- Konu Sahibi Tiiredgirll
-
Beni mutsuz eden calismak degil ki.. calistigim is yeri. Dengemi psikolojimi bozacam derecede mutsuz ediyor. Bu bana getirecegi paradan daha onemli degil mi? Istedigim isten cikmak degil bu isyerinden cikmak. Hani cikarsam da sinava oturup calisirim part time bir ise girip enazindan parasiz kalmam. Ama ailem bu dusuncede degil.. burdan cikip part time bir ise magazaya girmem onlar icin attan essege binmek gibi geliyorlar. Hem bana taksidin bitince cik diyorlar, hem de is bulmadan cikma diyorlar. Istedikleri is de guzel olacak heralde. Bas edemiyorum artikHem okuyup hem calısıyodum ben hemde İstanbul’un bi ucundan bi ucuna gidiyodum okul için akşam gelip sabaha kadar proje yetiştiriyodum bide diyeceğim o ki part calısıp sınava hazırlanabilirsiniz en azından cep harclıgınız cıkar yük olma mevzusu da ortadan kalkar. Emek olmadan yemek olmuyor maalesef bazılarımız şanssız doguyoruz. İmkan yoksa imkan yaratmak zorundayız.
Kursa gitmeden de calisabilirim.. ama baska bir ise girsem yine ayni bu pozisyonlarda olacak. Aileme bunu anlatamiyorum iste.. Saniyorlar ki daha yuksek bir is bulabilirim.Daha çok yenisiniz iş hayatında. Alışamamışsınız henüz. Yaşınız da küçük. Bunun da etkisiyle basit olaylar sizi daha çok etkiliyor. Önce ne yapmak istediğinize karar verin ve o yönde enerjinizi harcayın. KPSS ye çalışacaksanız kursa gitmelisiniz mesela. Bunun da maddi bir boyutu var. Bu nedenle yeni bir iş bulmadan işinizi bırakmamanızı tavsiye ederim. Hem çalışın hem sınavlara hazırlanın.
Genetige ya da hemsirelige yapiliyor.. ama genetegin gelecegini de biliyorsunuzdurMerhaba;
Mezun olduğunuz bölümden DGS ile başka bir bölüme geçiş yapabilir misiniz?
Bunu dusundunuz mu?
Beni mutsuz eden calismak degil ki.. calistigim is yeri. Dengemi psikolojimi bozacam derecede mutsuz ediyor. Bu bana getirecegi paradan daha onemli degil mi? Istedigim isten cikmak degil bu isyerinden cikmak. Hani cikarsam da sinava oturup calisirim part time bir ise girip enazindan parasiz kalmam. Ama ailem bu dusuncede degil.. burdan cikip part time bir ise magazaya girmem onlar icin attan essege binmek gibi geliyorlar. Hem bana taksidin bitince cik diyorlar, hem de is bulmadan cikma diyorlar. Istedikleri is de guzel olacak heralde. Bas edemiyorum artikDaha çok yenisiniz iş hayatında. Alışamamışsınız henüz. Yaşınız da küçük. Bunun da etkisiyle basit olaylar sizi daha çok etkiliyor. Önce ne yapmak istediğinize karar verin ve o yönde enerjinizi harcayın. KPSS ye çalışacaksanız kursa gitmelisiniz mesela. Bunun da maddi bir boyutu var. Bu nedenle yeni bir iş bulmadan işinizi bırakmamanızı tavsiye ederim. Hem çalışın hem sınavlara hazırlanın.
Ise gireli 6 7 ay oldu ama artik ruhen asiri derecede cokmus durumdayim. Sebebine girmek istemiyorum cok uzun.. Sadece soyle soylebilirim ki bir yerde sekreterim ve benim ne guzel hayallerim vardi.. simdi ayni yerde etrafimda surekli kendini gelistirmis okumus ve en az bir konuda bilgisi olan insanlari gordukce artik kendimi git gide kotu hissetmeye basladim. ve sekreter muameleleri.. egolari.. disardan okuyunca cok basit gibi geliniyor olabilir ama artik dayanamiyorum.asla ama asla kucumsedigimden degil. Kac aydir ha ciktim cikcam taksidim yuzunden cikamiyorum. Ciktiktan sonra ne yapacagim onu hic bilmiyorum. Daha 20 yasindayim ama gelecegime bir sey katamamak beni o kadar uzuyor kiUniversire sinavina calisamadim bu sene icin. Ciktiktan sonra mecbur seneye olan hem uni simavina hem de kpss ye calismayi dusunuyorum. Sorun su ki isten cikinca ailemin psikolojik baskisi.. benden maddi bir beklentileri yok ama bu baskilarini anlamiyorum. Sabah bana taksidin bitsin cik diyen annem az once is bulmadan cikma diyor. Ya pardon da ben ciksam basvuracagim is yine ayni pozisyon olacak. Istiyorlar ki kpss ye hazirlanirken evde kalmim calisayim. Ciktiktan sonra annemle babamin ozellikle babamin soylemlerinden is buldun mu diye yapacagi psikolojik baskidan.. ( babam asiri bir sekilde otoriter) artik napacagimi bilemiyorum. Kimse derdimi anlamiyor. Ablama da anlattim goruyor ne kadar mutsuz oldugumu ilk baslarda bana destek cikti az once 2 ay sonra cikacagimi soyleyince sen bilirsin ciktiktan sonra calismicaksan sinava calisicaksan cik..Acikcasi kimsenin umurunda degil benim psikolojimin ne durumda oldugu. Tek bildigim gunden gune ruhumun daraldigi ve ne yapacagimi bilememem..
Siz olsaniz ne yapardiniz? Nasil bir yol izlerdiniz? Bana fikir verirseniz cok sevinirim
Kursa gitmeden de calisabilirim.. ama baska bir ise girsem yine ayni bu pozisyonlarda olacak. Aileme bunu anlatamiyorum iste.. Saniyorlar ki daha yuksek bir is bulabilirim.
Beni mutsuz eden calismak degil ki.. calistigim is yeri. Dengemi psikolojimi bozacam derecede mutsuz ediyor. Bu bana getirecegi paradan daha onemli degil mi? Istedigim isten cikmak degil bu isyerinden cikmak. Hani cikarsam da sinava oturup calisirim part time bir ise girip enazindan parasiz kalmam. Ama ailem bu dusuncede degil.. burdan cikip part time bir ise magazaya girmem onlar icin attan essege binmek gibi geliyorlar. Hem bana taksidin bitince cik diyorlar, hem de is bulmadan cikma diyorlar. Istedikleri is de guzel olacak heralde. Bas edemiyorum artik
Part time iş çok mantıklı. Sürekli evde olunca insan da ders çalışma isteği olmuyor. Zaten çok zamanım var, yarın çalışıyorum diyorsun hep. Taksin ne zaman bitecek? Belki 1 ay da ekstra cep harçlığını çıkarmak için çalışırsın.Ablam hakli, zaten bende onla aymi fikirdeyim. Ciksam isten oturup evde calisicam 1 sene. Ama iste o 1 sene annemle babamin gozune cok baticak. Babam surekli is baktin mi diye sorucak. Ki oyle siradan bir soru degil bu babam icin.. Ayrica 1 sene evde kalicam ama cebimde bes kurus olmayacak. Babamdan istemeyi istemiyorum
En azindan part time bir iste calissam harclik olarak o bile yeter bana amac sadece cebimde biraz harclik olsun. Ama iste bunu onlara dersem e niye.cikiyorsun isten diyecekler. Yani beni hicbir sekilde anlamayan, anlamak istemeyen, mutsuzlugumu onemsemeyem bir aileye sahibim ve en yakinimdakilerin beni dusunmemeleri bu konuda, okul okumami hem de 20 yasindayken daha desteklememeleri beni cok ama cok uzuyor
Taksit ne taksidi acabaBeni mutsuz eden calismak degil ki.. calistigim is yeri. Dengemi psikolojimi bozacam derecede mutsuz ediyor. Bu bana getirecegi paradan daha onemli degil mi? Istedigim isten cikmak degil bu isyerinden cikmak. Hani cikarsam da sinava oturup calisirim part time bir ise girip enazindan parasiz kalmam. Ama ailem bu dusuncede degil.. burdan cikip part time bir ise magazaya girmem onlar icin attan essege binmek gibi geliyorlar. Hem bana taksidin bitince cik diyorlar, hem de is bulmadan cikma diyorlar. Istedikleri is de guzel olacak heralde. Bas edemiyorum artik
Kendi doğrularını yaşa o zaman, rest çekBeni mutsuz eden calismak degil ki.. calistigim is yeri. Dengemi psikolojimi bozacam derecede mutsuz ediyor. Bu bana getirecegi paradan daha onemli degil mi? Istedigim isten cikmak degil bu isyerinden cikmak. Hani cikarsam da sinava oturup calisirim part time bir ise girip enazindan parasiz kalmam. Ama ailem bu dusuncede degil.. burdan cikip part time bir ise magazaya girmem onlar icin attan essege binmek gibi geliyorlar. Hem bana taksidin bitince cik diyorlar, hem de is bulmadan cikma diyorlar. Istedikleri is de guzel olacak heralde. Bas edemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?