hayatımda yaşayabileceğim en kötu günlerimi 7 ay önce yasamaya basladım şiddet hakaret aşağılanma aklınıza ne gelirse.kendimi çok yanlız çaresiz hissediyorum yanlış şeyler yapmaktan kendimden korkuyorum.eşimle evlenmeden önce gayet iyiydik kıskançlıkları oluyodu ufak tefek problemler yaşıyoduk ama bi şekilde halloluyoıdu.evlendik daha ilk günlerde başladı telefonum meşgul oluyodu kimle ne konusuyosun,geç cevap veriyordum işim geregi hemen cevaplayamıyordum kimlerle napıyosun neden anında acılmıyo o telefon,aldığım dusa,giydiğim kıyafete,konustuğum insanlara,kısacası benim hayatımı kendısı yasadı.suanda 10 haftalık hamileyim bu halim bile onun için önemli degil bi ıyı bi kotu.ben artık dayanamıyorum bosanmayı düsünüyorum ama ailem bu durumu nasıl kabullencek.yalvarıyorum bi akıl verin.
Allah yardımcın olsun ...ailen ve onun ailesi ne diyor bu olaylara...ayrıca mademki bu kadar sorun yaşıyordun keşke bir süre çocuk düşünmeseydin..gerçi bellimi olur belki çocuk uğurlu gelir...peki hiç sevinmiyormu yada heveslenmiyormu çocuğunuz olacak diye..
Bisey soracam ama sakin kizma!
yasin kac?
küfür,dayak ve hakaret?
ve cocuk?
Allaha büyük konusmak istemiyorum asla ama bazi hatalar vardir evlilikte dersin ok düzelir vs
ama Dayak,Küfür ve Asalamak.
yorumlarınız için tesekkur ederim.evet cocuk için malesef erken dawrandık.bebegimiz için cok sevinmişti ilk duydugunda ama sonraları cok degişti kotu bir hamilelik geciriyorum hamileliğim boyunca 4 kilo verdim ailem az cok biliyor durumu bebek olmadan once babamda annemde yanımdaydı hep arkamdaydılar.diğer tarafsa beni hiçbir zaman dinlemeden hep esimin yanında oldular.simdi kayınpederimle oturup tum bu olanları anlatmak ıstıyorum ben cok değiştirmeye calıştım eşmi ama olmadı.bazen aklıma mukayet olamayıp bebegimi aldırmayı bile düsünebiliyorum ama yapamadım yapamamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?