Çıkmazdayım...Ailemin dağılmasına neden olsa bıle herseyi anlatmalı mıyım???

bende simdi sana üzüldügüm ve bu konuların sadece senin basına gelmedigini anlaman icin kendi özelimden örnek verdigim icin kendime üzülüyorum ...senin gibilereyse acıyorum!!

bence büyük bi ihtimalle annen zaten az çok seziyodur..çoğu kadın sezer böyle bir durumu ama bazen kendilerine bile itiraf edemezler gerek ekonomik gerek duygusal olarak bişey engel olur..sen söylediğindede çok şaşırmıycakmış gibi hissediorum.bende yaşamıştım buna benzer bi olay annem terketti babam o kadını bıraktı süründü pişman oldu vs..kürkçü dükkanı misali oldu..çünkü böyle kadınlar maddi olarak daha çok şey beklio e doyuramayıncada ah benim cefakar karım diyerek eskiye dönüş yaşanıyo..
ben olsam söylermiydim..bilmiorum gerçekten..eğer annenin sorumluluğunu alabileceksen belkide söylemelisin..ama ne kadar süre alabileceksin o sorumluluğu orasınıda iyice düşün..bazen kahramanlıklar çok yorucu olabiliyo..

Babanla 2 büyük alın,
karşılıklı oturun,
kadehleri tokuşturun,
şişenin dibine dibine vurun..

bir de türkü tutturun,
TENCERE DİBİN KARA SENİNKİ BENDEN KARA
diye..

Ben de iyi niyetimden ve hiç kimseye anlatmadıklarımı anlattığımdan dolayı üzüldüm..Sırf sen bir çıkış kapısı bul diye, üzülmemen gereken birşey varsa o da hiç kimsenin başkalarının günahlarının cezasını çekmeyeceğinin bildirilmiş olması. Ayrıca başımıza gelen herşey ceza değil imtihandır, anneciğin umarım üzülmeden atlatır ama baban ve sana söyleyecek söz bulamıyorum. Herşey aşk değil, bu hayatın anlamı da değil..Aşk insanlıktan önce gelmez, ona tüm yolları açıp sonra yaptığımız yanlışlar için ama çok aşıktım demek hiç doğru değil. İstediğimiz zaman tıkır tıkır çalışan bir beynimiz var. Kalp acısı 3 gün sürer,zincir gibi uzayan yanlışların acısı ise kusura bakma ama hiç geçmez. Önemli olan en başta yanlışa düşmemek ya da yanlışı farkedince geri dönme erdemini gösterebilmektir.

çok zor bir durum ben olsam hiç gözünün yaşına bakmam alırım o smslerin resmini delli olarak anneme anlatır ve annende kabul ederse açarım davayı alrım evi nafakayı onun bundan sonra rahat yaşaması için elimden geleni yaparım ..... Allah yardımcın olsun

Sonucu her ne olursa olsun anlatmalısın. Sonucta babanın annene saygısı bitmiş. Kendini annenin yerine koy, kullanılmasına izin verme, O bir kadın her türlü ayaklarının üstünde durmasını bilir ama her şeyden habersizce aptal yerine konmasına müsade etme. ( sakın yanlış anlama :) aptaldan kasıt babanın ve o ilişkisi oldugu kadının anneni hiçe saymalarından dolayı dedim, yoksa o sıfat kime ait gayet ortada )

Allah ıslah etsin....Bende gecenin bu saatinde vah vah diye okuyorum.Annesine üzüldüm...Konu sahibinin diğer konularını okumuştum siz demeseniz hatırlamıycaktım.Bekar erkeğin sanırım kökü kurumuşş.Gece gece sinir tepeme çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…