çıkmazdayim kizlar nolursunuz yardm edin ?

Çokya kafaya takma eline mesleğini al bak o zaman seni olduğun gibi kabul eden çok olur
zamane erkeklerin çoğu paraya bakıyor

anlaşılan ikinizde tam anlamıyla olgunlaşmamış çocuk yaşta insanlarsınız. İkinizde istemişsiniz yaşanmış bitmiş işte. Neden her kavga da habire konu diktirme mevzusuna geliyor? Bence bu bekaret mevzusunu çok da umursamıyormuş gibi davran. Zaten bir kaç seneye ikinizde aslında çok da önemli bir şey olmadığını farkedeceksiniz. hatta ona da söyle diktirmeye filan gerek görmüyorum bunun için kendini bana mecbur hissetmene gerek yok çünkü ben kendimi sana mecbur hissetmiyorum diye. söylediği sen bana mecbursun lafi çok rahatsızlık verici. Sırf bu lafı ona yutturmak için güçlü dur ve ayrıl. Emin ol o peşinden gelecek sen kararlı durunca. Yoksa her fırsata bunu sana karşı koz olarak kullanacak sana saygı duymayacak gibi duruyor.

Kesinlikle oyle

Sizin bacak aranızdan kime ne? !!! İstediğinizle birliktelik yaşayabilirsiniz. Bu diktirme de neyin nesi? Hakaretler lanetler hak getire... Kurtulun şu piskopattan ve yeni bi hayat kurun. Bas tekmeyi ve kendine saygı duy!

Salagim iste salak aciklamasi yok

Bugun dedim ki madem ben senden ayrilamiyorum ozaman sen benden ayril zorla tutmuyorum seni bu seferde lafi degistiriyor

Canım şimdi kızlığını diktirsen bile bu seni ömür boyu korumaz. Evlenmeden genellikle 3 gün önce kızlık diktirilir yani şimdi diktirsende en fazla 1 haftaya o kızlığın yine kaybolur

bu cani isteyince seninle barisiyor isi bitim hevesi gecince ayriliyor yol ver gitsin

Canım şimdi kızlığını diktirsen bile bu seni ömür boyu korumaz. Evlenmeden genellikle 3 gün önce kızlık diktirilir yani şimdi diktirsende en fazla 1 haftaya o kızlığın yine kaybolur
Ben zaten diktirmiycem ona oyle dedim ama diktirmem ki

Aynı yer olması pek iyi olmamış.ayrılsan gittiğiniz yerde rahat bırakmaz. Ayrılmasan tavırlarıyla sözleriyle ezer. Yıpranırsın. Güçlü bir kadın ol. Her şeyi göze al hatta ,kısaca sepetle

bir kere bir hata etmişsiniz diye kendinizi bu kadar ezdirmenin anlamı ne ? 1000 kere yapsanız böyle iğrenç bir adama 1001. yi yapmayın . sizin kendinize saygınız yok mu ? senelerce bu adamla cinsellik yaşayıp sadece kullanılıp ortada kalmak mı istiyorsunuz ? evlilik öncesi yaşayıp saygı sevgi çerçevesinde evlenen insanlarda var ama sizinki o boyutu yitirmiş ...

Ben zaten diktirmiycem ona oyle dedim ama diktirmem ki
O zaman bu söylediğimi ona aynen ilet diktirsemde kafan rahat olmasın en fazla 3 gün beni korur bu de. Eğer ki seviyorsan sende onu böyle tehdit et bozmadan önce düşünseymiş. Ne yazık ki artık erkeklerin çoğu böyle ve artık erkeklerin tamamından soğudum diyebilirim ce bu yaşımda ( seninle aynı yaştayım )

eee o zaman ne yapıcan adam seni istemiyor açıkca cinsel yoldan kullanıyor diyeceğim de kendi rızanla bile isteye olan bir şey

sevilmediğinin de farkındasın barışıp durma seni seveni bul
Soyle anlatiyim sana ozunde iyi yani cinselligi gectim iyi anlasiyoruz ama baskici kiskanc anladin mi benim dedigim olur tipten biri ve artik yoruldum tatile gidicem yok diyor disaricikacam zehir ediyor en ufak kavgada hakaret ediyor ama sonra hicbisey olmamis gibi davraniyor cinsellim yasamasak bile zaten 3 aydir yok oyle bisey

Ben dalga gecerdim kizlarla erkege kendini esir ediyolar diye evlenmeden kopek oluyor ki evlenincede ayni durum diye basima geldi

Bugun dedim ki madem ben senden ayrilamiyorum ozaman sen benden ayril zorla tutmuyorum seni bu seferde lafi degistiriyor
ilişkinizin çok başında yaşamışsınız böyle bir şeyi. Birbirinizi tam tanımadan ikinize de ağır gelmiş bu sorumluluk. Bence o da seni seviyor ama tam emin olamıyor duygularından bi yandan kendini sana mecburmuş gibi hissettiği için. İkiniz de sağlıklı şekilde yaşayamıyorsunuz duygularınızı. Bence konuşun atın kafanızdan bu meseleyi hiç olmamış gibi gerçek duygularınızı farketmeye çalışın. Çünkü insan kendini bir şeye mecburmuş gibi hissettikçe gerçekten istediği bir şey bile olsa bu mecburiyet hissi yüzünden kafası karışabiliyor.

Sence ayrilsam ilerde basima bela olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…