Çıkmazdayım..

poo00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
3
0
1
33
Merhaba arkadaşlar, kimseye anlatamıyorum sizden akıl almak için yazıyorum..
Ben 23 yaşındayım 4 sene önce biriyle tanıştım beklemesini söyledim 1.5 senedir de ciddi bir şekilde görüşüyoruz. Şu an ailemle yaşamıyorum öğretmenlik yapıyorum. 2 hafta önce anneme bu durumu babama söylemesini istedim annem de söylemiş. Babam aksam beni aradı düzgünce konuştu uzuldugunu beklemediğini belirtti bi müddet aramamami iyi olmadığını söyledi. 3 gün sonra eve gittim bana saymadigi hakaret etmediği laf kalmadı elini kaldırdı. Birkaç gün sonra konuşmaya başladı ben evime dönünce aradı, oğlan gelsin konuşalım dedi.O arada da erkek arkadaşım iş nedeniyle başka bir ildeydi gorusemediler. Aradan biraz vakit geçti babam yine konuşmayı bıraktı benimle, sen nasıl yaparsın edersinlere başladı şu an yine konuşmuyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Babam çok tutucu birisi, 19 yaşında sıradan bi erkek arkadaşımla mesajlastigimi gördü söz verdirdi bi daha kimseyle konuşma etme diye durup durup o sözün üstüne nasıl konusursun annen senin yüzünden rahatsızlaniyo sen nasıl bir insansın demeye başladı. Ne serefim kaldi ne haysiyetim. O olayın üstüne böyle bir şey olamazmis evde mi kalmışım falan filan.. yılbaşında ailemin yanına gidecektim gelme gelirsin döverim ederim tehditlere başladı ne yapacağımı bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

Son düzenleme:
Yuh artık okuyup öğretmen olmuşsun. Baban daha 19 yaşında bir kız olarak mı görüyor. Laflara bak laflara dövermis

Baban normal degil bence ciddiye almamalisin. Evlenmeyi mi dusunuyosun böyle bir baban var madem neden sevgilin açıkladı durumu. Neyse artık olan olmuş eger evlenmeyi düşünüyorsaniz beni istemeye gelecekler babacığım falan deyip gönlünü alin evlenince düzelir. Yakinda evlilik plani yoksa ayrıldım deyin gitsin bosa sıkıntı strese gerek yok simdiden

baban çok garip tepkiler vermiş anlayamadım.

acaba maddi belkentisi vardı da, karşılayamadan gidiyorsunuz diye mi böyle yapıyor.

aklıma başka bir şey gelmedi

Anlamadım ki sevgilin neden arıyor babanı ?
Sizin açıklama yapmanız gerekmez mi ?
Ne cüret ne cesaret !!
Benim kızım bana söylemeden herhalde böyle birşey yapsa kıyameti koparırım,
Birşey olacaksa kişi önce yavrusundan öğrenir fikir alınır uygunsa oturup tartışılır ve karar verilir.

Iki üc kere okudum..ancak anlayabildim..kim kime el kaldirmis,aramis,arama demis,gel demis..zor güc söktüm olayi..

Niye sen degil de sevgilin haber verdi ki??

Oku oku anca anladım
Ne öğretmeni bende onu merak ettim

herkes benim gibi anlamamış kendimden şüphe etmiştim bi an

istemeye gelse ne yapardı ketiremiyorum doğrusu sen neden söylemiyosun onuda anlamadım ben beban bence ona kızmış olmalı

Ne kadar elit ve mantıklı bir kesime hitap ediyormuşuz da haberimiz yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…