çıkmazdayım karnımda bebeğim...

yalandu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
21
0
16
Aydın
hayatımda yaşayabileceğim en kötu günlerimi 7 ay önce yasamaya basladım şiddet hakaret aşağılanma aklınıza ne gelirse.kendimi çok yanlız çaresiz hissediyorum yanlış şeyler yapmaktan kendimden korkuyorum.eşimle evlenmeden önce gayet iyiydik kıskançlıkları oluyodu ufak tefek problemler yaşıyoduk ama bi şekilde halloluyoıdu.evlendik daha ilk günlerde başladı telefonum meşgul oluyodu kimle ne konusuyosun,geç cevap veriyordum işim geregi hemen cevaplayamıyordum kimlerle napıyosun neden anında acılmıyo o telefon,aldığım dusa,giydiğim kıyafete,konustuğum insanlara,kısacası benim hayatımı kendısı yasadı.suanda 10 haftalık hamileyim bu halim bile onun için önemli degil bi ıyı bi kotu.ben artık dayanamıyorum bosanmayı düsünüyorum ama ailem bu durumu nasıl kabullencek.yalvarıyorum bi akıl verin.

Allah yardımcın olsun ...ailen ve onun ailesi ne diyor bu olaylara...ayrıca mademki bu kadar sorun yaşıyordun keşke bir süre çocuk düşünmeseydin..gerçi bellimi olur belki çocuk uğurlu gelir...peki hiç sevinmiyormu yada heveslenmiyormu çocuğunuz olacak diye..

yaşadıklarınız zor şeyler ,evliliğin oturana kadar bebek yapmasaydınız keşke belki eşinizin yaptıklarına artık dayanamayacaktınız ve boşanacaktınız çünkü bir kaybınız olmayacaktı ama şimdi bebeğin olması 10 defa düşündürecek sizi,cocuk evliliği kurtarmaz,hakkınızda hayırlısı olsun diyorum

Son düzenleme:
Şimdi biz size desek ki evliliğiniz tam olarak oturmadan neden bebek yaptınız, siz bize korunuyorduk dersiniz değil mi?

sizi üzmek isteme ama 7 aydır bu olayları yaşadığınızı söylüyorsunuz ve 10 haftalık hamilesiniz..aslında diyecek pek birşey yok.

lütfen bebeğiniz için eşinizle konuşun,gerekiyorsa siz de restinizi çekin..keşke evliliğe alışmadan çocuk yapılmasa.

Yasadiklariniza cok üzüldüm.Eger aranizda problemleri cözemiyorsaniz,iyice yipranmadan esinizin ailesine konuyu acin, anlatin.cözüm bulamiyorlarsa cok gecmeden kendi ailenize anlatin..Hayat cok kisa bugün düzelir yarin düzelir diye hayati ertelemeyin..hakaret,siddet,kiskanclik bunlar ciddi konular esinizi düzelteyim derken,bir müddet sonra kendinizi taniyamazsiniz,eger aileniz arkanizda duruyorsa kendinizi ve bebeginizi en hasarsiz sekilde kurtarmaya bakin.simdi siz cekiyorsunuz bebeginiz dogunca ikiniz birlikte cekeceksiniz..hakkinizda hayirlisini diliyorum...

Kıskanç erkekle uğraşmak çok zordur, her anlamda kısıtlar seni...Terapiye falan gitseniz belki faydası olur. Sana her koşulda güvenmeyi öğrenmesi gerekir; anlattıkların hastalık derecesinde olan şeyler...Mutlaka bir doktora gidin; bebeşinde hayırlı olsun; çok çok mutlu olun işşallah...

benim eşimlede aynı sorunlarım var. tıpkısının aynısı. ve ısrarla aramaya devam eder neden bölüp benimle konuşmuyosun diye. konuşa konuşa azalttık ama başka bi yerden gene aynı saçma nedenlerle sinir ediyor beni. ha ama ona sorsanız asla böyle şeyler yapmıyorum der. 2.5 yıllık evliyim bikaç aydır niyetlenmiştik çocuk için. ama bende gene pıssss olmasın istemiyorum şu anda. hatta boşanmak istiyorum. kismenin psikolojik problemlerini çekecek kadar sabrım yok. sizin durum başka tabi. gaz vermek gibi olmasın. ben susayım başkaları konuşsun.

yorumlarınız için tesekkur ederim.evet cocuk için malesef erken dawrandık.bebegimiz için cok sevinmişti ilk duydugunda ama sonraları cok degişti kotu bir hamilelik geciriyorum hamileliğim boyunca 4 kilo verdim ailem az cok biliyor durumu bebek olmadan once babamda annemde yanımdaydı hep arkamdaydılar.diğer tarafsa beni hiçbir zaman dinlemeden hep esimin yanında oldular.simdi kayınpederimle oturup tum bu olanları anlatmak ıstıyorum ben cok değiştirmeye calıştım eşmi ama olmadı.bazen aklıma mukayet olamayıp bebegimi aldırmayı bile düsünebiliyorum ama yapamadım yapamamda

Evlisiniz ama anladığım kadarıyla aranızda güven sorununuz var .. peki şimdi soruyorum size güvenmediğiniz bir adamdan nasıl çocuk yapıyorsunuz acaba?Ben sizin yerinizde olsam bu tarz sorunları olan evliliğim için çabalardım hemen korunurdum çeşitli yöntemleri var bunun..Eğer ki eşimi seviyorsam annesinin büyütemediği adamı sabır ve sevgimle bütümeye çalışırsın istediğim gibi şekil verirdim tabi bunları yapmak zordur sabır,taktik ve tatlı dil ister..Şu an sizin yapabileceğiniz tek şey bol bol dua etmek ki bebeğiniz eşinizi olumlu yönde değiştirsin

şiddet,kıskanclık,hakaret olan bir evlilikte kimse kusura bakmasın ama çocuk olmamalı.
boşanın bu kadar basit.
hiçte zor değil.

Bisey soracam ama sakin kizma!

yasin kac?

küfür,dayak ve hakaret?

ve cocuk?

Allaha büyük konusmak istemiyorum asla ama bazi hatalar vardir evlilikte dersin ok düzelir vs

ama Dayak,Küfür ve Asalamak.

allah razı olsun.yaptıgın yorumda haklısın bu kadar erken olmamalıydı ama artık elden birşey gelmiyor.esim seviniyordu tabi cocugumuzun olacagına ilk soylediğimde sevinçten oturup agladık ama bilmiyorum düşünemiyorum artık beynimin içi bomboş sanki

eee bunlari bir izdirap gibi yasadiysan ne diye yaptiniz o cocugu ya korunsaydin yada uzak dursaydin ..

herkes yazmış zaten ben de aynı şeyleri yazıp canınızı sıkmak istemem, bebek olmamalıydıı daha mantıklı ve akıllı davransaydınız ama olmuş artık...

size tavsiyem eşinizin mantıksız kıskançlıklarında ona açıklama yapmaya çalışmayın, önemsemeyin bir süre...sonuçta siz kendinizi biliyorsunuz, yanlış yapmadığınızı biliyorsunuz size güvenmesi gerektiğini söyleyin...siz sağlam durun karşısında kendinizi kötü ve açıklama yapmak zorundaymış gibi hissetmeyin, gerek yok çünkü mantıksız davranan o...

sizi uzmek istemem ama maalesef insanlar degismiyor.esinizde siz beyni olup kafasina girseniz de degismeyecek.cocuk icin cok acele etmissiniz.bence cocuk bir yuvayi kurtarmiyor,cunku mesele kesinlikle cocuk degil,tamamen kisilerin karakterleri ve aile terbiyeleri ile alakali.eger esinin ailesi esin tarafli ise bence kv-kp konusman fayda etmez.esinin hatrini saydigi aile buyuklerinizden baska birileri varsa onlar araya girsin ve konussun esinle.Rabbim yardimcin olsun kardesim.

o çocuğu babasız bırakmaya hakkın yok ama sana böyle bir adama dayanda diyemem inş aranız düzelir konuşup halledeceksiniz keşke çocuk için biraz daha düşünseydin madem bukadar sorunlar yaşıyormuşsunuz

Olan olmuş artık niye çocuk yaptın,niye korunmadınlarla arkadaşa
yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.
Pek kimse şiddet kısmına takılmamış nedense..
Normal şartlarda şiddet dediğin bildiğimiz dayaksa ayrıl derdim
ama artık hamilesin evliliğin için çabalamanı öneririm.
Evlilik terapistine gitmeniz faydalı olabilir.
Benim eşim de telim meşgul olduğunda aradığımı görüyorsun
niçin kapatıp bana cevap vermiyorsun diye kavga çıkarırdı.
Tartışa tartışa zamanla anladı,azaldı bunlar..
En çok da tatlı dille açıklamalar işe yaradı.
Yorulmadan,bıkmadan anlatmak gerek.
Çok zor o sabır herkes de olmaz biliyorum ama sevgi varsa diğer
özellikleri iyiyse (şahsen benim için aile sorunu yoksa)
Ben sabrederdim.. Bebeğiniz mutluluk getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…