çıkmazdayim kizlar nolursunuz yardm edin ?

Sence diktirirmiyim ya niye yapiyim bunu zorla olmus bisey mi kendim istedim sonucuna katlancam
Tamam diktirme anladik. Su meseleyi bi kenara birakin yahu!

Bu psikopati basindan defet. Herseyini sil, blokla. Sonra da gunde uc defa allahim bana akil fikir basiret ve guc kuvvet ver diye dua et! Universiteye gidince o kalabalikta kargasada bu olaylar eriyip kaybolacak zaten.

Gercekten inanmiyorum ya,ilk iliskiye girdiginizde adamin ayrilmasindan anlamaniz lazimdi sizinle ne maksatla birlikte oldugunu,siz yetmemis tekrar barisip tekrar iliskiye girmissiniz,vallaha basiniza ne gelirse mustehak sizeee.. Biraz akliniz varsa ayrilin onu gormemis gibi yapin uzak durun,ilerde elbet icten seven durust birini bulursunuz..

Pardonda ne diktiriyosunuz ne kadar sacma bisey bu sanki carsaf dikicekmis gibi yap yap sonra ilk kavgada gel diktirelim bosvwer bisey diktirme alan adam nasi olsa anlar olan olmus vur tekmeyi bak onune merak etme seni sen oldigun icin seven biri illaki cikar karsina

Kızlar bu saatten sonra kizmanin anlamı yok. İnsanlık hali. Yapmış olmuş bir kere. Hani ne derler olmuş la ölmüş e çare yok. Zaten bu kız da fazlaca yıpranmış üstüne gelmeyelim bence. Eğer onu hala seviyorsan Allah akil fikir versin. Ama vazgectiysende Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına.

Arkadas gönlünle adamla yatıp yatıp bize burda yardım edin yazmıssın 1 değil 2 değil. Zorla değil,biz napalım.yapmaaaa okus pokusmu yapcaz.kurtar kendini birde bebeğin olmasın ona yazık.

Sn napyosn yaa bu kdar kolay mi bole seyler allahm ne gunlere kaldk kzm kafayimi yedin sn nden böle seyler yapyorsn aileni düşün bi ayril gtsn kmseye de guvenme yoksa daha perisan olursn

Surda derdimi anlatip cozum aramaya calistim ben hepiniz haklisiniz tamam zaten dun gece ayrildim tesekkur ederim hepinize

Terbiyesizlik diz boyu vah vah diktiremeden dikildim ne bu çorap söküğümü..
Senin bir kere kendine saygın yok. Adam duymamış ne çare. oku okuda belki bişeyler öğrenirsin.. Ama ben sanmıyorum ki okulda ahlakı olmayanlara ahlak kazandırılsın çünkü edep insanın içinde olacak sende zerre yok.konu bekaret değil konu kullanılmak ama bunu anlayacak adam nerdeee.....

Bende mi edep yok ? Edep kavramin nedir senin ? Beni taniyomusunda ahlaksiz diyosun ? Ben burda derdimi anlattim hemde dogru bi sekilde hata yaptim evet ama cevremdeki insanlara edepsiz oldugumu dusunmuyorum

Diktirmek ne yahuu?
Umarim boylebisey yapip baska birini kandirmazsin.cok cok yanlis bisey bu.
En azindan yaptiginin arkasinda dur ve seni oldugun gibi sevecek biriyle birlikte ol.
O pisligide biran once sirkele,gerci ona bu firsati sen vermissin ama,seni tehdit etmesine izin verme.
Kafasinda ben olmasam biter bu kiz imaji cizmissin.
Herkesin hayati kendine niye yaptin diye kizmak bize dusmez, bana gore cok yanlistir,baskasina gore normal,ama senin pismamligindan pekte dogru bisey olmadigi ortada.
Diyoki bana mecbur ,hayirdegilsin,bu durumu onemsemeyen insanlarda var ,oyle birini seciceksin artik,yapicak bisey yok.
Cok gencsin yanlis bisey yapmissin umarim ders cikarmissindir.

Tabikide diktirmiycem olur mu oyle sey bisey yaptim arkasinda durucam ayrildim zaten dun gece bitti dedim ne halin varsa gor ben bu iliskide kendimi insan yerine koymadim sen bana kukla muamelesi yaptin yeter artik maymun gozunu acti dedim aradi napmaya valisiyosun dedi bitti dedim seni hayatimdan cikariyorum ama o an gozumden bi yas damladi duydu agladigimi geri donme dedi kes senini dedim onun icin aglamiyorum yaptigin hayvanliklara agliyorum keske kullandirtmasaydim kendimi dedim diktircez parani vericem dedi ya bi S***** G** (Defol) be adam dedim telefonu kapattim birsuru mesaj atmis barisalim gibisinden engelledim

En iyisini yaptin herkez ders alarak yaşar ogrenir bir gunah isledin alalh affetsin seni hatasiz tabiki kul yok pişman olup tövbe etmen yeter bundan sonra umarim hayirlisi olur senin için okadr hikaye varki insanoglu nefsiyle sınanır seninde sinavin bu olmuş kınamak deyil bu durumlar çünku bizimde çocuklarimiz var insanin karşısına ne cikar bilinmez ama allah akil fikir ahlak vermiş bunu kullanmak kendi elimizde o yuzden temkinli olmak lazin

İyi yapmissin,ammada takmis diktirmeye ya,onane senin hayatin istedigini yaparsin,ammada takinti yapmis bu konuyu.
Cok merakliysan sen diktir deseydin tobeee yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…