maalesef abim asabidir. konuşmam işe yaramaz. eşimi ortak işe sokmakla hata yaptım. ama başka çaremiz yoktu.
benim yanımda konusu açılsa söyliyeceğim. benim derdime çare yok. ya kredi çekicez. ya borç bulacağız o da zor.
takım filan da yok ki satayım.
biraz birikimim var onuda kredi kartlarını kapatmak için kullanmak zorundayım. çünkü banka yok anlamaz haciz gönderir. bir an önce kurtulmak zorundayız.
işin içine para girdi mi kardeş mardeş boş.
Merak ettiğim konu o iş kimin üzerine açıldı yani elektrik su vergiler kimin üzerine eğer hepsi abin üzerine ise kolay ... Madem abin anlaşmayı bozuyor ve hepsini istiyor eşiniz de "kusura bakma abi ben de bu işi bırakıyorum" deyiversin ve sert çıksın bir kez ... ama yok kurnazlık edip eşinizi kayıt altına aldırdıysa çekeceğiniz var ... oradan buradan altınlardan satarak ... bir şekilde kendisine olan borcu değil, ama devlete olanları ödeyip kapatacağınızı söyleyin orayı geri adım atacaktır eğer kendi oğlunun geleceğini de o dükkanda görüyorsa ...
inanın ev de birkaç paket makarna pirinç ve bulgur var. onlarla da idare ederim. para oldukça alışveriş ederiz demiştik.
abim durumumuzu biliyor ama yine de istiyor. daha kömür odun bile alamadık. biraz elektrik yakıp kapıyoruz. battaniye altında oturuyoruz. o kadar sıkılıyorum ki eşim benden beter. ona moral veriyorum.
tam çıkmazdayız. bir akıl verin lütfen. senağlama
Taş uzaktan gelmez her zaman yakından gelirmiş abiler bunu yapıyor artık eller neler yapar diyorum bendede en hayırsızından 2 tane mevcut çünkü eşinle ne kadar zor durumda olduğunuzu tahmin edebiliyorum banka kredisi çekseniz daha beter olucak onu her ay düzenli ödeme şartından dolayı daha çok sıkışıp bunalıcaksınız.Allah yardımcınız olsun bu ortaklığı bitirme şansınız yokmu belki eşiniz iyi bir maaşla iş bulur ve herşey düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?