çıkmazdayım karnımda bebeğim...

eee bunlari bir izdirap gibi yasadiysan ne diye yaptiniz o cocugu ya korunsaydin yada uzak dursaydin ..

korunuyodum ilaç vs kullanamadıgım için spiral taktırdım bu sekilde olacagını tahmın bıle etmıyordum.olunca cok dusundum aldırmayı cesaret edemedım bi günahsızın günahına giremezdim yapamadım

neden kızayım ki.yasım 23

Hayir hani elestirisel yaklasinca cogu üyeler baya kiziyor o yüzden kestiremedim olayi.

Keske bekleseydin cocuk icin.sen kendin icin bunu yapsaydin,yarin birgün sen yipranip üzüleceksin,o cocugun piskolojisi bozulacak.

Simdi ne desem bilemedim,cünkü kal evli belki düzelir dogur cocugunu desem,ne malum esin seni böyle mahvetmeye devam etmeyecegi?

peki suan hamileykende aynen devam mi ediyor?

Neyse olan olmus ALLAH baska dert vermesin sonunda aldatma gibi sorunlar yok hatta fazlasiyla ilgi var degistirebilirsin onu bide cocuk gelince onlarda ilgilenir dagilir biraz o kiskanclik hissi.. Bazen cezalandir kaybetme hissi ver ama ayrilma hem seni seviyor hemde ondan hamilesin bence ayrilma cocuguda sakin aldirma rabbim vermis artik o minik cani :105:

çocugu kesinlikle hersey düzelir yoluna girer diye yapmadım.cocuk evliliğimi kurtarır bi cocuk yapıvereyim demek beyinsizlik olur.onu böyle bisey için kullanmadım asla

aldatma yok neyse mi ?
nasıl bir zihniyet bu yahu!
Şiddet var şiddet , herşeyden fena ..
İnsan sevdiğine kıyamaz ..
O kıskanc adam cinnet anında kırıverir ağzını burnunu ..
Hiç anlamıyorum kadınları ..
Aldatma yokmuş en azından ..
Şiddet !
O ne olacak ?

Son düzenleme:

Yok Zaten asil mesele siddet vs oldugu icin arkadaslar niye cocuk yaptiniz diye soruyorlar..

Ve benimde yukarida yazdigim gibi Siddetin küfürün ve asagilamanin affi olmaz!

Rabbim kimseye dert vermesin.evet esimi cok seviyordum o da beni seviyor ama o kadar sogudum ki gormeye bile bazen tahammül edemiyorum cok sasırıyorum bu duruma ama durum bu bi evin içinde iki yabancı gibi olmaktan sıkıldım böyle olsun istemiyorum artık

çocugu kesinlikle hersey düzelir yoluna girer diye yapmadım.cocuk evliliğimi kurtarır bi cocuk yapıvereyim demek beyinsizlik olur.onu böyle bisey için kullanmadım asla

ben zaten sizin cocugu kullandiginizi dusunmedim.yanlis anlamayin!!!sadece su an hamile oldugunuz icin cocugun cogu olumsuzluklari duzeltecegini dusunen fikirler olabilir ve oluyor da.ben sadece bu dogrultuda fikrimi soyledim.

Birak seveni insan sevmedigi isinamadigi bir insana bile kiyamaz!

kaldi ki bu insan seni esin,bir hayati paylasiyorsun herseyi ile birlikte.

Evet malesef cok yanlis böyle düsünmek!!!Aldatma yoksa o kadarda kötü deyil demek!

ben esimden dayak yesem,kendimden utanirim o adama yakinlik gösterirken..

artik birak ona karsi olan öfkemi.

Allah herşeyi gönlüne göre versin bende hamileyim bu aralar biraz alıngan tahammülsüzde olabilirsin biraz eşini kendi haline bıraksan senin bişey yapmadığını görünce belki kendi ben ne yapıyorum der ablası yada abisi varsa onlara açabilirsin bu konuyu onlarda konuşabilirler ne derdi neden böle akıl verirler senden değilde başkasından duymak farklı gelebilir

minikdepresif,kadinin bosanma sebebi sadece aldatma olmali diye dusunuyorlar herhalde.adam kadinin agzini burnunu kirsa da,hatta komalik edene kadar dovup hastenelik olsa da kadin kirip dizini oturmali,susmali...hatta kocanin vurdugu yerde gul biter demeli!!!!!kadinlik bu herhalde???

bu aralar iyi gibi ama bana yetmiyo soyle anlatayım.dun aksam kayınvalidemlerde yemekteydik zaten midemin rahatsızlıgından cok bişey yıyemiyorum neyse az bucuk yedim bişeyler ewe geldik ben yine kostur kostur lavaboya afedersınız artık kan gelmeye basladım bi an tıkandım nefes alamadım.beklerdım kı ben cıktıktan sonra nasıl oldun ıyımısın demesını nerde odaya gıttım oturdum ben yatıcam deyıp kalktı gıttı.

Galiba Hayadar Dümen miydi ne hatirlamiyorum,dedi ki: siz kadinlar kendinizin farkinda degilsiniz!

bu dünyada siz olmasaniz insanlik olmaz,sizler o kadar güclüsünüz ki aslinda.

Sende güclü olmaya calis!

boyun eyme bu zihniyette bir adam!

sen canini cöpte mi buldun?

kendini sev ve onada hisettir kendini ne kadar cok sevdigini ve onada de benim seninle isim olmaz bana kiyabiliyorsan!

Siddet yazildigini görmedim yoksa tabiki kadina el kalkmaz. Ben cocuk annesiz babasiz büyümesin istiyorum! Siddet durumunu görmedim görseydim tabiki baba olamicaigni derdim!

amin hepimizin gönlüne gore versin.Allah sagsalim dünyaya getirmeyi nasip etsin hayırlı olsun bebişin.ewet tahammülsüzlük alınganlık var kendi haline bırakıyorum zaten.sabah kalkıp giyinmem,bi kalem bi allık surmem bile onun için fazla ablasının dinlecegini hiç sanmıyorum yani dinlerde onlarda adettir huyuna git o giyme diyorsa gıyme yani bu sekılde cevaplarla karsılasacagıma eminim

Yuhh be pardon ama resmen öküzlük!

bak cok kizdim simdi..gelip sana destek olmaliydi o aninda,yardim edeyim mi demeliydi

bak canim ben gecen gün bagirsaklarimdan rahatsizdim ve wc de uzun süre kaldim,esim kac kere seslendi ve hatta kapiya geldi dedi iyimisin,hersey yolunda mi?

sana bunu anlatmamin sebebi,anlaki ilgi beklemek senin en dogal hakkin,hele ki hamiesin sen

Öyle birsey düsünmedim düsünmemde o yaziyi görmedim öyle birsey varsa hala ayrilmamis olmalari hata.

Arkadas siddet,küfür ve asagilanmaktan bahsediyor,bunu hangi yani kadini hamilelikteki alinganligiyla alakali olabilir ki:26:

hem bunlar hamilelikten öncede varmis.

benim su anda ıhtıyacım olan tek sey ılgı

bugun bebgimi gormeye gidicem ama esime karsı o kadar dolu ve sınırlıyım kı onun gelmemesını ıstedım gormek ıstemiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…