eee bunlari bir izdirap gibi yasadiysan ne diye yaptiniz o cocugu ya korunsaydin yada uzak dursaydin ..
neden kızayım ki.yasım 23
korunuyodum ilaç vs kullanamadıgım için spiral taktırdım bu sekilde olacagını tahmın bıle etmıyordum.olunca cok dusundum aldırmayı cesaret edemedım bi günahsızın günahına giremezdim yapamadım
sizi uzmek istemem ama maalesef insanlar degismiyor.esinizde siz beyni olup kafasina girseniz de degismeyecek.cocuk icin cok acele etmissiniz.bence cocuk bir yuvayi kurtarmiyor,cunku mesele kesinlikle cocuk degil,tamamen kisilerin karakterleri ve aile terbiyeleri ile alakali.eger esinin ailesi esin tarafli ise bence kv-kp konusman fayda etmez.esinin hatrini saydigi aile buyuklerinizden baska birileri varsa onlar araya girsin ve konussun esinle.Rabbim yardimcin olsun kardesim.
Olan olmuş artık niye çocuk yaptın,niye korunmadınlarla arkadaşa
yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.
Pek kimse şiddet kısmına takılmamış nedense..
Normal şartlarda şiddet dediğin bildiğimiz dayaksa ayrıl derdim
ama artık hamilesin evliliğin için çabalamanı öneririm.
Evlilik terapistine gitmeniz faydalı olabilir.
Benim eşim de telim meşgul olduğunda aradığımı görüyorsun
niçin kapatıp bana cevap vermiyorsun diye kavga çıkarırdı.
Tartışa tartışa zamanla anladı,azaldı bunlar..
En çok da tatlı dille açıklamalar işe yaradı.
Yorulmadan,bıkmadan anlatmak gerek.
Çok zor o sabır herkes de olmaz biliyorum ama sevgi varsa diğer
özellikleri iyiyse (şahsen benim için aile sorunu yoksa)
Ben sabrederdim.. Bebeğiniz mutluluk getirsin inşallah
Neyse olan olmus ALLAH baska dert vermesin sonunda aldatma gibi sorunlar yok hatta fazlasiyla ilgi var degistirebilirsin onu bide cocuk gelince onlarda ilgilenir dagilir biraz o kiskanclik hissi.. Bazen cezalandir kaybetme hissi ver ama ayrilma hem seni seviyor hemde ondan hamilesin bence ayrilma cocuguda sakin aldirma rabbim vermis artik o minik cani :105:
çocugu kesinlikle hersey düzelir yoluna girer diye yapmadım.cocuk evliliğimi kurtarır bi cocuk yapıvereyim demek beyinsizlik olur.onu böyle bisey için kullanmadım asla
aldatma yok neyse mi ?
nasıl bir zihniyet bu yahu!
Şiddet var şiddet , herşeyden fena ..
İnsan sevdiğine kıyamaz ..
O kıskanc adam cinnet anında kırıverir ağzını burnunu ..
Hiç anlamıyorum kadınları ..
Aldatma yokmuş en azından ..
Şiddet !
O ne olacak ?
Rabbim kimseye dert vermesin.evet esimi cok seviyordum o da beni seviyor ama o kadar sogudum ki gormeye bile bazen tahammül edemiyorum cok sasırıyorum bu duruma ama durum bu bi evin içinde iki yabancı gibi olmaktan sıkıldım böyle olsun istemiyorum artık
aldatma yok neyse mi ?
Şiddet !
O ne olacak ?
bu aralar iyi gibi ama bana yetmiyo soyle anlatayım.dun aksam kayınvalidemlerde yemekteydik zaten midemin rahatsızlıgından cok bişey yıyemiyorum neyse az bucuk yedim bişeyler ewe geldik ben yine kostur kostur lavaboya afedersınız artık kan gelmeye basladım bi an tıkandım nefes alamadım.beklerdım kı ben cıktıktan sonra nasıl oldun ıyımısın demesını nerde odaya gıttım oturdum ben yatıcam deyıp kalktı gıttı.Hayir hani elestirisel yaklasinca cogu üyeler baya kiziyor o yüzden kestiremedim olayi.
Keske bekleseydin cocuk icin.sen kendin icin bunu yapsaydin,yarin birgün sen yipranip üzüleceksin,o cocugun piskolojisi bozulacak.
Simdi ne desem bilemedim,cünkü kal evli belki düzelir dogur cocugunu desem,ne malum esin seni böyle mahvetmeye devam etmeyecegi?
peki suan hamileykende aynen devam mi ediyor?
korunuyodum ilaç vs kullanamadıgım için spiral taktırdım bu sekilde olacagını tahmın bıle etmıyordum.olunca cok dusundum aldırmayı cesaret edemedım bi günahsızın günahına giremezdim yapamadım
aldatma yok neyse mi ?
Şiddet !
O ne olacak ?
Allah herşeyi gönlüne göre versin bende hamileyim bu aralar biraz alıngan tahammülsüzde olabilirsin biraz eşini kendi haline bıraksan senin bişey yapmadığını görünce belki kendi ben ne yapıyorum der ablası yada abisi varsa onlara açabilirsin bu konuyu onlarda konuşabilirler ne derdi neden böle akıl verirler senden değilde başkasından duymak farklı gelebilir
bu aralar iyi gibi ama bana yetmiyo soyle anlatayım.dun aksam kayınvalidemlerde yemekteydik zaten midemin rahatsızlıgından cok bişey yıyemiyorum neyse az bucuk yedim bişeyler ewe geldik ben yine kostur kostur lavaboya afedersınız artık kan gelmeye basladım bi an tıkandım nefes alamadım.beklerdım kı ben cıktıktan sonra nasıl oldun ıyımısın demesını nerde odaya gıttım oturdum ben yatıcam deyıp kalktı gıttı.
minikdepresif,kadinin bosanma sebebi sadece aldatma olmali diye dusunuyorlar herhalde.adam kadinin agzini burnunu kirsa da,hatta komalik edene kadar dovup hastenelik olsa da kadin kirip dizini oturmali,susmali...hatta kocanin vurdugu yerde gul biter demeli!!!!!kadinlik bu herhalde???
Allah herşeyi gönlüne göre versin bende hamileyim bu aralar biraz alıngan tahammülsüzde olabilirsin biraz eşini kendi haline bıraksan senin bişey yapmadığını görünce belki kendi ben ne yapıyorum der ablası yada abisi varsa onlara açabilirsin bu konuyu onlarda konuşabilirler ne derdi neden böle akıl verirler senden değilde başkasından duymak farklı gelebilir
Yuhh be pardon ama resmen öküzlük!
bak cok kizdim simdi..gelip sana destek olmaliydi o aninda,yardim edeyim mi demeliydi
bak canim ben gecen gün bagirsaklarimdan rahatsizdim ve wc de uzun süre kaldim,esim kac kere seslendi ve hatta kapiya geldi dedi iyimisin,hersey yolunda mi?
sana bunu anlatmamin sebebi,anlaki ilgi beklemek senin en dogal hakkin,hele ki hamiesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?