- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
- Konu Sahibi Miranda giydi
Tnin annesiAha banlandı kim çıkacak acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tnin annesiAha banlandı kim çıkacak acaba![]()
Ben bugün sabah işe gittim öğlen tatilinde pazara gittim öğleden sonra işe gittim. Akşamüstü pazarlıklarım ve ben evimize geldik. Pazarlıkları yerleştirdim, yemek yaptım, salata yaptım. Sonra da eşim geldi bir yorgunluk kahvesi yaptım yemek öncesi. Ben bu kadar becerebiliyorum. Boyum posum devrilsin diyeceğim de zaten pek boylu değilim direkt yuvarlanırım kanımcaNiye kötü şeyler diyelim ki cok normal yani ortalama her kadın eşini 4 5 yıl aldatır ki zaten. Aldatamayanlar utansın beceriksiz reziller.
Hmm peki bizden düğünde şahitlik etmemizi mi istiyorsunuz anlamadım tam olarak sorunuz nedir? :)Çok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyor
Kazen site saldırıua uğrüyor galiba şu en son attığınız kişi tarafında yeni üyelikler değişik değişik konular
Yani? Sorun ne ben anlamadım? Sanki birileri kınasın da ben de cezamı çekeyim ruhsal olarak rahatlıyayım diye yazmışsınız:) Ama ben onlardan biri olmayacağım.Çok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyor
Burdan bakınca çocuğunu düşünen bir anneye benzemiyorsunuz ama siz bilirsiniz tabiiSeviyorum aslında onu ama çocuğum var ve ayrılmak istemiyorum .kaç kez dedim ben seni tek olarak hiçbir zaman düşünmedim her zaman oğlunu da düşünerek hareket ettim, diyor,
Yaptiginizin yanlış olduğunun farkindasiniz sizde boşanmadan böyle bir şey yaşadığınız için umarım evliliğinizi bitirmenize değerÇok kötü şeyler diyeceksiniz biliyorum eşimi aldattım . çocuğum var 18 yıllık evliyim 4 yıldır ilişkim var, karşı taraf boşanıp evlenmemizi istiyor