benim su anda ıhtıyacım olan tek sey ılgı
adam evlenir evlenmez seni değiştirmeye kafaya koymuş böyle sevgi olmaz , bence onunda üzülmesi gerek o evde durma annenlere git görsün arkanda biriler olduğunu uzun müddete dönme
Rabbim kimseye dert vermesin.evet esimi cok seviyordum o da beni seviyor ama o kadar sogudum ki gormeye bile bazen tahammül edemiyorum cok sasırıyorum bu duruma ama durum bu bi evin içinde iki yabancı gibi olmaktan sıkıldım böyle olsun istemiyorum artık
bu az önce benimde aklimdan gecti,bari hamileligini rahat gecirsin diye ailesinin yanina gitse..ama tabi durumu nasil etkiler bu bilinmez.
herkes kendınce yorumlamış
bende birşeyler söylemek isterim affına sığınarak.
yaşadıkların az değil ama bir bebeğin olacak ikinizin parçası şuan hamıle oldugun için duygularını daha yoğun yaşıyorsun hersey agrına gıdıyor olabılır
erkeklerin çoğu bencil varlıklardır yuvayı dişi kuş yapar deyımını burda kullanmak bu olsa gerek sen kurtarıcaksın yuvanı sabredeceksın bıraz alttan alarak yavaş yavaş işliceksin kocanı iyilikle güzellikle onun sevgi dilini keşfederek başlayablirsin işe.
bunu için tavsye kitabım gary chapman 5 sevgi dilidir emın ol işe yarayacak
herkes kendınce yorumlamış
bende birşeyler söylemek isterim affına sığınarak.
yaşadıkların az değil ama bir bebeğin olacak ikinizin parçası şuan hamıle oldugun için duygularını daha yoğun yaşıyorsun hersey agrına gıdıyor olabılır
erkeklerin çoğu bencil varlıklardır yuvayı dişi kuş yapar deyımını burda kullanmak bu olsa gerek sen kurtarıcaksın yuvanı sabredeceksın bıraz alttan alarak yavaş yavaş işliceksin kocanı iyilikle güzellikle onun sevgi dilini keşfederek başlayablirsin işe.
bunu için tavsye kitabım gary chapman 5 sevgi dilidir emın ol işe yarayacak
verilen bütün cevapları okumadım ..
hamilelik döneminde herşeye karşı direnç biraz daha düşüyor bu bir gerçek, psikolojik anlamda hamile deilken çekilebilen problemler şimdi gözünüzde daha da büyüyor çünkü bir sorumluluk daha var üzerinizde. kayınpederiniz ile görüşmeniz şart eğer aklı başında bi adamsa tabi ... yanlız bu görüşme bütün sorunları halletmeyecek belki bir süreliğine ortadan kalkmış gibi olacak bunları göz önüne alarak bir karar verin. Allah sağlıklı bir bebek doğurmayı nasip etsin.
Anlayamıyorum sizi ve sizin gibileri nedir bu acele? Sorunlu bir evlilikte göz göre göre çocuk yapmak?
Anlayamıyorum sizi ve sizin gibileri nedir bu acele? Sorunlu bir evlilikte göz göre göre çocuk yapmak?
Asil sen galiba konuyu okumadan yorumluyorsun.
kadin diyor ki Siddet ve küfür var,ve kadin istifrah ederken adamin umrunda degil,
arkadasim ne demek disi kus yapar ya yuvayi?
bir erkek kus o yuvayi yikmaya meyiliyse,daha dogrusu kaliciligi icin hic katkida bunumuyorsa o disi kus istedigi kadar yapsin o yuvayi.
hem ne demek ya niye kadin sorumlu oluyor kötü olunca?
iyi olunca aaaa iyi kocasi var,kötü olunca eee sen kadinsin alttan al,sen onu düzelteceksin...Baska?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?