- 9 Nisan 2016
- 25
- 10
- 3
- 38
- Konu Sahibi steadys111
-
oğlunuzun nesi var? anası yanında işte.
Ailesi altan alsın, siz onun Annesi diil ''Eşisiniz'' okuyunca çok sinir oldum gıcık oldum nasıl insanlar var ya altan al, yok kocandır yok bilmem neyindir. Bu erkekler kendilerini çok ciddiye alıyorlar.
ben böyleyim, beni böyle kabul et diyor. herkesin kendisine saygı duymasını istiyor ve bunu böyle aşağılayarak elde edeceğini düşünüyor sanki. değişmiyor herşeyi denedim.
Eşinizin sevdiği ve aklı başında bir büyüğünuz yok mudur ? Konuşsa esinizle. Ben böyleyim demekle olmadıgini söylese. Evliliği iyi giden ve kendisine saygı duyduğu biri olabilir. İşe yaramaz diyorsanız ve anlattığınız kadar varsa çok zor ne yazıkki .hiçkimseyi beğenmez, herkesten üstün görür kendisini, kendisine göre o çok zekidir, yakışıklıdır, güçlüdür saygıdeğerdir, herkesi ezmeye kalkışır. işyerimde herkesin imrendiği bir pozisyondayım ama bakıyorum herkesten daha aşağıda bir hayat sürüyorum.
ben yokmuşum onun için yaratılmışım gibi davranıyor herkes, ben hizmet edeyim diğerleri rahat etsin gibi. bunlar boşanmak için geçerli gerekçeler mi?
bana kendimi kadın gibi hissettirmemesi?
beni aşağılaması?
öyle şirazem kaydı ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamıyorum artık.
bana ailem asla sahip çıkmaz. kendi kararımı verince zorda kalmak istemiyorum.
Yapan o kadar bayan var ki. Sadece anneyle olmaz değil. İnsanın bir annesi olsun yeter bence.sadece anneyle olmaz dedikleri için yapamazsın dedikleri için aklım karışıyor.
sadece anneyle olmaz dedikleri için yapamazsın dedikleri için aklım karışıyor.
hiçkimseyi beğenmez, herkesten üstün görür kendisini, kendisine göre o çok zekidir, yakışıklıdır, güçlüdür saygıdeğerdir, herkesi ezmeye kalkışır. işyerimde herkesin imrendiği bir pozisyondayım ama bakıyorum herkesten daha aşağıda bir hayat sürüyorum.
Eşinizin sevdiği ve aklı başında bir büyüğünuz yok mudur ? Konuşsa esinizle. Ben böyleyim demekle olmadıgini söylese. Evliliği iyi giden ve kendisine saygı duyduğu biri olabilir. İşe yaramaz diyorsanız ve anlattığınız kadar varsa çok zor ne yazıkki .
Ben sizde de hata buldum . Üst kademede çalışıyorum demişsiniz. Neden evin her şeyiyle siz ilgileniyorsanız? Temizliği yapıyorsunuz , borcu oduyorsunuz. Sıcak yemek , temiz çamaşır da vardır tabi. Biraz caninizin kıymetini bilin. Eve yardimci alın. Temizlik ütü yapmazsiniz. Bir yemek yapın yeter. Bende böyleyim hem içeride hem dışarıda çalışamam deyin eşinize. Kendini ovunce takmiyor gibi davranın. Kendi kendine konuşup konuşması hava da kalsın. Aslında o kadar mükemmel olmadığını düşündurün yani. Söylemeyin düşündürün . Bana biri o şekilde davrandığında " hiç birimiz melek değiliz " diyorum genelde.
Eşin hep mi böyleydi yoksa çocuktan sonra mı değişti ?
Anladığım kadarı ile güzel bir işin var , maaşın üzerinde kredi falan çekildi mi ? Önce borçlardan falan kurtul , ev var mı ? evi al mesela , yok öle hem bunca sene o herife katlan sonra hiç bir şey almam diye sakın gurur yapma ki hepsi çocuğunun rızkı , bazen altan işini götüreceksin . Bu saatten sonra sende kendi hayatını yaşa , arkadaşların ile gez toz, çocuğun ile sinemaya git ne bilim eşini yok say ! Onun yaptığı gibi... Evi temizleme yorgunum de, yemek yapma uyudum de kır zincirlerini köle misin sen ?
Neden eşek gibi yapicaginizi biliyor ki? Sizde yapmayın biraz kendinizi tutun. Hem yorulmuyor musunuz ?eşimin sevdiği büyüklerle konuştum ama eşim çok baskın olduğu için bir de insanlara olayları çevirip anlattığı için insanlar onun anlattığı gibi küçük görüyor bütün meseleleri. konuşmak değiştirmedi adamı.
ben her işe yetişirdim, karşılığında kadın olduğumu hissettirseydi.
hem içerde hem dışarda çalışamam desem "eşek gibi yapacağımı" bildiğinden sadece güler geçer.
hiçbirşeyimi beğenmiyor.
o yüzden artık zorlayamıyorum zaten tartışacak takatim bile kalmadı.
EZik pskolojine sahip bir erkek daha.kültürlü olduğunuz yazınızı net şekilde doğru kelimelerle anlatabilmenizden belli.eşiniz bütün yükü taşıyabildiğinizi gördüğü için üstünüze binmişte binmiş.ailenizin arkanızda olmamasının sizi olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmüyorum.lütfen hayatı kendiNize ve oğlunuza zindan etmeyin.inanın hissediyordur.selamete ermeniz dileği ile..
Neden eşek gibi yapicaginizi biliyor ki? Sizde yapmayın biraz kendinizi tutun. Hem yorulmuyor musunuz ?
Hayır demesini bilceksiniz.çocuklu bir adam gibi davranması gerektiğini bilecek.üzerinizdeki yüklerin bir kısmını ona verin.karşınıza alıp konuşun.paylaşımcı olmazsa çocuğunuzu yalnız başına büyütmek zorunda kalacağınızı kendinizden emin şekilde paylaşın..kolay gelsin...teşekkür ederim, hissetmez olur mu hissediyor zaten, kendisinin de sinir atakları oluyor aynı babası gibi hatta. ben eşimi üstümden nasıl indirebilirim peki, kolay olmayacak ama yaşayanlar söylesin çok mu zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?