Çıkmazdayım

Esmerseker77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
21
6
1
Merhabalar hanımlar.
Ailem biri var mı dediklerinde söylemiştim hayatımda olan insanı. Kıyametler kopmuştu.
İki gün önce başımdan geçen olay şöyle;
Annem hissiyatıyla dedi ki baban ona vermeyecek biliyorsun değil mi ? Hala konuşuyorsan ayrıl. Ben size dürüstçe söyledim niye böyle yapıyorsunuz dedim. Öyle miiiii dedi. Akşam gelince babama söyledi kızın hala konuşuyor diye. Konuşuyor musun dedi inkar etmedim.
Ve yemediğim hakaret kalmadı. Gidersen adımını atamazsın yüzümüzü göremezsin. Kaçmak Yok gelip isteyecekler hiçbir şey ikram etmeyecez bile seni kapıdan onlarla gönderecem. Kızgın olduğu için değil gerçekten yapacak. Baba seviyorum dedim. Ne sevmesi ya diyor.
Bugün vazgeçirmeye çalıştı gün boyu. Çalıştığın işyerimden çıkaracam seni dedi. Beni oraya sokan kişi babamdı zaten. Ailemde ki kimse benle konuşmuyor. Tek kelime etmiyorlar yüzüme bakmıyorlar. İstememe sebepleri ne diyeceksiniz. Yok gerçekten Yok. Adını bile babam bugün sordu. Düşünün. Neymiş o olmaz demiş ben diretmişim. Erkek arkadaşımı onlara tercih etmişim. Sevgilim de evi aldı. Eşyaları almaya çalışıyor. Bir anda pat diye neye uğradığımızı şaşırdık. Lütfen bir akıl verin. Cehennemde gibiyim. 2 aya defolup gideceksin ve bir daha görmeyeceksin bizi diyor. Evlenmek istedim çok mu kötü birşey he. Sevdiğim insanla evlenmek.
 
Sebeb yokken neden böyle yapiyolrki kötü biseyde değil istediginz
 

Neden tepki verdiklerini anlamadı. Aileniz maddi beklenti içindeler mi? Neden istemiyorlar? Bir açıklama olmalı. Eksik bir şeyler var.
 
Benim ailem de eşimi istemedi hem yaşım küçük diye hem de memleketlerinden dolayı O memlekette Kiler kötü olurlarmış Biz çok Direndik benim emin olduğum tek bir şey vardı eşimden emindim bana bakabileceğinden beni ezdirmeyeceginden beni yüzüstü bırakmayacağından yaşımın küçük olmasına rağmen ben ne istediğimi biliyordum kaçmadım. Telimle duvagimla çıktım evden ve şu an benim ailemdeki A'dan Z'ye herkes beni değil eşimi arayıp sorar gelip gitmiyorsun arayıp sormuyorsun Özlettin kendini hepsi çok seviyor ve bir gün en büyük dayım Aferin kızım biz anlayamadık kusura bakma dedi ortanca dayım eşimden defalarca özür diledi Senin hakkında böyle düşündüm Özür dilerim senin hakkında şöyle düşündüm Özür dilerim Özür dilerim Özür dilerim dayım günboyu eşimden özür diledi eşim en sonunda utandı Tamam abi yani özür dileyecek bir şey yok olur mu öyle şey Siz de kız veriyorsunuz sonuçta dedi Eşimin ailesi çok fazla sorunlu çıktı ve ailesine karşı beni koruduğu için kolladığı için bana her zaman değer verip sahip çıktığı için ailem ona minnettar en büyük dayım oğlunu evlendirdi kendi damadı olduğu halde benim eşimden para istedi eşim de verdi Düğünden 3 sene sonra alabildik parayı para vermesi yetmedi ev düzmesi ne de yardım etti halılarını perdelerini biz aldık Eşim bir de balayına gönderdi onları Ayriyetten Düğünde de nişanda da para taktı Bir de üstüne düğünde giymemiz için kendisine takım elbise kızımla Bana da kıyafet aldı yani sanki kendi oğlunu evlendiriyor muşçasına bir ton para harcadı ve bir gün bile dayımı arayıp parasını istemedi. Ve bir gün bile bana Ben senin aileni bunu yaptım şunu yaptım demedi Ben hatta kızdım Bizim de çocuğumuz var Neden paranı istemiyorsun dedim eşimde o zaman yaptığım iyiliğin hiçbir anlamı kalmaz paraları olunca verir zaten insanları sıkıştırmanın bir anlamı yok dedi ona ben bile minnettarım ne desem az.. Sende eğer sevgilinden eminsen aileni ikna et yaşin kucuk degil..
 
Neden tepki verdiklerini anlamadı. Aileniz maddi beklenti içindeler mi? Neden istemiyorlar? Bir açıklama olmalı. Eksik bir şeyler var.
Eksik birşey yok. Çünkü o kadar saçma sapan mesele ki eksik anlatıldığım sanılıyor. Erkek arkadaşımın adını bile bugün öğrendiler. Kendileri şuan için erken görüyor. Hayır bitireceksin ilişkiyi deyince bitirmemişim. Tek dertleri bu. Sevgilimi tanımıyorlar. Zerre kadar. Tanımaya da niyetleri Yok.
 
Gebelik var mı? Ailen ilişkinizin bir tık ileri gittiğini öğrendiği için mi istemiyor?
Önceki konunda da detay vermemiştin çok fazla babanın tutumunu anlayamadım
 

Eşiniz iyi hoş vs ama dayınızın bu yaptığı biraz abartı değil mi? Sizin izin vermemeniz gerekir. Dayınızın da suyunu çıkartmaması gerekirdi. Sizin evliliğiniz eşiniz melek de olsa, sıkıntıya girebilirdi. Dayınızın bunu düşünmesi lazım. Umarım siz korursunuz ailenizi. Eşinizin yüzü biraz yumuşak diye, düğün, balayı, eşya vs istenmesi... Kınamıyorum ama dikkat edin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…