- 29 Mayıs 2021
- 15.169
- 99.031
- 548
- 37
- Konu Sahibi Miranda giydi
4 yıldir kocasını aldatmasına rağmen oğlu için boşanmak istemeyen koca yürekli anne. Çok üzgünçlü. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk okuyunca öyle anladımBacım gözünü seveyim düzgün yaz, kocanı da istiyor sandım bir an
EdaaaaBacım gözünü seveyim düzgün yaz, kocanı da istiyor sandım bir an
Kocam uyuyor kahkahamdan uyanacak Allah ne yapmasın senj
Çok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyor
Tirsi'ler ölmez şekil değiştirir, der gibi açılan konular var bu akşam masallah.![]()
Çok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyo
Hazır seni tek düşünmemiş oğlunu da düşünmüş o zaman kocanı da düşünsün sizi ailecek alsın ayy çok çılgın olurduSeviyorum aslında onu ama çocuğum var ve ayrılmak istemiyorum .kaç kez dedim ben seni tek olarak hiçbir zaman düşünmedim her zaman oğlunu da düşünerek hareket ettim, diyor,
tovbe et o adamdan kurtul hayatına dön burda sadece elestirilirsin kalbin kırılır.. Bir yanlış yapmışsın fakat o adamdan nasıl kurtulursun bilemedim. Umarip takıntı yapıp yapışıp kalmaz. Eşine söylemekle tehditler vs.Ekonomik olarak kendince iyi işi de iyi benim bir beklentim yok ondan ekonomik anlamda ihtiyacım yok
Madem ekonomik olarak iyisiniz cidden neden boşanmıyorsunuz? Evladım demeyin lütfen.Ekonomik olarak kendince iyi işi de iyi benim bir beklentim yok ondan ekonomik anlamda ihtiyacım yok
Bence evlenHayır ilk andan itibaren evlilik istiyor
Hiç evlenmemiş biri o kadar çok istiyor ki işini hayatını değiştirecek , ona göre ben onu yarıda bıraktımBence evlen
Niye kötü şeyler diyelim ki cok normal yani ortalama her kadın eşini 4 5 yıl aldatır ki zaten. Aldatamayanlar utansın beceriksiz reziller.Çok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyor