Merhaba arkadaşlar, kimseye anlatamıyorum sizden akıl almak için yazıyorum..
Ben 23 yaşındayım 4 sene önce biriyle tanıştım beklemesini söyledim 1.5 senedir de ciddi bir şekilde görüşüyoruz. Şu an ailemle yaşamıyorum öğretmenlik yapıyorum. 2 hafta önce anneme bu durumu babama söylemesini istedim annem de söylemiş. Babam aksam beni aradı düzgünce konuştu uzuldugunu beklemediğini belirtti bi müddet aramamami iyi olmadığını söyledi. 3 gün sonra eve gittim bana saymadigi hakaret etmediği laf kalmadı elini kaldırdı. Birkaç gün sonra konuşmaya başladı ben evime dönünce aradı, oğlan gelsin konuşalım dedi.O arada da erkek arkadaşım iş nedeniyle başka bir ildeydi gorusemediler. Aradan biraz vakit geçti babam yine konuşmayı bıraktı benimle, sen nasıl yaparsın edersinlere başladı şu an yine konuşmuyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Babam çok tutucu birisi, 19 yaşında sıradan bi erkek arkadaşımla mesajlastigimi gördü söz verdirdi bi daha kimseyle konuşma etme diye durup durup o sözün üstüne nasıl konusursun annen senin yüzünden rahatsızlaniyo sen nasıl bir insansın demeye başladı. Ne serefim kaldi ne haysiyetim. O olayın üstüne böyle bir şey olamazmis evde mi kalmışım falan filan.. yılbaşında ailemin yanına gidecektim gelme gelirsin döverim ederim tehditlere başladı ne yapacağımı bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?