• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Seviyorum aslında onu ama çocuğum var ve ayrılmak istemiyorum .kaç kez dedim ben seni tek olarak hiçbir zaman düşünmedim her zaman oğlunu da düşünerek hareket ettim, diyor,
Hazır seni tek düşünmemiş oğlunu da düşünmüş o zaman kocanı da düşünsün sizi ailecek alsın ayy çok çılgın olurdu :rolleyes:

Ekonomik olarak kendince iyi işi de iyi benim bir beklentim yok ondan ekonomik anlamda ihtiyacım yok
tovbe et o adamdan kurtul hayatına dön burda sadece elestirilirsin kalbin kırılır.. Bir yanlış yapmışsın fakat o adamdan nasıl kurtulursun bilemedim. Umarip takıntı yapıp yapışıp kalmaz. Eşine söylemekle tehditler vs.

Toplumca o kadar ahlaki çöküş içerisindeyiz ki bu sadece ekonomik değil her konuda bitmisiz kime guvenicez kimin gerçekten ihtiyac sahibi kimin dolandırıcı olduğunu nerden bilicez gerçekten eşini aldatmayan kac kişi kaldı okuyup kasiyer olanlar afganlar Beşiktaş Bebek sahilinde sevişenler eski güzel günleri o kadar özlüyorum ki neden bilmiyorum artık böyle şeyler migdemi insanligimi bulandiriyo nasıl temiz kalicaz bu pisliğin içinde nasıl güzel nesiller yetiştiricez şuan isyanimin sizin konunuzlada baglantisi var ama sizin gibiler de o kadar çoğaldı ki yada hep vardınız bilmiyorum

Dur diğer konuda bir arkadaş vardı.Sesleneyim.
Siz kocanızı aldatırken o da kocanızı ayartır.Siz boşanınca adam tek kalmamış olur.

Diyecek çok şey var da banlanmama değmezsiniz.

Gerçekten iyi niyetle, anlamak için soruyorum. Diyelim ki kararınızı verdiniz ve eşinizden boşanmaya karar verdiniz. Eşinize boşanma sebebi olarak ne söyleyeceksiniz? Ergenlik çağında bir çocuğunuz var, ona açıklama yapmanız lazım, nasıl bir açıklama yapacaksınız?

Çok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyor
Niye kötü şeyler diyelim ki cok normal yani ortalama her kadın eşini 4 5 yıl aldatır ki zaten. Aldatamayanlar utansın beceriksiz reziller.

Back
X