çıkmazdayım karnımda bebeğim...

şiddet varsa yapılacak şey boşanmaktır.. bebekte olsa. çünkü o bebekte büyüdüğünde bu şiddete tanık olacak ve psikolojisi mahvolacaktır.

Arkadaslar arkadasin yazisini simdi tam okudum vede gördümki cogu kisi bosanmasindan yana ama herseyde bosaninca bitmiyor baglar kopmuyor ortada her ikisinide birbirine baglayan bir can var öyle bosanmakla bitmez hersey
suan konu sahibi annelik duygulariyla karar vermeye calisiyordur belki herkes fikir üretir kendiside hangi fikri mantikli bulduysa onu uygular ben burda bosanma diyorsam bunu yapcak degil kimsede yorumumu elestiremez benimde sizin yorumunuzu elestirmedigim gibi herkezin düsüncesi yasadiklari gördükleri farklidir kendisine dogrudur degistirilmez..

Vede söyle düsünüyorum bunlar hamilelikten öncede varsa korunuyor olsa bile bukadar baski siddet küfür vs. olan bir insanla nasil beraber olma arzusu hissediyor? olmalimi? hayir..
Uzak durmaliydi bunlari kabul etmemeliydi korunuyor olsa bile 1000de 1 ihtimal var hamile kalmasina cünkü yasaniyor bu durumdada hamile kalmak.. bu ihtimalide düsünmeliydi, hicbirsey kesin degildir.
Bukadar esini elestirmis hemde 7 yil gibi bir süre galiba ozmn neden ozaman ayrilmamis degisceginimi düsünmüs? 7 yil neden beklemis? siddete magrum kalmis herseye tamam demis simdi hamileykenmi soruyor?
Ne yapcagini ,yani hamile kalmasaydi daha birsey sormazdi? belki.. devam ederdi birliktelige..

Cocuk ne bilincsiz yapilmis nede zorla kendi istegiyle beraber olunmus. Simdi cocugu aldirma dese bazilari hakli olcak yani..

Konu sahibine tek tavsiyem bukadar seyi kabul etmemesi gerektigi birlikteligi dvm etmemeli bu seylerle 7 yil nasil dayanmis bilemiyorum ama devam etmekte istiyorsa esi psikolojik destek almali.
Bosanmak ama en iyisi olcak hem kendisi hemde cocuk siddete magruz kalcak buda asla olmaz.

şiddet boyutu gerçekten üzücü...
kıskançlık konusu çözülebilir.bir uzmandan destek alın.
kıskançlık aşılamayacak bir sorun değil eğer hastalık derecesinde değilse.
hastalık derecesindeyse uzman size yardım eder.

adam evlenir evlenmez seni değiştirmeye kafaya koymuş böyle sevgi olmaz , bence onunda üzülmesi gerek o evde durma annenlere git görsün arkanda biriler olduğunu uzun müddete dönme

bazı arkadaşların yorumu cidden can sıkıcı .arkadaşım gerçekten eşin şiddet uyguluyorsa boşan bebeğine kendin bakarsın çalışıyormuşsunda .hamile bir kadınla konuştuklarını unutuyor bazıları sanırım .

adam evlenir evlenmez seni değiştirmeye kafaya koymuş böyle sevgi olmaz , bence onunda üzülmesi gerek o evde durma annenlere git görsün arkanda biriler olduğunu uzun müddete dönme

bu az önce benimde aklimdan gecti,bari hamileligini rahat gecirsin diye ailesinin yanina gitse..ama tabi durumu nasil etkiler bu bilinmez.

bosanmak istiyorum evet ama sonrası nasıl olucak aklım cok karısık.ne hayallerle evlendik nerdeyiz içim parcalanıyo.karnımda mucize bana o kadar guc weriyor ki.aklımda fikrimde kalbimde tüm organlarımda o var.

herkes kendınce yorumlamış
bende birşeyler söylemek isterim affına sığınarak.
yaşadıkların az değil ama bir bebeğin olacak ikinizin parçası şuan hamıle oldugun için duygularını daha yoğun yaşıyorsun hersey agrına gıdıyor olabılır
erkeklerin çoğu bencil varlıklardır yuvayı dişi kuş yapar deyımını burda kullanmak bu olsa gerek sen kurtarıcaksın yuvanı sabredeceksın bıraz alttan alarak yavaş yavaş işliceksin kocanı iyilikle güzellikle onun sevgi dilini keşfederek başlayablirsin işe.
bunu için tavsye kitabım gary chapman 5 sevgi dilidir emın ol işe yarayacak

WALLA NE DESEM BILEMEDIM..
karnında bebiş..
ne dıye sıddet uyguluyor yanı mesela..
yok telefonun mesgul dıyemı dovuyor yoksa kavga sırasındamı?
yanı suna ulasmak ıstıyorum..
psikolojk mı sorunu yoksa sınırselmı ..
of bılemedım ya sıddetın acıklaması olmaz aslında..

bu az önce benimde aklimdan gecti,bari hamileligini rahat gecirsin diye ailesinin yanina gitse..ama tabi durumu nasil etkiler bu bilinmez.

hiç bir riske girmek istemiyorsun ammada korkaksın , seni adam çözmüş sen evde kal çocuğunda bu ortamdan etkilensin doğduğundada birde çocuktan çek , artık kesin karar ver ,bırak kendine acımayı harekete geç

verilen bütün cevapları okumadım ..
hamilelik döneminde herşeye karşı direnç biraz daha düşüyor bu bir gerçek, psikolojik anlamda hamile deilken çekilebilen problemler şimdi gözünüzde daha da büyüyor çünkü bir sorumluluk daha var üzerinizde. kayınpederiniz ile görüşmeniz şart eğer aklı başında bi adamsa tabi ... yanlız bu görüşme bütün sorunları halletmeyecek belki bir süreliğine ortadan kalkmış gibi olacak bunları göz önüne alarak bir karar verin. Allah sağlıklı bir bebek doğurmayı nasip etsin.

önerin için sagol sevgimi o kadar cok verdim ki bazen kızıyorum kendime bu sadece esim için gecerli degil cok merhametliyim her seye oturup aglacak kadar yıpratırım kendimi ben karsılıgını alamayınca cok uzuluyorum.alttan da aldım ozur dilediğim de oldu bosanmak kolay tamam bu artık cıkıs noktam bole olsun diyorum ama ona da cesaret edemiyorum

Anlayamıyorum sizi ve sizin gibileri nedir bu acele? Sorunlu bir evlilikte göz göre göre çocuk yapmak?

Asil sen galiba konuyu okumadan yorumluyorsun.

kadin diyor ki Siddet ve küfür var,ve kadin istifrah ederken adamin umrunda degil,

arkadasim ne demek disi kus yapar ya yuvayi?

bir erkek kus o yuvayi yikmaya meyiliyse,daha dogrusu kaliciligi icin hic katkida bunumuyorsa o disi kus istedigi kadar yapsin o yuvayi.

hem ne demek ya niye kadin sorumlu oluyor kötü olunca?

iyi olunca aaaa iyi kocasi var,kötü olunca eee sen kadinsin alttan al,sen onu düzelteceksin...Baska?

Allah razı olsun kayınpederim babam gibidir ama onunlada buna benzer meseleleri daha once konusmadıgımız ıcın bılemıyorum.birinin esi,mle konusup aklını basına toplaması gerektıgını soylemelı ıse yararmı bılmıyorum ama denemekte fayda var.

Anlayamıyorum sizi ve sizin gibileri nedir bu acele? Sorunlu bir evlilikte göz göre göre çocuk yapmak?

hayır anlamınızı beklemıyorum zaten sadece kotuyum konusmak ve arkadasların dusuncelerını ogrenerek ne yapmam gerektıgı konusunda yol arıyorum sadece bu yoksa benı anla benı sorgula demıyorum birseyler oldu ah neden oldu vah neden oldu dıye sorgulamak ıcın gec

arkadasım ben kendımce düşüncemi söyledım herkesın yaptıgı gıbı ayrıca adamı haklı zaten bulmuyorum kadınıda suclamıyorum dıkkatını cekerim. yuva yıkmak cok kolay ama bır bebegı var unutmayın lutfen ve cok yenı evlılıklerı bir şans daha verılebılır herkese ben bunun ınancındayım

Bazılarınız tepki verebilir düşünceme ama ben gene de yazacağım...

Ben ayrılmak istediğim bir adamdan asla çocuk sahibi olmayı istemezdim.
Ve direk aldırırdım çocuğu.

Böyle bir adam baba olmayı haketmiyor asla.

Keşke doğru dürüst korunsaydınız.Ama keşkelerle iş bitmiyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…