İllahada devam edicekse bu işin sonu mutsuz evlilik olucakları tahmin edebiliyorum bundan 3/4 sene sonra çok mutsuzum ama hamileyim ayrılamam diye konu açmanızla sonlanıcakBen sevdimde yaptim ama o evlenmek icin degil sorumluluk almamak icin beni istemedi
ya bana inandırıcı gelmedi anlattıkların.tebessüm ederek okudum.Bunlari aglayarak yaziyorum belki beni kinayicaksiniz salak diceksiniz ama ben artik bunaldim
Universiteye basliycam ama sevinemiyorum bile oyle cikmazdayim ki lafi uzatmadan konuya geciyim.
1 yillik bi iliskim var dersanede tanistik ilk gordugumden beri asiktim sevgili olduk yakinlastik normalde ondan once 3 yillik sevgilim vardi hersey musaitken onunla hicbisey yasamadim ama nolduysa bunda 2 ay sonra iliskiye girdik ilginc olan ben istedim bunu o istemedi aradan 1 hafta geri olan oldu ertesi gun bana diktirelim diye yalvardi dunyam basima yikildi nasil ya dedim bu adam beni seviyodu hani ? Bastim kicina tekmeyi ben kendimi bakire sanmiyodum bozuldu saniyodum yalvardi yakardi baristik tekrar iliskiye girdik kahretsin bu sefer cidden bozuldu megerse ilkinde esnekmis az kan geldi tam 1 hafta daha gecti bana ben bu sorumlulugu tasiyamam ayrilalim dedi bide giderken diktircez dedi herif maksat vicdanini rahatlatmak tamam dedim yazin yapariz bu sirada universiteye hazirlaniyorum dusunun.. Aradan 1 ay gecti yalvardi barisalim diye agladi yapamam sensiz diye salakligima doymayim kabul ettim iyiydik cok iyiydik sevdigimdi inandim cok sevdim kac defa iliskiye girdik ama bana durmadan her kavgada lanet okuyor insallah senden kurtulacam diyor seviyor ama kavgada boyle oluyor ve artik psikolojim bozuldu seni sevmiyorum dedi benimle ayni yeri yazdi beraber gidiyoruz cok cagresizim kopamiyorum pismanim ama mecburum ona bana gecen ben seni aldatsam bile sen benden ayrilamazsin diyor ben napicam nasil bi yol izliycem yardim edin ?
Anlamadım ben.
Sevişip sevişip ağlayıp lanet okuyup diktirmeniz kaç defa oldu?
Kendisi dikecek zaar...Ay birde senin zarın derdi neden bu adama düştü sürekli diktirelim diyo?
Anladım canım onu. Demek isteğim bunun teklifi, bahsinin açılması bile çirkin.Ben diktirmedim ki hic
O kadar cikmazdayim ki allaha hergun dua ediyorum iyi olalim diye ben bu iliskiyi kendim istedim evet ama onuda zorla yataga sokmadim suc bendeymis gibi davranmasindan biktim artik yeni hayata baslarken nasil yapicam diye dusunuyorum aklimda ayrilmak var ama yapamiyorumBu adamı hayatından uzaklaştır.
Bakire olmamak hayatın sonu değil.
Ne yazık ki artık sandığımızdan daha az kadın bakire olarak evleniyor. Bizim bilmediğimiz çok kişi var. Hiç de ölmüyorlar.
Sen kafana takma yeter.
Bu adamın sana zarar vereceği belli. Seni aldatsam da ayrılamazsın çok küçültücü bir itham. Bakire olmamaktan daha küçültücü emin ol.
Hayır uzaklaşamam dersen de korun mutlaka. Bir de hamileyim diye konu açma.
Abla sözü dinle.
Ya da doktor tanıdığı var anlaşmışlar müşteri topluyorKendisi dikecek zaar...
fantazi olacak adamaAy birde senin zarın derdi neden bu adama düştü sürekli diktirelim diyo?
eee o zaman ne yapıcan adam seni istemiyor açıkca cinsel yoldan kullanıyor diyeceğim de kendi rızanla bile isteye olan bir şeyBenim derdim diktirmek degil ki benim derdim adam yedine konulmamak
İste bende bunu yasamamak icin cozum ariyorum ayrilmak kolay cabalayim diyorum ama karsimdakinden bisey goremiyorumİllahada devam edicekse bu işin sonu mutsuz evlilik olucakları tahmin edebiliyorum bundan 3/4 sene sonra çok mutsuzum ama hamileyim ayrılamam diye konu açmanızla sonlanıcak
Ya da doktor tanıdığı var anlaşmışlar müşteri topluyor
Vicdan rahatlatiyor akliylaAy birde senin zarın derdi neden bu adama düştü sürekli diktirelim diyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?