Çıkmazdayım

Merhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim 4 aylik oğlum var eşimle sorunlu bir evlilik içindeydik sürekli hep onun ailesi ve bencilliği yüzünden .geçen kurban bayramında beri kaynanamlarla konuşmuyoruz daha doğrusu onlar konuşmuyorlar benimle.eşimle oğlum sürekli giderler kaynanamlara .geçen çarşamba yine kaynanamlara gitmişlerdi bende hazır bu fırsat çocukta yokken gönlümce banyo yapayım dedim.normalde evde kimse yokken banyoya girmeye korkarım ama bi cesaret edip bu korku mu yeni cem deyip banyo yaptım.eşim geldi sonra ve bana dedi ki sen nasıl tek başına banyo yapabildin hani korkuyordum içime şüphe düştü dedi senden şüpheleniyorum dedi dünya başıma yıkıldı hep kavga yapan bir çifttik ama bu kadar ileri gitmemişti.sonra özür falan diledi ama aklımdan cikmiyo o söylediği boşanmayı bile düşünüyorum ama fevri davranmakta istemiyorum oğlumu göstermemekle tehdit ediyo beni ne olur akıl verin unutamıyorum o soylediklerini
:KK34:

Ben olsam bebeğimi bensiz bir yere yollamam valla. İsterse babası yanında olsun. Sonuçta küs olduğum insanların yanına gidiyor. Bebeğini göstermeyecekmiş. Peeehhh onu zor yapar. Çok çok boşanırsın bebeğin vekaletini sen alırsın o ozaman avcunu yalar.
Aslında gondermemem lazım ama yazık torunlarını görsünler hakları diyorum ALLAh goruyo neticede diyip ona havale ediyorum

Yok artık. Adam denyolukta tavan yapmış.adamın kafasını da su dolu kovaya sokup çıkarasım geldi.Sizi bilmem ama ben bunu hazmedemezdim,evliliğin temel taşlarından en önemlisine adam kurşun sıkmış.
HEmde ne kurşun ben adamın yuzune bakamiyorum ama o bakabiliyor resmen midem kalkiyo

Ben bu konuda öyle çok şeyi garipsedim ki....
tek başına banyo yapmaktan korkan bir yetişkin (psk.rahatsızlık ya da batıl inanç???)
banyo yapınca eşinden şüphe duyan erkek müsvettesi
önce özür dileyen ama sonrasında hemen ruh hali değişikliği yaşayıp "çocuğu göstermem" diyen bir zat
eşinin arkadaşları kendisini erkek gibi diye takdir ettiğini ve bununla övünen kadın.

valla hangi biri üzerinde düşünsem bilemedim yine de
önce bir kadın olmayı deneyin, yetişkin olmayı deneyin
çünkü
kadın gibi kadın olunca da son derece takdir edilebilir, "erkek gibi" olmaya gerek yok...

Bence bir daha böyle bir laf ederse eşin.. Kişi kendinden bilirmiş işi.. Demen lazım ki, dediği laf nereye gidiyor bilsin..

Daha neler duyucaz ya.. Bu nasıl bir düşüncedir
Allah şeytani düşüncelerden saklasın
Siz yine de fevri davranmayın:110:

Back
X