çıkmazdayım.lütfen yol gösterin..

haniif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
98
0
0
Eskişehir
merhabalar ben 1 kere konu açmıştım ilk buluşma diye buluşacaktık bayramdan sonra.ama nolduysa bugün oldu.13 gündür konuşuyoruz nerdeyse 2 dakikada bir mesaj atardık birbirimize.bugün bana dediki ben ciddi ilişkiye hazır değilim.bi kızdan hemen soğurum.bu yüzden seni üzmek istemiyorum.ama seni kaybetmek istemiyorum diyor bir yandan.hazır olunca sevgili olalım söz dedi.ve son olarakta kızma küsme gibisinden birşeyler söyledi.ve ben herkesden helallik istedim facebook hesabımı dondurdum.ve konuşmalarımıza sınır koyduk.kaç gündür ne yapsak mesajlaşırdık.ben akşamdan beri ağlıyorum dayanamıyorum.başım ağrıdı ağlamaktan.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?facebook hesabımı dondurmakla iyimi yaptım yksa kötümü?ona karşı kötümü davranıyım yoksa şimdiki halimi koruyayımmı?teşekkürler şimdiden

Bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor. Zora geldikleri zaman kaçıyorlar. Ciddiyete gelemiyorlar. Bence koyduğun tavra devam et ve asla taviz verme. Msj atsın arasın cevap verme. Daha sonra üzülmendense şimdi üzülmen senin için daha hayırlı olacaktır.

evet canım çok değişkenler.inşallah kendime engel olup mesaj atmam veya cevaplamam.sağol canım

evet canım çok değişkenler.inşallah kendime engel olup mesaj atmam veya cevaplamam.sağol canım

söyledikleri bana hic inandirici gelmedi..
madem bir kizdan cabuk soguyorsa ve o bu huyunu biliyorsa, niye seninle tanisti..
ve hatta bulusacak kadar isi uzatti..
vardir mutlaka bunun altinda bir seyler..
sen sakin mesaj atma, arama..
evde oturup onun icinde aglama..

ben de şuan senin durumdayım kendimi tutmaya çalışıyrm tabi bizimki biraz farklı ama neyse. En güzeli başlamadan yolları ayırmak bazen.

erkekler neden hep böyle yaa.hem soğuyorum diyo.hem seni kaybetmek istemiyorum.evlenmek istiyorum diyo.saçmalığa bakın..artık ağlayamıyorum zaten.ağlamaktan başım ağrıdı mesajı kesin atarım ben kendime engel olamam

erkekler neden hep böyle yaa.hem soğuyorum diyo.hem seni kaybetmek istemiyorum.evlenmek istiyorum diyo.saçmalığa bakın..artık ağlayamıyorum zaten.ağlamaktan başım ağrıdı mesajı kesin atarım ben kendime engel olamam

Kafandan çıkarıp atarsan gönül de zamanla unutuyor. Zor değil anınız yok buluşmadınız. Kolay olacak unutmak bence. Şuan boşluktasın onun yalnızlığını yaşıyorsun ama geçecek az zamana ihtiyacın var sadece.

Gönlüne söz geçirceksin mecbursun
Yani sana daha ne demesi lazımdı
Sen bir süre bekle ben istersem gelirim diyor
Senin bekleyeceğinden nasılda(!) emin görüyorumusun
Sana şimdi bunu yapan ilerde neler yapar bir düşünsene
Değişmiyor insanlar bunu düşünüp yalnış bişey yapma

inşallah unuturum canım.cevaplarınla içimi o kadar rahatlattın ki çok teşekkür ederim.

ilk günler nasılda iyiydi şu 3 günde beni bekle demeye getirdi lafı.kullanmak istiyor heralde beni.ne yapacağım bilmiyorum.

izlediğin yol bence kötüüüüü neden onun için hesap donduruyosun bırak kalsın sen en güzel hallerinle resimlerini çek koy umursama kusura bakma ama oda umursamıyomuş senii hissettiğim bu yani zaten Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin".

ilk günler nasılda iyiydi şu 3 günde beni bekle demeye getirdi lafı.kullanmak istiyor heralde beni.ne yapacağım bilmiyorum.

Ben söylim mi napcaığını Kendini kullandırmıcaksın..!
Eğer seninle yine iletişime geçerse onu beklemeyeceğini söyle ...
Değer veriyosa şimdi yanında olsun

dediklerinde çok haklısın.hesabımı açayım umursamıyım onu ama seviyorum onu kahretsin yaa

daha ilk buluşma öncesi bunları yapan birinin , ileride yamayacağı ne malum?
msj atmamaya gayret et emin ol ki yaparsın..oyalamaya çalış kendini..devamı olursa daha çok üzülebilirsin..
bişeyler yaşanmamışken unutmaya çalışmak en iisi

çok zor canım ya şimdi mesaj atsın anında yazabilirim heralde ben onu kaybetmek istemiyorum.seviyorum işte bundan yapıyorum hatayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…