Allah Allah!Ben dalga gecerdim kizlarla erkege kendini esir ediyolar diye evlenmeden kopek oluyor ki evlenincede ayni durum diye basima geldi
Tam da senin dedigin gibi konusuyorum onunla ama anlamiyor bu olay bizim merkezimizde resmen belkide bu yuzden boyleyiz iyi anlasan ciftiz ama bu bizi cok yiprattiilişkinizin çok başında yaşamışsınız böyle bir şeyi. Birbirinizi tam tanımadan ikinize de ağır gelmiş bu sorumluluk. Bence o da seni seviyor ama tam emin olamıyor duygularından bi yandan kendini sana mecburmuş gibi hissettiği için. İkiniz de sağlıklı şekilde yaşayamıyorsunuz duygularınızı. Bence konuşun atın kafanızdan bu meseleyi hiç olmamış gibi gerçek duygularınızı farketmeye çalışın. Çünkü insan kendini bir şeye mecburmuş gibi hissettikçe gerçekten istediği bir şey bile olsa bu mecburiyet hissi yüzünden kafası karışabiliyor.
Biz kızlarında hatası burda oluyor. Kınıyoruz , başımıza geliyor. Bende çok sıkıntı yaşadım ettim ama artık ders çıkardım ne kimseyi kınıyorum ne bişey yapıyorum. Allah başıma vermesin diyip geçiceksin aslında. Cocuk seni gerçekten esiri yapmış ben seni aldatsamda ayrılamam ne demek? Ne iğrenç bir kelime bu. Ona en yakın zamanda vazgecilmez olduğunu hissettirmeni tavsiye ediyorumBen dalga gecerdim kizlarla erkege kendini esir ediyolar diye evlenmeden kopek oluyor ki evlenincede ayni durum diye basima geldi
Sevismek degil mecbur hissetmekAllah Allah!
Senin karakterini, huyunu değiştiren iki sevişip oynaşmak mı oldu yani?
MissCherry sakin olNeden ayrılamıyorsun evladım?
Bölümünüz aynı mı?
Nasil yapicam ? Ben universiteye gidince dusunuyorumBiz kızlarında hatası burda oluyor. Kınıyoruz , başımıza geliyor. Bende çok sıkıntı yaşadım ettim ama artık ders çıkardım ne kimseyi kınıyorum ne bişey yapıyorum. Allah başıma vermesin diyip geçiceksin aslında. Cocuk seni gerçekten esiri yapmış ben seni aldatsamda ayrılamam ne demek? Ne iğrenç bir kelime bu. Ona en yakın zamanda vazgecilmez olduğunu hissettirmeni tavsiye ediyorum
Nesine mecbursun kardeş?Sevismek degil mecbur hissetmek
Kampus ayni bolum farkliNeden ayrılamıyorsun evladım?
Bölümünüz aynı mı?
Konu sahte olabilir bende katılıyorum :/MissCherry sakin olbence 2 ihtimal var.
1- bir insan bu kadar mantıksız olamaz.kendisine böyle davranan biriyle beraberse konu sahibi büyük ihtimalle mazoşist
2-Konu sahte
Sence diktirirmiyim ya niye yapiyim bunu zorla olmus bisey mi kendim istedim sonucuna katlancamNesine mecbursun kardeş?
Diktirme şansın varmış ya???
Yahu vallahi sahte degilKonu sahte olabilir bende katılıyorum :/
Kampus ayni bolum farkli
Peki neden böyle bişey istedin seni sever hiç bırakmaz sandığın için mi ?Sence diktirirmiyim ya niye yapiyim bunu zorla olmus bisey mi kendim istedim sonucuna katlancam
Üniversite ortamında ve arkadaşlarınıza karşı sizi zır duruma sokmak isteyebilir. Ki anlattıklatınızdan dengesiz olduğu anlaşılıyor. Ama güçlü durun ya gitmeden tavrınızı kotun ve kararlı davranın ya daSence ayrilsam ilerde basima bela olur mu ?
Ooooo o zaman nesine mecbursun?Sence diktirirmiyim ya niye yapiyim bunu zorla olmus bisey mi kendim istedim sonucuna katlancam
Sevdim guvendim yasamak istedim ama sonumu dusunemedim mantikli karar veremedimPeki neden böyle bişey istedin seni sever hiç bırakmaz sandığın için mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?