- 11 Ağustos 2015
- 267
- 138
- 18
Tamam diktirme anladik. Su meseleyi bi kenara birakin yahu!Sence diktirirmiyim ya niye yapiyim bunu zorla olmus bisey mi kendim istedim sonucuna katlancam
Ay bana sinir geldi senin yazdiklarindan. Ne sevgisi ne gercegi off! Burda bu kadar aklibasinda insan ayni seyleri soylemis durmus, sen hala nerdesin. Ya sabir! Hadi kizim oyalama bizi!Yapicam bunu en mantiklisi bu eger gercekten severse zaten geri dooner ama sevmiyosa ilerde zaten ayrilicaz
Ayrildim zatenAyrılın gitsin. Manyak ayol bu.
Bende mi edep yok ? Edep kavramin nedir senin ? Beni taniyomusunda ahlaksiz diyosun ? Ben burda derdimi anlattim hemde dogru bi sekilde hata yaptim evet ama cevremdeki insanlara edepsiz oldugumu dusunmuyorumTerbiyesizlik diz boyu vah vah diktiremeden dikildim ne bu çorap söküğümü..
Senin bir kere kendine saygın yok. Adam duymamış ne çare. oku okuda belki bişeyler öğrenirsin.. Ama ben sanmıyorum ki okulda ahlakı olmayanlara ahlak kazandırılsın çünkü edep insanın içinde olacak sende zerre yok.konu bekaret değil konu kullanılmak ama bunu anlayacak adam nerdeee.....
Tabikide diktirmiycem olur mu oyle sey bisey yaptim arkasinda durucam ayrildim zaten dun gece bitti dedim ne halin varsa gor ben bu iliskide kendimi insan yerine koymadim sen bana kukla muamelesi yaptin yeter artik maymun gozunu acti dedim aradi napmaya valisiyosun dedi bitti dedim seni hayatimdan cikariyorum ama o an gozumden bi yas damladi duydu agladigimi geri donme dedi kes senini dedim onun icin aglamiyorum yaptigin hayvanliklara agliyorum keske kullandirtmasaydim kendimi dedim diktircez parani vericem dedi ya bi S***** G** (Defol) be adam dedim telefonu kapattim birsuru mesaj atmis barisalim gibisinden engelledimDiktirmek ne yahuu?
Umarim boylebisey yapip baska birini kandirmazsin.cok cok yanlis bisey bu.
En azindan yaptiginin arkasinda dur ve seni oldugun gibi sevecek biriyle birlikte ol.
O pisligide biran once sirkele,gerci ona bu firsati sen vermissin ama,seni tehdit etmesine izin verme.
Kafasinda ben olmasam biter bu kiz imaji cizmissin.
Herkesin hayati kendine niye yaptin diye kizmak bize dusmez, bana gore cok yanlistir,baskasina gore normal,ama senin pismamligindan pekte dogru bisey olmadigi ortada.
Diyoki bana mecbur ,hayirdegilsin,bu durumu onemsemeyen insanlarda var ,oyle birini seciceksin artik,yapicak bisey yok.
Cok gencsin yanlis bisey yapmissin umarim ders cikarmissindir.
En iyisini yaptin herkez ders alarak yaşar ogrenir bir gunah isledin alalh affetsin seni hatasiz tabiki kul yok pişman olup tövbe etmen yeter bundan sonra umarim hayirlisi olur senin için okadr hikaye varki insanoglu nefsiyle sınanır seninde sinavin bu olmuş kınamak deyil bu durumlar çünku bizimde çocuklarimiz var insanin karşısına ne cikar bilinmez ama allah akil fikir ahlak vermiş bunu kullanmak kendi elimizde o yuzden temkinli olmak lazinTabikide diktirmiycem olur mu oyle sey bisey yaptim arkasinda durucam ayrildim zaten dun gece bitti dedim ne halin varsa gor ben bu iliskide kendimi insan yerine koymadim sen bana kukla muamelesi yaptin yeter artik maymun gozunu acti dedim aradi napmaya valisiyosun dedi bitti dedim seni hayatimdan cikariyorum ama o an gozumden bi yas damladi duydu agladigimi geri donme dedi kes senini dedim onun icin aglamiyorum yaptigin hayvanliklara agliyorum keske kullandirtmasaydim kendimi dedim diktircez parani vericem dedi ya bi S***** G** (Defol) be adam dedim telefonu kapattim birsuru mesaj atmis barisalim gibisinden engelledim
Surda derdimi anlatip cozum aramaya calistim ben hepiniz haklisiniz tamam zaten dun gece ayrildim tesekkur ederim hepinize
En iyisini yaptin herkez ders alarak yaşar ogrenir bir gunah isledin alalh affetsin seni hatasiz tabiki kul yok pişman olup tövbe etmen yeter bundan sonra umarim hayirlisi olur senin için okadr hikaye varki insanoglu nefsiyle sınanır seninde sinavin bu olmuş kınamak deyil bu durumlar çünku bizimde çocuklarimiz var insanin karşısına ne cikar bilinmez ama allah akil fikir ahlak vermiş bunu kullanmak kendi elimizde o yuzden temkinli olmak lazin
Tabikide diktirmiycem olur mu oyle sey bisey yaptim arkasinda durucam ayrildim zaten dun gece bitti dedim ne halin varsa gor ben bu iliskide kendimi insan yerine koymadim sen bana kukla muamelesi yaptin yeter artik maymun gozunu acti dedim aradi napmaya valisiyosun dedi bitti dedim seni hayatimdan cikariyorum ama o an gozumden bi yas damladi duydu agladigimi geri donme dedi kes senini dedim onun icin aglamiyorum yaptigin hayvanliklara agliyorum keske kullandirtmasaydim kendimi dedim diktircez parani vericem dedi ya bi S***** G** (Defol) be adam dedim telefonu kapattim birsuru mesaj atmis barisalim gibisinden engelledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?