- Konu Sahibi Benvebendeniz
Bende bu borçla düğün merakını anlamıyorum. Durumun yoksa yapma düğün. Kız tarafı kendisi düğünü istemezse kimse bir şey diyemez. Bir salonda atarsınız imzaları, takısını takacak olan takar sonra herkes işine bakar. Evlendikten sonra birde düğün borcu ödeniyor. Kuzenimde evlenirken ona da demiştim 20 bin lira bir düğüne harcayacağına 5 bine gelinlik vs hallet, kalanıyla yurt dışına balayına git 1 gün canın çıkana kadar eğlenmek mi (ki çoğu zaman telaştan vs düğünden sonra kimsenin kolunu kaldıracak hali kalmıyor) 2 hafta doya doya eğlen diye. Çok sonra itiraf etti gereksizmiş aslında diye.
Konuyla ilgili, gelsin Antalya'ya çünkü uzak yerde ilişkinin biteceğine eminsin. Ailesinin yanında illaki harcayacak belkide daha çok. Ama ciddi düşünmüyorsan bırak nasıl istiyorsa yapsın. Çünkü Antalya'ya çağırmakta bana göre büyük sorumluluk.
Konuyla ilgili, gelsin Antalya'ya çünkü uzak yerde ilişkinin biteceğine eminsin. Ailesinin yanında illaki harcayacak belkide daha çok. Ama ciddi düşünmüyorsan bırak nasıl istiyorsa yapsın. Çünkü Antalya'ya çağırmakta bana göre büyük sorumluluk.