Çıkmazdayım...Ailemin dağılmasına neden olsa bıle herseyi anlatmalı mıyım???

İlkinde hadi adam bunu kandırmış diyelim ki evet olabilir kandırılmıştır..

Ama o konuyla alakalı ikinci konusunda resmen adamın resmi nikahlı karısına KARAKTERSİZ deme hakkını kendinde bulduydu da ona göstermiştik kimin asıl karaktersiz olduğunu..

Bir de sevgilimle arama giren şahıs diyordu ya adamın karısı için

Eski konularının karıştırılmasını hoş bulmam hiç bir zaman ama hakikaten etme bulma dünyasına çıkıyor senin konun.. Annene yapılan şeyi kendin başka bir kadına yapmasaydın haline üzülürdüm, şimdiyse bazı şeyler umarım senin kafana dank etmiştir, ağır bir ders olmuştur diye temenni ediyorum.. Sevgilinin eşi iyi bir insanmış ve gerçekten içinden dilemiş ki ahı tutmuş böyle. Sadece annene çok üzüldüm bu konuda.. Teselli ederken kendi ilişkini de saklama bari "yuva yıkan" deyimini birebir yaşadıktan sonra inşallah kendi uygunsuz ilişkine de bir son verirsin..

Bir de sevgilimle arama giren şahıs diyordu ya adamın karısı için

Kendi yalanlarına kendileri bile inandığından öyle anlatıyorlar.. 2.kadın olduklarını unutuyorlar.. Karısı işle beraber olunca da beni aldattı diyorlar.. O dinen ve resmen eşi onla nasıl aldatıyo olabilir ki.. Sen 2.kadın , metres vs. her neysen dinen de hukuken de hiç birşeyi değilsin ki..

Ablamın bi arkadaşı da böyle birşey yapmış ve gelmiş ablama anlatmış, ablam arkadaşını sildi..

Birilerine üzülmek için ille de tanımak gerekmiyor, aldatılan kadını bizde tanımıyorduk ama midemiz bulandığından ablamın arkadaşı ile görüşmeyi kestik..

Annenin başına gelmeden anlayabilseydin keşke, belki de o zaman bunlar yaşanıyor olmazdı şu an..

Yok yok bekar erkeklerin suyu çıkmış herhalde

Son düzenleme:
Off daha 20 yaşındasın.
Cahil bi çocuksun sen konu sahibi..
Eski konunla ilgili ne yaptın bilmiyorum belki o adamla devam belki değil ama umarım yanlışından dönmüşsündür, aklın başına gelmiştir.
Madem bu konuyu açtın ona göre yorumumuzu da yapalım..
Annene bence birşey söyleme.. Daha önce affetmiş yine affedecek nasılsa boşver yine üzülmesin.
Demek ki kadın ayrılığı kaldıracak kadar güçlü değil.Bilmesin kendi dünyasında yaşasın..

Son düzenleme:
bir arkadaş şöyle bir öğüt vermiş geçen seferki konuda:

İYİ OKU KARDEŞ..AMA TANE TANE ACELE ETMEDEN...

Bir adam aşıksa eğer kaybetmekten korkar...eğer doğru olsaydı seni seven kişi ilk başta "bak formalite bir evliliğim ve iki de çocuk var benden duy" der erkek gibi karşında dimdik dururdu..ama bakmış ki karşıdaki saf, iki ağlarım iki haykırırım hemen kanıverir..olmadı "kendimi öldürürüm" derim tav olur...oldu da bitti maşallah..

adam(ımsı) neden boşansın ki Allah aşkına...Yirmi yaşında bir kızla istediği dost hayatını yaşarken bir yandan da onun ne haltlar yediğini bildiği halde evde iki çocukla bekleyen bir kadın olacak....mis gibi hayat..Ayrıca evde "namusum" demesi gereken kadına iftira atıp çocuklarını kabul etmeyecek kadar şuursuz bir adamın namussuzluk yapması kadar doğal birşey yok..

Kaldı ki eşi dünyanın en kötü kadını da olsa KARISI yahu..ötesi mi var...sen ne akla hizmet dostunun annesine "kayınvalidem" diye hitap edebiliyorsun..İlahi....gelin ata binmiş ya kısmet demiş...

Bizler de 20 yaşında olduk..yaşın küçük falan demiyorum..o işleri yaparken yaş küçük olmuyor..

yapman gereken ne biliyor musun?..aşkın azcık beklesin kenarda..... sen EMPATİ kur..nasıl?

*kendini o iki küçük çocuğun yerine koy..baban annene bunu yapsa napardın..?
*Kendini o bayanın yerine koy....sana bu adam(ımsı) aynını yapsa-ki birgün olacak- napardın..?
*Kendini babanın yerine koy......senin çocuğun metres hayatı yaşasa dışarda nasıl gezerdin?
*kendini annenin yerine koy.... kızın böyle bir yola girse napardın..

şimdi ama ben aşığım de..koş adamın kollarına...Rabbim bunu yaşatanların başına aynısını getirsin..Amin..

görmüş işte nasıl olduğunu.allahın sopası yok..

ya ben eski konuları bilmiyordum şimdi arkadaşlar yazınca okudum ya ne kadar boş bir yorum yapmısım anladım, saf oldugunu düşünmüyorum her insan hata yapar ama hatalarından ders çıkarır umarım sende çıkarırsın evli sevgilinle ilişkini de bitirirsin umarım yuvalar dağılmasın boşuna erkeklerin bir anlık zaafı kadınlarınsa egosu yüzünden o yuvalar birdaha birdaha kurulamayacak üzere dağılıyor ne kadın ne erkek ne de çocuklar mutlu oluyor, kimisi Allah ın sopası demiş kimisi ilahi adalet demiş orasını biz bilemeyiz ama anne baba konu komşudan önce lütfen kendimizi düzeltelim kendi hatalarımızı kabullenip tövbe edelim, başkalarının hataları onları ilgilendirir bu babanda olsa buna annenle baban karar verir, sen kendi hatalarından ders alarak yoluna devam et bence babanada kızma, babasından dayak yiyenlerde var evden kovulan zorla evlendirilen taciz edilen daha neler var, buna da şükret. Kimsenin ahını almamaya çalış hayat çok kısa vicdanın rahat olmadan huzur içinde bırak yaşamayı mezarında bile huzur içinde yatamazsın. Umarım burdaki arkadaslara ve bana kızmak yerine biraz okuyup kendini değiştirmeye cesaretin vardır.

Merhaba canım, 4 kardeş olduğunuzu yazıyorsun ve kimsenin kimseye faydası olmadığını söylüyorsun. Ben bakabilirim diyorsun.
Sana bir soru: sen evlenirsen ne olacak? Annen yanında kalabilecek mi?, yaşlandıktan sonra hiç biriniz yanınıza almaz ise ozaman annenin hali ne olacak?
Bence annen birşeyler sezinliyor fakat söyleyemiyordur bu gerçekleri bildiği için.
Banan evde problem çıkarmıyorsa bence sabırlı olmalısın.
Umarım her şey gönlünüzce olur.
selamlar

yılan hikayesine döndü ya dizilerde olsa bu kadarınada pes dersi pes.......
kendi evli çocoklu adamla babası başak kadınla anneni haberi yok...
kardeş yakında evlenecek...vs tam dallas

şekerpare demek ki aldatma genini babandan almışsın,neden bu kadar şaşırdın?s en evli bir adamla berabersin,baban da evli bir adam olarak anneni aldatıyor..buna hiç şaşırıp üzülmemen lazım...annene üzüldüm sadece.

birde helal olsun sana,hala buraya aldatma başlıklı bir konu açıp yardım isteyebiliyorsun!

Eski konuların çok eğlenceli şekerpare Aşk-ı Memnu vari hayat sürüyorsun..
Sen evli bir erkekle berabersin,
adam diyemeyeceğim insanın eşiyle konuşuyorsun,
kadın için yelloz, çirkef,aramızı bozmaya çalışıyor diyorsun,
dost hayatı yaşadığın adamın annesini yerden yere vuruyorsun.. "resmiyet olsa ağzını kapattırırım" diyorsun,
sonra bu adamın kuzeni ortaya çıkıyor o da adama aşık oluyor,
ama adam çok muhafazakar senden başka bi kadının elini bile tutmuyor,
adamın çocuklarından banane havasındasın,
baban anneni aldatıyor

Haftaya neler olacak acaba, merakla bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…