Çıkmazdayım lütfen yardım edin..

Kitapcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
85
39
88
Arkadaşlar çok büyük bir hengame içindeyim bir iki aydır düğün, ev derken çok yıprandım yoruldum bu süreçte. Daha önce birkaç soru daha sordum ama onların cevaplarını bile okuyacak durumda değilim o derece. Şimdi beni çok kötü etkileyen bir olay oldu.
Biz evimizi tuttuk düğüne 1 buçuk ay var birkaç eşyamizda gitti mobilya hariç. Şimdi olay şu nişanlımın çok aksi sorunlu bir abisi var sürekli kavga dövüş bu yüzden nişanlımın anne babası evi bırakıp başka bir şehre gideceklermiş abisinden uzaklaşmak için. Nişanlım ve diğer abisi onunla aynı evde kalmamak için de bizim tuttuğumuz gelin evimde kalacaklarmiş ve kimse bana bunu sormadı.. aynı şehirde yaşayan ablası var eşi ve kendisi yaşıyor çocukları yok onun yanında kalmak yerine bizim evde kalacaklarmış. 10 15 gündür de aile içinde bayağı büyük kavgalar olduğu için ben yok da diyemedim zaten fikrim de sorulmadı. Şimdi bu kadar zor durumdalarken olay çıkartmak istemiyorum sizce susmalı miyim yoksa istemiyorum demeliyim bunu ailem bilse bir sürü sorun çıkartır biliyorum ne yapacağım bilmiyorum akıl verin lütfen

Hersey bir kenara, evi terkettirecek kadar sorunlu olan bir kaynin var, hic ürkmüyor musun? Hayatinda hep bir sekilde var olacak
Anasi babasi bile sehir degistiriyor
Napiyor adam madde mi kullaniyor ki bu kadar kaciyorlar?
Ben sorunlu olduğunu bilmiyordum maalesef

Bence kesinlikle söylemelisin çünkü daha senin bile oturmadığın eşyaları başkaları kullanmasına kadar mantıklı
Evet ve nişanlımın abisi evden çalışıyor benim yerleştirmem gereken eşyalar var tek başıma gidip yerleştiremeyeceğim tüm planlarım alt üst oldu

Ne münasebet daha oturmadığım koltukta kaynım oturacak
Bazı kavgalar çıkmalı üstelik sorulmaması büyük terbiyesizlik önce nişanlınızın hakkından gelin.
Biraz önce sordu şok oldum ve hemen buraya yazmaya karar verdim çünkü 10 15 gündür zor günler geçiriyor hemen tepki veremedim çok çıkmazdayım gerçekten

Bak şimdi ben anlamadım. Bu abi sonradan nerde kalacak?

Şimdi desemki kocamla abisi mecbur evde kalacak bi kaç günlüğüne ben bir şey demem. Ama senin anlattığın olayda eksik olan şeyler var. Anne baba evi terkediyor. Abi senin eve mi yerleşecek?

Değişik bir evlilik başlangıcı .Susacaksaniz bir ömür susun.Niye ablaya gitsin ayrıca eşi varmış olmasada istemeyebilir.Belki o hayır dedi susmadı.Aile biraz garip degilmi sizinle yaşama kararı alınıyor abinin.Sizede bir süre denmiştir ev bulana kadar falan İyide yani ne bileyim.Benim kendi derdim kendime yeter bazen .Yani bu kadar cokmu seviyorsunuz Ben düğünü ertelerdim belirsiz bir tarihe kadar benim fikrim bu

Değişik bir evlilik başlangıcı .Susacaksaniz bir ömür susun.Niye ablaya gitsin ayrıca eşi varmış olmasada istemeyebilir.Belki o hayır dedi susmadı.Aile biraz garip degilmi sizinle yaşama kararı alınıyor abinin.Sizede bir süre denmiştir ev bulana kadar falan İyide yani ne bileyim.Benim kendi derdim kendime yeter bazen .Yani bu kadar cokmu seviyorsunuz Ben düğünü ertelerdim belirsiz bir tarihe kadar benim fikrim bu

Eğerki abi benimle kalacaksa ben de evlenmezdim.

Siz evlendikten sonra ne olacak?
Bu abi de sizinle mi yaşayacak?
Abisi ve nişanlım bir süreliğine bizim evde kalacakmış sadece bir süreliğine dedi bu süre ne kdar bilmiyorum ablanda neden kalınmıyor dediğimde ben kendi evimde kalmak istedim dedi

Bak şimdi ben anlamadım. Bu abi sonradan nerde kalacak?

Şimdi desemki kocamla abisi mecbur evde kalacak bi kaç günlüğüne ben bir şey demem. Ama senin anlattığın olayda eksik olan şeyler var. Anne baba evi terkediyor. Abi senin eve mi yerleşecek?
Sadece bir süreliğine kalınacakmış bu süre ne kadar bilmiyorum

Yani niye bu evlenecek kızın başına kaliyorki bu kavga ettilerse evlatları ile bu onların sorunu.Siz daha evlenmediniz bile.En güzel heyecanlı günlerinizde bunlarla uğraşmak zorunda degilsinizki.Yarin bir gün başka bişey olsa yine sizemi gelecek gelen.Abide annesi babası ile gitsin.Niye yani

Back
X