4 duvar arasında bekleyemem ben diyosun.
Sen onun için fedakarlık yapmıyosan adam niye senin için sevmediği bi yerde akşama kadar çalışsın ki..
gerçekten kısmetten öteye gidilmez..bence "istemiyorum da istemiyorum" diye boşuna kendini yorma biraz da akışına bırak..belki onun sınavını da kazanamayacak..askeriyeye girmek kolay iş değil..kendinide nişanlınıda üzme..bence oturun sınavı kazanırsa nasıl bir hayatınız olur kazanamazsa nasıl olur bunları konuşun..erkekler bizim gibi resmin detayına değil bütününe bakıyorlar sen o detaydaki korkularını oturup ona güzelce anlatırsan seni anlayacağını düşünüyorum..en azından ortak bir yol bulursunuz..ha bu arada benim ailemde doğuda 8 sene görev yaptı çok şükür geçinip gittik..yani oraya gidenlerinde canı can..insan ekmek parasını nerde kazanıyosa orda yaşıyor mecbur..
Bunu açıkca yazmanız gerekmez.bekleyemem yazmadım iyice okursanız dört duvar arasında endişeden nasıl durabilirim dedim.
Bunu açıkca yazmanız gerekmez.
Ben ilk yorumunuzu da göz önünde bulundurarak yazdım.
Yazdıklarınızın bende biraz bencilce düşündüğünüz hissini uyandırdı (öylesiniz demiyorum kesinlikle)
Eğer nişanlınıza da aynı tavırda söylüyosanız ters tepki veriyo olabilir onu vurgulamak istedim sadece..
yorumun için teşekkür ederim gerçekten bencil bi insan değilim bilmiyorum belki bu konuda bencilce davranıyorumdur sağlıklı düşünemiyorum.seninde dediğin gibi onun huzurlu sesini duymayı o kadar istiyorum ki.ama bu huzuru tek bu iş mi sağlayabilir bi ortak yol olamaz mı.neden hep kadınlar fedakarlık yapıyor ben ailemi bırakıp uzaklara gidicem herşeye tamam ama ben o kadar üzüldüm o bi kere oturup düşünemez miydi napabiliriz mutsuz olmanı istemem diye aramız şuan kötü benimle oturup konuşmuyor bile
benim eşim de polis onunda doğu görevi var ama ben kabul ettim .sonuçta ekmeğin nerdeyse sen orda olmalısın. ancak farklı bir bakış açısından bakarsak nişanlının seni umursamaması ve bu konuda seninle sürekli tartışması büyük bir sorun. hayatında seni herşeyden önde tutmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?