çıkmazdayım karnımda bebeğim...

hala şiddetli kavgalarınız ve fiziksel şiddet devam ediyor mu? ya da sence bu evlilikte bunlar olmaya devam edecek mi?

sana boşan diyemem çünkü hamilesin,bir şekilde hamile kalmışsın işte artık olan olmuş.ancak yuvayı dişi kuş yapar hep sabrette diyemem.çünkü herkesin bir sabır sınırı vardır ve hiçbir kadın evlendi ya da hamile diye eşinin kölesi değildir.sonuçta o bebek ikinizin de bebeği.senin kadar eşin de düşünmeli bunu.

Allah yardımcın olsun.

eşin aşırı kıskanç normal davranmıyor onu psikiyatra gitmeye tedaviye ikna edemezmisin:26:belki bunun bir faydası olur yoksa böyle biriyle bir ömür geçmez canım kıskançlık şiddet güvensizlik hepsi var bebeğin olacak olumsuz konuşmak istemiyorum ama tedaviye yanaşmazsa işin çok zor.hakkında hayırlısını diliyorum

Neden çocuk yaptın?
Yapmış işte, bundan sonrası için nedenler çözüm getirir mi? Bana kalırsa getirmez.
Madem yaptın otur çek, hakettin de diyemeyiz.
Arkadaşım, yaşadıkların zor şeyler ve bu şekilde bir ömürün geçmeyeceğine inanıyorum.
Eşindeki bu kıskançlık bence bir tür hastalık, eşin tedavi olur mu bilmem, olsa bile senin gücün kaldı mı sürdürmeye onu da bilmiyorum? Çünkü kalp kırılınca tekrar onarılmıyor, hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.

şiddet yok cok buyuk kavgalarımızda olmuyo artık ama bekarken bile giyinmeme kusanmama kimse bişey demezdi ne annem ne babm bana bugun soyledikleri cok agrıma gitti.gidebırakıyorum bende kendimi.allah razı olsun

olacakla öleceğe çare yok.

o çocuğun da olacağı varmış..

kıskanç insan kadar illet biirşey yoktur. kendisine ve karşısındakine de zarar veren bir hastalık bu.

bi süre ayrı kalsan, babanlar kabul etmez mi canım?

kabul etmezler mi hiç ama cok zor geliyo bana daha oncede gitmiştim babam o ağlarkenki halini görceğime olseydim demiştim babam dayanamıyo bana oturdu agladı benle ona kıyamıyorum herseyın yolunda oldugunu zannedıyor hergun arayıp sorar bı sıkıntın var mı dıe.

bence aileleri araya sokun, konuşulsun mümkünse evlilik terapistine gidin. ortada bir bebek var artık, hakkınızda hayırlısı olsun

aayy dimi kendimi senin yerine koydum şimdi babamı falan çok üzücü bir baba içinn
senin sınavın da budur belki hayatta..
Allah yardımcın olsun

Tatlım geçenlerde bende eşimle sorun yaşamış hatta konu açmıştım. Birkaç bayan da benim hamileliğimi yargılamıştı. Ama ben öyle düşünmüyorum hayat ne kadar zor olsada bebeğin sana güç verecek niye yaptım nasıl yaptım diye üzülme bence. Bebeğinin içinde büyüdüğünü gördükçe bile duyguların çok çok değişecek. Bu arada eşinin bu bebeğe sevinmediğini de düşünmüyorum kadınlar hamileliklerinde anne olur ama erkekler bebeği kucaklarına aldıklarında baba olur diye düşünüyorum. Benim eşimde bu konuna benim kadar heyecanlı değil. geçen gün sabah uyanıp oturma odasına gittim bi baktım eşim ultrason fotoğrafını almış eline evirip çevirip anlamaya çalışıyor :). Bunu görünceye kadar bebeği merak ettiğini düşünmemiştim bile. Ama diğer konularda düzelebilirmisiniz aileleriniz araya girse bi faydası olur mu yada aile terapisi faydalı olur mu bilemiyorum.... Benim yakın bir akrabamda evliliğinin ilk ayları senin yaşadıklarını birebir yaşadı hatta bekarlığında ailesinden şiddet görüyordu. Evlendi bu sefer eşi başlamıştı. 1 sene sonunda birbirlerini anlamaya başladılar sanırım şiddet bitti kıskançlık bitti.Hatta kuzenim sosyal aktivitilere falan katılıyor artık eşi nerdesin napıyosun bile demiyor. İnşallah sizin içinde öyle olur...

Son düzenleme:
Türkiyede ki mantık değişmedikçe kadınlar daha çok dayak yer, aldatılır.
Yuvayı dişi kuş yapar , sabret, eşindir bi şans daha ver, cocuk babasız mı büyüyecek ..
Allah herkese hayırlısını versin ..
Kadını bu kadar yok sayan kadınlar oldukça devam eder bu.
Araplar ve biz Türkler ..
Kadının adı yok ..
alttan alır, çabalar,dayak yer, aldatılır, kapı önüne konur ..
Ama sabret yahu belki bir gün düzelir ..
Ayrıca hamilelik sakatlık değil , hamile kadın duygusal olsada , dünyada en güçlü varlıktır bence..
Konu sahini hakkında hayırlıısı olsun ..
Boşanamayacağın açık , mazeretler sırayla ..
Tek tavsiyem bir uzman yardımı .. akraba işe yaramaz ..

kesinlikle katiliyorum ve destekliyorum canim seni.

bende katılıyorum bi kere çocuğa bakmak için illa o adamla evli olmak zorunda değil kimse .bunu anlayamıyorlar .küfür var şiddet var ama çocuğum var oturayım demek çok saçma geliyor bana .zaten konu sahibi çalışan biri hadi çalışmasada insan ne yapar eder bulur bir yol herkesin gideceği bir yer vardır ama kadınlarımız bu mantıkda olunca erkekler rahat davranıyor bunu kullanıyorlar .ben giderim çocuğuma ben bakıcam demek cesaret istiyor kabul ama olmayacak şey değil sonuçta bunu yapan çok kadın var .çocuk büyütmek için erkeğe ihtiyacı olmamalı kadının .tamam ailede büyümek iyi birşey ama küfürle dayakla büyüyen bir ailede olucağına çocuğum yalnız benle yaşasın daha iyi .

evet yaa...bir ben miyim bunlari dusunen diye soruyordum kendime.sizin gibi yazanlari okudukca cokta yanlis dusunmedigime kanaat getirdim.siddet ve kufurun oldugu yerde hangi aileden bahsedebiliriz ki???

bende eşimle tam 4 bucuk yıldır sorunluyum bi iyi bi kötü dengesiz bi evlilik hatta actığım konuya bakarsan suan yarın cekip gitmeyi planlıyorum çünki tak etti gercekten ama aramızda bir fark var benim çocugum yok ve eşim cocugum olsa belki duzeliriz desede guvenmediğim için ve tam anlamıyla duzelmediği için ne bu durumumuzu bilmeden niye bekliyosunuz cocuk yapın diyen konu komsuya nede eşime aldırmadım yapmadım yapmamalıydım çünki benim düzelirmi diye yürüttüğüm bi evliliği o cocuk cekmemeliydi...ama suan senin bi bebeğin var yargılamıyorum bizede düşmez zaten ama sadece diyorumki 2 kez düşün..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…