- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Yok hamile degilim, biraz karisik oldu sanirim kafamda aynen oyle zaten. Evet bu mukemmel fikir benim fikrimdi, ayni evde bir haftadir konusmuyoruz herkez istedigini yapiyor iste.Siz şimdi hamile misiniz? değil misiniz. Böyle sorunlu bir evlilikte çocuk yapmayı düşünmek fazlasıyla mantıksız. Çocuk mu kurtarıcak evliliğinizi yazık olmaz mı o bebeğe. Aynı evde ayrıymış gibi yaşayalım nasıl bi şeydir anlayamadım. Lütfen çocuk için ısrar etmeyin. Önce evliliğinizi kurtarın.
Bu durumun evliliğinizi kurtaracağını mı düşünüyorsunuz.Yok hamile degilim, biraz karisik oldu sanirim kafamda aynen oyle zaten. Evet bu mukemmel fikir benim fikrimdi, ayni evde bir haftadir konusmuyoruz herkez istedigini yapiyor iste.
Gercekten bisey dusunemiyorum artik sacma sapan fikirlerim oluyor o yuzden, benmi haksizim esimmi onuda cozemiyorum. Esime inancimi kaybettim buda beni yikti sanirim, napayim ne istiyorsun diyor ona bile cevabim yok. Insan umidini kaybedince hersey bir anlamsizlasiyor, insana umidi nasil geriverebilirsinizki?Bu durumun evliliğinizi kurtaracağını mı düşünüyorsunuz.
Tek sorun cocuk icin caba gostermemesimi orayi tam anlamadim,boyle bagzen ayri kalip sonra evde yabanci gibi yasamak cocogun olmasi cok yalnis olur, anlaşılan evliligin sikintili geciyor olur kavgalar falan duzeltilir beraberce, ama cok sık olmasi kötü birlikte konusup cozume ulasmadan cocuk düsunmeArtik delirmis gibi hissediyorum kendimi, ciddi olarak aklimdan süphe edee oldum artik. Bundan iki ay once yine siddetli kavga ettik esimle, burda kac konu actim ilgisizliginden, yakinlasmamasindan. En son gecen yaz iki hafta ayri kaldiktan sonra anladi sanmistim, söz vermisti! Döndüm, birdaha gitmicem diye söz verdim. Ama ne yazikki yine eskiye dondu ama sevgisini baska sekilde belli ediyordu bende ustelemedim.
Cocuk icin senelerdir ikna etmeye calsiyordum o da bir suredir olur artik zamani geldi diyordu, bunun icinde kac kez tartistik, tamam denicez diyordu ama ben heyecanla o birkac gunu bekledigim halde surekli bir bahane buluyordu. Sonunda cildirdim, cocuk isteyenler bilir aman Allahim bu nasil bir acidir her ay her ay yeniden beklemek sonra adamin uyumasi!
Esim iki aydir benim butun terslemerime ragmen iyi davraniyor, artik sana kizamiyorum diyor. Hep ondan bisey bekliyormusum, isteklerim bitmiyormus, hep kiziyormusum. Butun haftasonunu arabasiyla ilgilenmekle gecirip aksam eve geldiginde basini kucagima koyup onunla ilgilenmemi bekleyip bunu ilgi zannediyor!
Ben cok mantikli bir isanimdir ama cikamiyorum isin icinden, bir sure ayni evde ayrimis gibi yasayalim dedim kabul etti. Ama yine icim icimi yiyor. Ciktim simdi evden arabada oylece oturuyorum, gitsem gidemiyorum, kalsam kalamiyorum. Ne yaparsam yapayim asla iyi olamicam gibi geliyor.
Hamile haberi alinca dahada bir eksik hissediyorum kendimi, 35 yasima giricem hayatimi mafetti bu adam diye kendimi yiyip bitirdim iki aydir
Siz kac yasindasi? Esiniz cocuk istemiyormu?Cocugu yasin ilerledigi evlat sahibi olmak icin istiyorsundur muhtemelen.. Ayni mamulden bendede var bitane.. Yanlis evlilik yaptim cekicem yani cekiyorum artik omrum ne kadarsa sanirim gercekten bu kadar karamsar dusunuyorum bazen
Esim isimiz gucumuz yok diye kavga ediyoruz diyor, o yuzden ona kizip duruyormusum. Iligisizligi disinda pek bir sorunumuz olmadi, ilk zamanlar sinirli biriydi artik naptiysam adama siniri bile kalmadi. Bu duruma aglayimmi guleyimmi bilemedim bendeTek sorun cocuk icin caba gostermemesimi orayi tam anlamadim,boyle bagzen ayri kalip sonra evde yabanci gibi yasamak cocogun olmasi cok yalnis olur, anlaşılan evliligin sikintili geciyor olur kavgalar falan duzeltilir beraberce, ama cok sık olmasi kötü birlikte konusup cozume ulasmadan cocuk düsunme
Iyice icim karardi simdi, ben sorunlu bir insansam hic cocugum olmasinmi? Biraz karamsarim, kirildigimda kolay kolay atlatamam, ama iyi bir isim var, hersey mukemmel olsun diye ugrasip duruyorum belkide sorun buAslında bebek istiyoruz kendimiz için anne olmayı tatmak için. Hep bebek kalacaklar sanıyoruz hep sevimli emekleyen minikler olarak kalmayacaklar malesef. Onlar birey olacaklar topluma insanlara karisacaklar. Biriyle evlenecek ve eşleri burda yazacak sizin gibi şikayet edecek eşinden. Çünkü sağlıksız bireyler olacaklar böyle ortamlarda büyüdükleri için. Evliliği kurtarmadigi gibi bide çocuk sorumluluğu bozacak sizin de psikolojinizi. Mutsuz anne babası olan çocuklar mutsuz memnuniyetsiz sağlıksız büyürler bunu iyi düşünün lütfen. Çünkü insanlar anne baba olunca değişmezler ki. Önce evliliği düzene koymak lazım mutlu olmak lazım memnun olmak lazım. Karşılıklı olarak "mutlu" olmak lazım. Çocuk mutlu bir anne tarafından doğmalı ki topluma faydali sağlıklı duyarlı birey olsun. Allah hayırlısını versin Hakkinizda. Inşallah hersey gönlünüzce olur.
Kendini törpüle biraz ozman esinde soylemis bak sana nedenini o yuzden birazdaha birbirinizi idare edin,erkegin geleni boyle canim ilgiyi bende istemekten vazgectim oyle kabul ettimSiz kac yasindasi? Esiniz cocuk istemiyormu?
Esim isimiz gucumuz yok diye kavga ediyoruz diyor, o yuzden ona kizip duruyormusum. Iligisizligi disinda pek bir sorunumuz olmadi, ilk zamanlar sinirli biriydi artik naptiysam adama siniri bile kalmadi. Bu duruma aglayimmi guleyimmi bilemedim bende
Tamam onu kabul ettim diyelim su cocugu yapamiyoruz deliricem artik, cocugu olmayani duydumda adamin keyfinden cocuk yapamayanini duymadim. Biktim usandim artik bende istemiyorum dedim. Sirf aksamlari geldiginde evde biri olsun diye varim sanki, birse temizlik,ütü falan yapiyorum. Iyi bir es nedir gözünde Diye sordum, guler yuz diyor. Okadar! Benden istediği hic bisey yok, bu sekildede gayet mutlu adamKendini törpüle biraz ozman esinde soylemis bak sana nedenini o yuzden birazdaha birbirinizi idare edin,erkegin geleni boyle canim ilgiyi bende istemekten vazgectim oyle kabul ettimeee zoruma gidenler var ama napcaksin hep kavga hep soylenirsem huzur kalmiyor ozman birde bizimkinin sinirlerini aldirabilsem
Delirmeden once sadece normal bir hayat istiyordum, biraz ilgi gostersin arada bir gelip opsun, hafta sonlari beraber birseyler yapalim, zevk alsin benimle olmaktan, cocuklarimiz olsun...Peki sen ne istiyorsun adamdan
Hani hep istiyorsun bıktı. Vs diyormuş ya
Yani sen ne yaparsa ilgili bulacaksın adamı
Çocuk dışında günlük hayatta ne istiyorsun
Anam hepsi ayni ben sessiz kalsam adam sinirleniyor hemen hep gulelim istiyorlar iste uzulme ya oyle kabul edeceksin yada bitecek erkeklerin gozunde evde duralim guler yuzlu olalim yeter bakiyorlar geneli boyle iste duydugum suana kadr hepsi boyle,cocuk istemeyi bence zmana birak,hicmi istemiyorki anlamdim soylediginde ne cevap veriyor onun isteksizligide uzmesi normal senin icin anliyorumTamam onu kabul ettim diyelim su cocugu yapamiyoruz deliricem artik, cocugu olmayani duydumda adamin keyfinden cocuk yapamayanini duymadim. Biktim usandim artik bende istemiyorum dedim. Sirf aksamlari geldiginde evde biri olsun diye varim sanki, birse temizlik,ütü falan yapiyorum. Iyi bir es nedir gözünde Diye sordum, guler yuz diyor. Okadar! Benden istediği hic bisey yok, bu sekildede gayet mutlu adam
Istemiyorum demiyor artik haklisin zamani geldi diyor, bu konu yaklasik 4 senedir var, 6 aydirda yapicaz diyor ama faaliyet yokAnam hepsi ayni ben sessiz kalsam adam sinirleniyor hemen hep gulelim istiyorlar iste uzulme ya oyle kabul edeceksin yada bitecek erkeklerin gozunde evde duralim guler yuzlu olalim yeter bakiyorlar geneli boyle iste duydugum suana kadr hepsi boyle,cocuk istemeyi bence zmana birak,hicmi istemiyorki anlamdim soylediginde ne cevap veriyor onun isteksizligide uzmesi normal senin icin anliyorum
Bilgilerimde yanlis olmus sanirim, 81 dogumluyumBilgilerinizde 90 doğumlu olduğunuz yazıyor ve siz 35 yaşında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?