Aynısı tıpatıp aynısı bana da oldu :2: :2: ve hiç başlamadan bitti tabiki aramamaya sormamaya başladı bende mesaj attım sonunda aramızdaki şeyler bitti mi diye :2: oda uzun ilişkiye hazır olmadığını beni üzeceğini söyledi tekrar :2: :2: bende tamam dedim olgun davranmaya çalıştım :2: ama hala facebookda fotoğrafını falan gördüğümde çok üzülüyorum :2: canım bence bu ilişkinin sonu yok :2:
Ben de seni sevgili olarak düşünemiyorum artık de ve mesajlaşmayı, aramayı kes. Belli ki bu çocuğun aklında başka biri var.
Bencede bende seni sevgilim olarak dusunemıyorum de. Aklında baska bırı olabılır. Boyle soyledgne gore sana ve senın sevgıne layık bı ınsan degıl ınan bana. Daha kac kısı cıkıcak karsına emınım daha mutlu olursun hıc uzulme :)
inşallah öyle olur canım ya bu saatten sonra gelsede kabul etmem zaten.gururumu kalbimi çok kırdı
Kabul etmem diyosun ama bana kalırsa bal gibide ediceksin! Sadece 13 gün'cük ve hiç bir yaşanmışlığı olmayan bu şeye ben ilişki bile demem... Üstelik daha yüz yüze bile gelmemişsiniz..Kendine gel canım ne için neye kime neden üzülüyorsun? :96:
13 günlük bir arkadaslik icin mi kendini bu kadar üzüyorsun agliyorsun??ozaman benim intihar etmem gerek galiba
sacmalama allah askina, hayatini yasa, baska erkek mi yok dünyada, istemiyorsa istemessin, salla gitsin.. Önce kendine deger ver bence, 2 günlük bi "ILISKI " icin bu kadar agliyorsan, ilerde ne olur sana ?! toparla kendini... erkek milleti icin aglamaya degmez... Feminist olun biraz
Yorumları okumadım..
Yaşın küçük sanırım..Sana neden böyle yaptığını söyleyeyim; Karşısına rahatça kullanabileceği bir kız çıkmış olabilir ya da niyeti seni kullanmaksa ve konuşmalarından senin temiz bi kız olduğunu anladıysa vicdanı el vermemiştir üzmeye..Aranızda ki konuşmaları bilmiyorum ama belki de senin kendini kullandırmayacağını anladı ve defoldu..
Adam gibi bir adam olsaydı çekip gitmezdi durup dururken..
Ne diycek gönül mü eğlendiriyorum diycek ? Tabi ki evlenmek istiyorum diycek ağına düşürmek için..
Sevmiyor seni sen neden ona mesaj atacaksın ki ?
Yapma lütfen..
Bak kuzum kendini üzmeye değmez..Bir gram bile buna emin ol..
Ha bu arada nedir bu facebook u kaparmalar vs ?
Niye elalemin çocuğu için hesap kapatacaksın ki ?
Aç hesabını ve onuda sil..
Kalbine sen istersen söz gecerama yok arkasindan aglicam dersen, hep aglarsin... biraksin kaybeden o olur. adama bak, allah askina aglamaya degermi? BOSVVEEEEEEEEEEER sükret haline, bu sevmek de degil, heyecan dir hayal kurmussundur, sevinmissindir ama inanki sevmek degil dir, zamanla anlarsin sende...
ben 4 sene sonra nisanlimdan ayrilmisim, sen ne diyorsuninsallah birgün cok cok cok cok mutlu olursun, bosver üzülmeye degmez...
1.cu arkadaşımız okadar güzel anlatmışkı..
ablacım sen en iyisi tekrar tekrar oku onun yazdıklarını...
bende birkaç kelam deyim
sana verdiği değerden çok kendi vicdanı için seninle irtibatı koparmış...
senden faydalanma yolunada gidebilirdi tabi sende saftirik değilsin tabi ama bazen erkekler
ne yapıp edip "evlilik"vaadiyle amaçlarına ulaşabilirler..
şuanda onun aklına bile gelmiyorsun maalesef...o şuanda av peşinde..ona kızmayada hakkımız yok,
birçok erkek maymun gibi yaşamayı adet etmiş ve evlilikten önce her haltı yiyebileceklerine inanıyor..
böyle tipler benimde karşıma çıktı ama genelde midemi bulandırdıkları için terkedilmek bile gurur verdi bana..
yaşın daha çok genç..daha ne türleri varmış diyeceksin erkeklerin..tek sınıf değiller maalesef..
inşallah hayırlı kısmetlerin karşına çıkar:)
erkekleri çok doğru anlatmışsın ablacım teşekkürler.dün bana kandil mesajı attı.bugün bakalım sesi nasıl diye özelden aradım çok coşkulu geliyodu sesi.dediğin gibi aklına bile gelmiyorumdur maleseff.çok teşekkürler..
bak tatlım gün gelecek,senin gözünün içine bakacak biri çıkacak karşına..
dışarda tonla kız olduğu kadar tonlada erkek var..
bırak herkes kendi dengini bulsun...
okadar eğitimli yakışıklı mevkii sahibi insan görüdümki adam gelmiş evlilik yaşına hala uçkur peşinde..
hatta bir ara dünyada bana göre kimse yok herhalde diye inanmaya başlamıştım..
o. çocuklarının dünyası herhalde diyordumkıslarda çok fenaydı bizim dönemde gerçi şuanda daha da fenalar:)
ee erkeklerde öylesine bakıyordu naapıcaklar bizim gibi aile kızlarını:)
sonra eşimi tanıdım..daha önce tanıdıklarıma hiç benzemiyordu......adam gibi adam kendini belli eder zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?