsezileri vardır insanın ki bu insan onu öncedende aldatılmıs ve affetmiş demekki bazı şeylerin tekrar olabileceginin farkında ya maddi kaygıları var yada hayatta tek kalmaktan korkuyor, bu sebeple annenizi de çok zorlamayın derim ama oda isterse boşanmayı nafaka alabilmek için yazıları kopyalamanız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…