- 29 Ekim 2015
- 1.502
- 2.980
- 133
- Konu Sahibi andromeda-80
Arkadaşlar kk da yeniyim. İlk entrym hatta. Kafam karışık, fikir alacak kimsem de yok malesef. Benim sorunum eşimle. Birbirimizden koptuk, sevgimiz bağlılığımız kalmadı. Evin içinde iki yabancı gibiyiz. Aslında kötü biri değildir eşim, sigara hariç kötü alışkanlığı bile yoktur. Psikolojik ya da fiziksel hiçbir şekilde şiddet uygulamaz, tartışmayı uzatmaz. Buraya kadar herşey yolunda görünüyor farkındayım. Ama evin içinde varlığı yokluğu bir. Ha duvarla konuşmuşum ha onunla bir farkı yok. Evle ve benimle alakası yok. Ben de bu ilgisizlikten ve bunu defalarca tekrarladığım halde bir gelişme kaydedemediğimiz için soğudum ondan. Halbuki defalarca söyledim, istediğim bir tatlı söz, biraz ilgi. Başka bir beklentim yok diye. Eve gelmesi için saatleri sayan benken şimdi gelecek mi gelmeyecek mi umurumda değil. Zaten fiziken gelse de ruhu evde değil. Asıl sorun bu değil. Bir kızımız var 6 yaşına yakın. Kızım evliliğimin sağlam olduğu zamanlarda dünyaya geldi. Şimdi kızım kardeş istiyor. Hatta o kadar çok istiyor ki tv de ya da yolda, parkta bebek görünce bakakalıyor bebeklere. Öyle bir boynunu büküp içli içli bakışı var ki burnumun direği sızlıyor, içim kopuyor o haline. Ama bizim babasıyla ilişkimiz bebek yapma yakınlığı için çookk uzak. Zaten uzun zamandır ev arkadaşı gibiyiz. Bu arada eşimle ayrılma konusunu konuştuk. Yapabileceğimiz herşeyi yapıp kurtarmaya çalışma konusunda ortak karara vardık ama ne o ne ben bunun için çabalayamıyoruz bile, o kadar soğumuşuz. Kızıma kıyamıyorum, eşimi yeniden sevemiyorum ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum.