Cikmazdayim, beni kimse anlamiyormus gibi hissediyorum

1) çivi çiviyi sökmuyor bazen.sevebilseydiniz ne ala ama sevmemissiniz
2) bu adam bu kadar ilgi gösterip gösterip yol alamayacağını idrak ettiğinde bir an da sizi bırakırsa kendine göre haklı sebeplerle deriiiiiinnnn ayrı bir bunalıma girersiniz.
3) ailenizdeki sorunlar tez zamanda duzelir umari..annenanneniz e Allah rahmet eylesin

Konu basliginiza istinaden bence sizi herkes anliyor ama siz anlamamakta diretiyorsunuz

Başıma geldiğinden biliyorum. Sizinki sevmemek değil ama fazla geliyor o kadar iyi anlıyorum ki. Ayrılmak istediğinde ağlayacak vicdan yapacaksın falan ama sonra oh be diyeceksin yol yakınken daha da saplantılı bir hal almadan kaç diyorum

Tamam konu sahibinin karşı tarafa duyguları yok bellliki, zorla da olacak bir şey değil. Elemanıda fazla oyalaması doğru değil ama adamda bi gariplik var tavırlar normal değil. Ben bu adama güvenmezdim. Böyle aşırı sevginin ilginin ardından inşaalllah bi manyak çıkmaz.

Sevseydin adamın ilgisi hoşuna giderdi. Onu sevmiyorsun ve doğal olarak yanında istemiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…