kızlar çok beter.onun istediği tiplerde o kızlardan işte.iş ciddiye binecek diye korktu beyfendi.ama layığını bulur inşallah kendi gibi bilmemne çocuklarına layık o.inşallah benim karşımada adam gibi adam çıkar senin gibi =)
işte kimse beni sevmeyecek gibi geliyor.o son şansım gibi geliyor.kaybetmek istemiyorum ama unuturum inşallah sonu kötü olacaksa unutmak isterim
bu msj okumamış kabul ediyorum o ne demek öle beni kimse sevmiycek gibi gelio felan unutma tıtlım biz kadınız dişiyiz zamanında imparotorluklar çökermişizgüçlü ol pes etme yeter bide sakın ağlama onun içinnn valla değmezzz
arkadasım sana bi tavsiye o cocukla ilişkini kes . beni sevdiğim kişi konusmamamıza rağmen eklemişti facede bende kabul etmiştim . ama baktımki bu sevilmeye layık bir insan değil o kadar sevmeme rağmen gururumu ön plana koydum ve onu faceden sildim engelledimde .. bu tür insanlar için kafanı yormaya değmez tatlım... doğru düzgün napmaya çalıştıgı belli olan insanlarla muhattab ol .. Böyleleri güvenilir tipler değil.. yol yakınken kurtar kendini :) öpüyorum seni..
gerçekten öyle geliyo.çirkin ördek yavrusu gibi hissediyorum kendimi.haklısın değmezmiş.
olsun die dua ettiğine gün gelir iyiki olmamış die şükredeceksin zaten seni arayıp msj felan da atıyomuş zafer senindir tıtlımm keyfini sürrrrrrrrr
evettiyi bayram sevinci oldu benim için zafer'im .yüzsüz herif bide arıyo ya.saçmalığa bakın
erkeklerin bir çoğu ,böyledir zaten canım..kırarlar kalbimizi,sonra da hiç bir şey olmamış gb 'ben geldim' diyip hayatımıza girmek isterler.. bence de sakın konuşma,o şansını öyle diyerek kaybetti..umarım hayatına ,ne istediğini bilen biri girer..bunun gibisi olmaz olsun daha iyi
evettiyi bayram sevinci oldu benim için zafer'im .yüzsüz herif bide arıyo ya.saçmalığa bakın
kızlar bana evlenme teklifi ettti başka no ile arayıp offfff.tabi ben yüzüne kapattım teli
nasıl yani,uzun zamandan sonra mı ,arayıp evlenme teklifi etti,anlamadım tam canım:44:
canım faceden telden falan uğraşıyodu konuşmuyodum ben hiç.başka no ile arayıp teklif etti.üzdüm seni falan filan dedi işte.ama ne dese boş..
anladım canım..üzdüm seni derken ,o zamanlar sanki bunu anlamıyor muydu?şimdi pişman oldu da her şeyin farkına vardı,eğer artık ne dese ,ne yapsa duygularınız değişmiyorsa,kendinizi hiç zorlamayın,bırakın pişmanlığıyla kalsınonun için sakın üzülmeyin,buna değen biri olsa sizi başta üzmezdi
çok haklısın.hayatta kabul etmem.çünkü benimde bir gururumda var.üzülmem ya.tek erkek o değil ya.yavaş yavaş unutuyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?