çıkmazdayim kizlar nolursunuz yardm edin ?

bence adamdan daha cok sende problem var cunku
adam hep en bastan sorunluymus anında karakterını bellı etmıs
bıle bıle hep kabul etmıssınız
bazı seyler bukadar kolay olmamalı yahu
daha yasınız cok genc kımlerle karsılasıcaksın
belkıde kacırılmıcak bırını sırf buyuzden kaybedıceksın ?
neyse sen sımdı okuluna bak..
ıyıce oku da kurtar kendını

Ben dalga gecerdim kizlarla erkege kendini esir ediyolar diye evlenmeden kopek oluyor ki evlenincede ayni durum diye basima geldi
Allah Allah!
Senin karakterini, huyunu değiştiren iki sevişip oynaşmak mı oldu yani?

Tam da senin dedigin gibi konusuyorum onunla ama anlamiyor bu olay bizim merkezimizde resmen belkide bu yuzden boyleyiz iyi anlasan ciftiz ama bu bizi cok yipratti

Ben dalga gecerdim kizlarla erkege kendini esir ediyolar diye evlenmeden kopek oluyor ki evlenincede ayni durum diye basima geldi
Biz kızlarında hatası burda oluyor. Kınıyoruz , başımıza geliyor. Bende çok sıkıntı yaşadım ettim ama artık ders çıkardım ne kimseyi kınıyorum ne bişey yapıyorum. Allah başıma vermesin diyip geçiceksin aslında. Cocuk seni gerçekten esiri yapmış ben seni aldatsamda ayrılamam ne demek? Ne iğrenç bir kelime bu. Ona en yakın zamanda vazgecilmez olduğunu hissettirmeni tavsiye ediyorum

Nasil yapicam ? Ben universiteye gidince dusunuyorum

Kampus ayni bolum farkli

Eeeeee ne olacak ki hele üniversiteye gitsen zaten anlarsın herkes kim kime dum duma.

Aynı bölümde büyük sınıflardan insanları bile zor görüyorsun. Herkes kendi bölümündeki insanla takılıyor, o çocuğu görmezsin bile. Ben lise arkadaşımla ayda 1 ancak derslerden zor zaman bulup buluşuyordum:))

Bu çocuk düzgün bir ayrılığı haketmiyor. Engelle her yerden kafan rahat olsun mal değilse ayrıldığınızı anlar herhal.

Sence ayrilsam ilerde basima bela olur mu ?
Üniversite ortamında ve arkadaşlarınıza karşı sizi zır duruma sokmak isteyebilir. Ki anlattıklatınızdan dengesiz olduğu anlaşılıyor. Ama güçlü durun ya gitmeden tavrınızı kotun ve kararlı davranın ya da
Ya dası yok ya gitmeden karar alın ve uygulayın. Tamamen uzak dur. Gittiğiniz yerde de yüzüne bakmayın. Kesin ve net olun.

Ben anlamadım olayı bu çocuk sanırım sen onunla birlikte oldun diye senin ayrılamayacağını düşünüyor sana bela okuyor vesaire sen de köyde kasabada değilsin okul da okuyorsun ama çocuktan ayrılmak mı istemiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…