- Konu Sahibi sekerparem_92
-
Gelip bize çemkirecek bence :)))
O zaten karısını ben yokkende boşayacakmış diye başlayan bir ton cümle öbeği kuracak sonra gidecek yine :))
Bir zaman sonra yine hortlayacak bu seferde artık konusu ne olur bilemiyorum
aa ben de bildim bu kızcağızı
sevgilisi bunu kandırmıştı o benim kuzenim diye bu da deliriyodu sevgilimin kuzeni neden kayınvalideme anne diyo, sevgilimin telefonlarını açıyo diye..
vah vah
başına gelince nasıl oluyormuş??
kimsenin ahı kimsede kalmaz diye boşa dememişler. yazık ki annesinden çıkmış o kadının ahı..
İlkinde hadi adam bunu kandırmış diyelim ki evet olabilir kandırılmıştır..
Ama o konuyla alakalı ikinci konusunda resmen adamın resmi nikahlı karısına KARAKTERSİZ deme hakkını kendinde bulduydu da ona göstermiştik kimin asıl karaktersiz olduğunu..
Bir de sevgilimle arama giren şahıs diyordu ya adamın karısı için
İlkinde hadi adam bunu kandırmış diyelim ki evet olabilir kandırılmıştır..
Ama o konuyla alakalı ikinci konusunda resmen adamın resmi nikahlı karısına KARAKTERSİZ deme hakkını kendinde bulduydu da ona göstermiştik kimin asıl karaktersiz olduğunu..
Bir de sevgilimle arama giren şahıs diyordu ya adamın karısı için
tabi canım yelloz flan demişti bi de kadına
evet demişti...Biz de ona aslında yanlış kişiye diyorsun aynaya bak demiştik
4 kardesiz ama inanın kımsenın kımseye faydası yok...Ben calısıyorum cok bi ücret almıyorum ama ac kalır anneme bakarım.. Ablam baska sehirde eniştem dünya ıyısıdır o da bakar .. ama Abim nişanlı 20 gün sonra düğünü var nişanlısı daha evlenmeden annene bakamam derdıne düsmüs bi insan! deil anneme bakmak kendılerı zor gecınırler zaten bır kardesım var 15 yasında erkek okuyor lisede..2 evımız var biri kırada bırının kredı borcu var hersey bosansalar dahi eşit paylasılır..Yanı en azından kıra derdı olmıcağı ıcın gecınırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?