Cıkmazdayim evlilik konusunda lutfen fikirlerinizle yardimci olun bana

Evlenmeden önce herşey göze kolay gibi görünüyor ama evlendikten sonra gerçekle yüzleşmek koyuyor.Aşk bile kurtarmıyor.

Ben olsam ayrılırdım.Öyle bişeyi göğüslemeye kalkıyorsunuzki sevgiliniz altında ezilecek, onu görmek dahi istemiceksiniz.Bence pişman olmanız büyük ihtimal.En iyisini tabiki siz bilirsiniz.

Uzuldum sizin adinjza ama insallah huzurunuz mutlulugunu kat kat artar.
Arkadaş çok güzel anlatmış bak ailemin yanına haftaya gizli gidiyorum neden çünkü annesi felan laf eder diye... Ayıplarlar bir sene içinde iki defa gidilir miymiş... Eşimi çok seviyorum ama kültür farkı çok önemliymiş... Lütfen iyi düşün

Insallah istedgnz yere gidersniz . Van icin bi de dogunun parisi diyorlar baya gelismis diye.

2 yıl midyatta görev yaptım çok güzel yer insanları da ama sürekli durulacak yer değil doğu eğer yerlisiysen sıkıntı yokta dışardan gelene çok çok çok zor tavsiyem bu işi bozman sevgi her şeyi aşmıyor arkadaşım maalesef.

Insallah istedgnz yere gidersniz . Van icin bi de dogunun parisi diyorlar baya gelismis diye.
Öyle canım ama sorun aile yapıları... İnan çok farklılar bak en basitti yemekleri ağırdır etli yemek olmazsa olmaz gelen misafirler akrabaları haddi hesabı olmaz senin annesinin peşinden gittiğin yerleri söylemiyorum ki zaten gideceksin gelinsin gözüyle bakıyorlar. Bayram seyran düğün hep öncelik onların senin ailenin bir hükmü olmayacak ki köprüyü geçene kadar iyiler... Daha neler neler bir bakmışsın çoluk çocuk ev işleri derken kendini unutmuşsun... Birde eşin en küçük çocuksa buralar da en küçük erkek ailesine bakmak zorunda bu yüzden huzur evi bulunmaz hatta bugün gelen misafirim le bu konuyu konuştuk

Siz nerelisnz nerde yasiyorsnz :) gitmem demiyorm ki bn ama yasamdn bilemm yasayip gorup olmzsa daha yakin cevresndeki gelisms illeri onerdim ama onerimi bile duymk istemiyor .

Bnim ya yapamzsam dememe tahammulu yok

Bir an arkadasim anlatiyor sandim..o da boyleydi aynen kiz akdenizli cocuk cizreli ille de cizre dedi geliyosan gel gelmiyosan ayrilalim,kiz sevdi kabul etti evlilikleri 2 sene surmedi bosandilar..yine de sen bilirsin..aile yapilari da garipti
Aboooo cok kotu olmus ya yapamadi mi cizrede

Gozden dusulecek bir durum mu ki. Ama bncede dogru soyluyorsnuz
Şimdi annesi babası istemeyecek ki zaten bur da ayrı ev bile açmak istenmiyor gelinlere ben zorla ayrı eve çıktım çok ısrar ettiler ama kabul etmedim... Böyle olunca da anne baba sözü çiğneyip başka memlekette yaşamayı kabul etmezler

Siz nerelisnz nerde yasiyorsnz :) gitmem demiyorm ki bn ama yasamdn bilemm yasayip gorup olmzsa daha yakin cevresndeki gelisms illeri onerdim ama onerimi bile duymk istemiyor .

Biz İstanbulda yaşıyoruz nişanlımla. Nişanlım Nusaybinli. Ben onun memleketine taşınmayı düşünüyorum evlendikten sonra sıkıldım istanbuldan. ama bana dayatsaydı gitmezdim. Cizreli çok arkadaşım var ama hiç böyle inatçısını görmedim. peki gerekçeleri ne? neden böyle ısrar ediyor illa Cizre diye. kopmak mı istemiyor ailesinden, kültüründen vs? ailesine mi bakmak zorunda? nereden buldun bu inatçı adamı sen =) tekrar söylüyorum, geleceğinizle ilgili kararları tek başına alamaz, senin de isteklerini kaygılarını düşünmek zorunda. inadından vazgeçmezse bu adamı bırak derim.

Tesekkur ederim cevabiniz icn

Aboooo cok kotu olmus ya yapamadi mi cizrede
Yapamadi..aile apartmaninda oturttular kizi 7 katli herkes orda..ne is olsa bunu kosturmuslar kocasi da en kucuk erkekti zaten 12 kardesler miydi ne..kaynanasi fenaydi cocugu olmuyor bunun deyip duruyordu arkadasima kisir diyordu sonra kiz kurtuldu bunlardan tekrar evlendi bekar biriyle simdi dunyalar tatlisi kizi var meger cizrelinin olmuyomus cocugu..ama onlarda o kafa yok iste illa cocuk olmak zorunda tersini kabul etmiyolar

Doğudan batıdan daha çok burada zor olan erkek arkadaşının sabit fikirliligi.. en gelişmiş yerde de olsan geçinmek zor olur canım. Ben de Karadenizliyim esim Diyarbakırlı, ailesiyle çok sık gorusmedigimiz için büyük problemlerimiz olmadi, ufak tefek sorunlarda da eşim aradaki dengeyi sağladı. Önemli olan bu bence, senin ona verdiğin değeri onun da sana vermesi gerekir inşallah hakkında en hayırlısı olur.

Benim 1.5 yıl olmadı eşimden dolayı asla kabul etmediler hocalara doktorlara götürelim diyorlarlardı anlatmama rağmen kabullenmediler zor valla ya

Valla canim gerekcesni cozemedim .4 kardesler bu 3.su. en kucuk erkek cocukta degil. Ama annesini birakmak istemiyor. Sizde mi mardinlisnz :)

Farzet ki o giyeceğin gelinlik , senin kefenin... mümkün değil...deplasmana gideceksin ... doğulu erkekler ailesine aşırı bağımlı, gelin demek köle demek onlar için...yazık değil mi sana?

Nerede yasiyorsnz diyarbakir mi .

Bu kadar anlayışsız ve dayatmacı biriyle evlenecekmisin?

Cnm bende aslen doguluyum Doğuda yaşamazsamda az çok biliyorum o tarafları cnm eğer erkek arkadaşını hattatımdan daha çok seviyorsan gidersin öbür türlü dayanamasın çok hamarat ve iyi bi bayan olursan seni el üstünde tutarlar yok ben yavaş yavaş işimi yaparım dersen üstüme gelene cvp veririm Altan kalmam derse boşuna evlenme çünkü evlenince öyle kolayda bolanamazsın bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…