çıkmazdayım

ksus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
333
66
53
hepinize merhaba. İyi Bayramlar diliyorum kızlar.
Konuyu çok uzatmadan yazmak istiyorum. Erkek arkadaşımla 3-4 ay önce görüşmeye başladık. 2 aydır birlikteyiz.Ben 22 yaşındayım o 29 yaşında.son 2 haftadır yoğunum iyi değilim diyordu. Ben hep üstüme çektim geçmişteki ilişkilerimde hep karşı taraftan kötü muameleler gördüm. İyi niyetimin kurbanı oldum diyelim. Geçmişin faturasını da erkek arkadaşıma kestim. Çok üstüne gittim. En sonunda beni boğuyorsun ,böyle yaparsan aramızı soğutursun Dedi. Haklıydı. Kendime Çeki düzen vermeye başladım sonra. Bu süreçte o kötüleşmeye başladı. Bunalıma girdi bir nevi. Sebebini sordum yoğunum,tatil yapamıyorum iyi değilim Dedi. Yardım etmek istedim izin vermedi, yanlız kalmak istedi. Bir gün yine arayıp sormadı, hep uyuyorum deyip durdu dayanamadım artık arayıp ayrılmak mı istiyorsun dedim. Başladık konuşmaya. Kötüyüm,kimseyle ilgisi yok genel bi bunalmışlık var Dedi. Seviyorum seni Dedi. Sadece bizim için değil kendim içinde birşey yapmıyorum Dedi. Sustum hak verdim. Ben ararım mesaj atarım Dedi. Sonraki günler herşey yine kötüleşti. Doğru düzgün konuşmadık, hep yorgun geldi eve uyudu. Dün yine bi iki mesaj attık sabah o kadar. Müsait olduğunda ara beni demiştim aramadı. Merak ettim haliyle aradım bir kaç kere sonra açtı neden ısrar ediyorsun bizim artık senle oturup konuşmamızın,bir sonuca varmamızın zamanı geldi Dedi. Hayatım,hep uyuyorsun seni merak ediyorum. Sen doğru düzgün arasan mesaj atsan bu kadar üstüne gelir miyim dedim. Ben sana zaten birşey demiyorum ama beni anlamıyorsunuz annemde aynı şeyi yapıyor üstüme geliyorsunuz ben kardeşlerime günaydın demek bile istemiyorum genel bir tükenmişlik var bende Dedi. Yardım etmeye çalışıyorum ,yarın bir gün yanımda olmadın demeni istemiyorum seni sevdiğim için önemsiyorum dedim. Bunu ancak kendim çözebilirim bana Zaman ver senle ailemle ilgili bir sorun değil Dedi. Telefonu kapattıracaksınız en sonunda,hiç birşey yapmak istemiyorum beni rahat bırakın bir süre Dedi. Tamam dedim Nasıl istersen dedim. Mesaj atmayacağım,aramayacağım sen kendine gelene kadar dedim. Seni seviyorum ve yanındayım. Yapabileceğim birşey olursa söyle dedim. Tamam Dedi kapattık telefonu. Dün geceden beri hiç birşey yapmıyorum yapmayacağımda. Haklıydı tüm hatalarımı bir kağıda yazdım bu sabah. Pişmanlıklarım var farkındayım. Daha çok yeni herşey. Unut gitsin diyeceksiniz. Ama benim onunla yaşamak istediğim çok şey var. Vazgeçmek istemiyorum kafasını toplayıp geri gelir mi bilmiyorum. Kısa keseceğim dedim ama uzattım sanırım kusura bakmayın kızlar. Okuyan,yorum yapan vakit ayıran herkese şimdiden teşekkürler.
Telefondan yazdığım için hatalarım olmuştur affola.

Aradaki yas farki cok fazla. Dolayisiyla onun beklentileriyle senin beklentilerin uyusmuyor. Neden kendi yasitlarinla olmuyorsun.

Canım adam senden sıkılmış.seni seviyorum dediğine bakma.seven adam varya , ağzına tükürsen yarabbi şükür der.kendine sürekli suç bulman çok itici geldi.muhtemelen sevgilinede öyle gelmiş.bende eski sevgilimin acısını eşimden çıkarmaya kalkmıştım , neler yaptım neler ettim ama o bana hep düzelecek herşey zamanla dedi.öylede oldu.sancılı süreci beraber aştık.tek tavsiyem , eğer dinlersen , sakın üstüne düşme ,arasa bile hemen atlama , merak etttir kendini, geç cevap ver , kısa cevaplar ver.....eğer sallamazsa hiç , zaten seni sevmiodur , ama eğer alala sana noluyo falan derse , dikkatini yeniden çektin demektir.kaçan kovalanır bu asla şaşmaz.

Bence bahane etmiş , sıkmışsın seninle olmak istemiyor açıkça da söyleyememiş gibi geldi bana

Aradaki yas farki cok fazla. Dolayisiyla onun beklentileriyle senin beklentilerin uyusmuyor. Neden kendi yasitlarinla olmuyorsun.
Bugüne kadar hep öyleydi zaten. Bende baştan istemedim sorun olur diye düşündüm ancak çok uğraştı bende ikna oldum sonunda

Bence bahane etmiş , sıkmışsın seninle olmak istemiyor açıkça da söyleyememiş gibi geldi bana
Aklıma geldi ama herşeyi açık açık söyleyebilecek kapasitede biri. Geçmiş ilişkilerinde de hep net olmuş. Yani beni istemese kapı orda der inanın. Problemleri vardı zaten çok yoğun çalışıyordu. Anne baba ayrı ailesine bakıyor aynı zamanda

Bugüne kadar hep öyleydi zaten. Bende baştan istemedim sorun olur diye düşündüm ancak çok uğraştı bende ikna oldum sonunda

Neden israr etmistir biliyor musun. Senin yasindaki kizlari manipule etmek daha kolay. Sucu hep kendinizde bulursunuz cunku. Yasitin o kadar erkek varken, bunu kendinize yapmayin.

Neden bütün suçu kendiniz de buluyorsunuz ? Üstüne düşüyorsun tamam da karşında ki de odunun teki aramaz sormaz ilgilenmezse ne diye sizinle birlikte olmak istemis. Gitsin yalnız başına bunalımda takılsın o zaman.

Öyle yaptı zaten arkadaşlıklarım çok üstüne gidiyorsun iyi dayanıyor diyordu hep. Bana Zaman ver cidden iyi değilim Dedi geçen hafta. Seviyorum konu sende ailemde değil. Sadece çok yoruldum artık bunaldım Dedi kafamı toplamaya ihtiyacım var Dedi. Onun hatalarını da söyledim zaten sadece suçu kendimde bulmuyorum. Bilmiyorum inanın ben birşey yapmayacağım orası kesin. böyle kötü olduğu bir dönemde o sorgulamalara gelemezdi sevmese diyorum bende. Her sorduğuma cevap verdi uğraştı aslında.

Ailesiyle de bu kadar çok sorun yaşadığına göre gerçekten sorun senle ilgili değil bence.

Depresyona girmiş bu adam. Bekle, hiçbir şey yapma. Eğer fazla uzarsa tedavi olmasını öner.

Bende aynı şeyi söyledim. Empati yap ben hatalarımı kabul ediyorum ama seninde suçun var dedim. Ben sana zaten birşey demiyorum. kimseyle görüşmek istemiyorum hiç birşey yapmak istemiyorum annemde sende aynı şeyi yapıyorsunuz ona da aynı şekilde davranıyorum üstüme gelmeyin Dedi.

Ailesiyle de bu kadar çok sorun yaşadığına göre gerçekten sorun senle ilgili değil bence.

Depresyona girmiş bu adam. Bekle, hiçbir şey yapma. Eğer fazla uzarsa tedavi olmasını öner.
Bana da öyle geliyor. Mesafe var aramızda benden maddi manevi bir çıkarı yok anlayacağınız. Çoktan bitti gitti diyebilirdi bunalımlı günlerinde. Üstüne basa basa sorun bizimle ilgili değil tek başıma aşabilirim Dedi. biraz Zaman verin bana Dedi.

Sizde hala bu kişiyle birlikte mi olmak istiyorsunuz ?
Yol ver gitsin 29 yaşına gelmiş ergenlikten çıkamamış biriyle mi uğraşacaksınız, ve benden size bir tavsiye bu kadar fazla erkeklerin üzerine düşme , o senin peşinden koşsun.

Neden israr etmistir biliyor musun. Senin yasindaki kizlari manipule etmek daha kolay. Sucu hep kendinizde bulursunuz cunku. Yasitin o kadar erkek varken, bunu kendinize yapmayin.
Hakverdiğim noktalar var doğru söylüyorsunuz ama ben aramızda uçurum sayılabilecek bir yaş farkı olduğunu düşünmüyorum.

İnanın ilk zamanlar öyleydi umurumda değildi çok rahattım. Ancak bu benim yapımla ilgili birazda,biri yanımda acı çekiyorken arkamı dönüp gidemiyorum sevmesem bile birşeyler yapmak istiyorum. Bir de üstüne sevince sonuç bu oldu işte.

Ya tükenmişlik sendromu ya da adam size ayrılalım diyemiyor bence yıpranmış gibi yani ayrılmak istemiyor bence

Ya tükenmişlik sendromu ya da adam size ayrılalım diyemiyor bence yıpranmış gibi yani ayrılmak istemiyor bence
Ayrılmak istese bunu çoktan yapabilirdi. Geçen hafta rest çektim zaten. inanın sesi o kadar kötü ki samimiyetle söylediğini düşünürsünüz sizde. Ya çok zeki bir yalancı ya da doğru söylüyor dersiniz aklınıza başka birşey gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…