• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Siz ne istiyorsunuz onu merak etdim?esinizden ayrilip diğer beyle evlenmek mi cocugunuz kac yasinda tepkisi nasil olur merak ediyorm

Herif eve gelip dana gibi yayılıyor ne selam ne sabah.. Kadının yüzüne baktığı yok.. Böyle çok ayı var ya..

Bir de kadınların böyle bir olayı duyulduğunda kaybedecek çok fazla şeyi olacağı için daha iyi saklıyorlar.
Cem Yılmaz diyor ya, güya biz kadınlar yalan konusunda master degreemişiz. :KK53: O zekaya ve deneyime bağlıyor girift ve yaratıcı yalan söyleme kabiliyetini.

Yazmadığınıza göre sanırım yeni bir konu hazırlıyorsunuz. İçeriği ise
Boşanmalı - aldatmalı
Şimdiden hepimiz merakla bekliyoruz.

Peki bizden ne istiyorsun ?🤔
Akşam milleti gereyim,yazılanlara da absurd cevaplar verip, kiskis güleyim şeklinde düşünülerek açılmış 1 konu bu.
Gerçeklikten uzak,yalan için ise fazla alaycı 🤷
devamlı üyelik alınıp aldatma metres zina konuları açılıyor hemşire bu akşam.başımıza daş yağacak daşşş :işsiz: :KK53:

Çok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyor
Tam olarak hangi kısımda çıkmaza girdiniz? 4 yıldır gayet güzel yürütmüşsünüz. Kadın erkek eşitliği var ya, imam nikahı yapın ama ayrı ev açmayın. Şu sıralar malüm büyük bir ekonomik kriz var, astarı yüzünden pahalı olur. Üçüncü ve dördüncü diye devam edecekseniz hepsi aynı evde yaşayabilir, çalışıp kendi paralarını da kazanabilirler. Ara sıra kıskanıp psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamayı da ihmal etmeyin ki sevginizden emin olsunlar.

Seviyorum aslında onu ama çocuğum var ve ayrılmak istemiyorum .kaç kez dedim ben seni tek olarak hiçbir zaman düşünmedim her zaman oğlunu da düşünerek hareket ettim, diyor,
Herhalde adam çulsuz yoksa çoktan giderdiniz.

Şu nazar boncuğu emojisi çok gereksiz. Kusma emojisi derhal gelmeli. Eşinizi çocuğunuzu değil kendinizi aldatiyosunuz

Çok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyor
Miranda kerr olmuş Miranda giydi. Harbiden başına bela almışsın. Nasıl kurtulacaksın asigindan. Kurtul ve eşine yönel tövbe et. Allah affediyorken biz ne diyebiliriz

Back
X