- 28 Kasım 2010
- 42.455
- 141.038
- 798
- Konu Sahibi kardelen8386
-
Yazik caniniza,emeklerinize. Allah daha iyi kapilar acsin size,kurtulun su adamdanbugün konuşacağım istemediğimi evliliğe bakış açılarımızın farklı olduğunu
bu suç boşanma sebebi olurdu . fakat hayatta her insan hata yapabilir ve ikinci bir şansı hakeder diye yoluma devam ettim. gördümki bu aldığım karar yanlışmış adamda suçluluk psikolojisi hiç oluşmadı . ve evliliğim günden güne kötü bir hal aldıAdam hırsız. Ben neyi sineye çektiğinizin farkında olmadığınızı düşünüyorum.
Hangi suç sizin için boşanma sebebi olurdu?
ona göre ben ne yaptım ne iyiliğimi gördü hep nankör dü hep nankör oldu.Yazik caniniza,emeklerinize. Allah daha iyi kapilar acsin size,kurtulun su adamdan
+1 tabi ki dark ımAllah askina,ailesinin ne onemi var su anda? Adam hirsizlik yapmis sogumuyorsunuz da kv dedikodunuzu yapti diye mi soguyorsunuz? Oncelikleriniz hayatin akisina uymuyor cidden,guzelce sapkanizi onunuze koyup bir dusunmeye ihtiyaciniz var
daha dün tartıştık istemediğimi devam edemeyeceğimi söyledim. buraya biraz rahatlamak içimdekileri atmak için yazdım. hırsızlıktan işene son verildiğini hiçbir zaman gözardı etmedim+1 tabi ki dark ım
konu sahibi aklınızdan zorunuz mu var hırsız olduğuna değinmiyor hala ailesi şöyle böyle o korumuyor diyorsunuz
çok mu gençsiniz.. yazmışsınız yukarıda gerçekten boşanmak isteyecek misiniz?
hiç inanmadım da
bugün konuşacağım istemediğimi evliliğe bakış açılarımızın farklı olduğunu
hırsızlık yapıp yapmamak da bir tercih istek değil mi bakış açısından kastettiğim buydu .evlendikten sonra hırsızlık olayı oldu nişanlıyken değil kv biz nişanlıyken dedikodumu yaptı bu yüzden kırıldım . zamanlamalar aynı değil"Boşanmak istiyorum çünkü hırsız" demiyorsunuz da evliliğe bakış açınız mı sorun? Böyle bir adama nasıl güvenebilirsiniz ki?
İş yeri tazminat vermemek için iftira atmıştır diyeceğim de böyle bir durum olsa zaten yasal yollara başvururdu, olayın üstünü kapatmazdı. Sizin kartlarınızı da habersiz alıyormuş. Böyle bir adamı yetiştiren kayınvalidenizden ne beklediniz de dedikodunuzu yaptı diye kırıldınız ki?
Çocuğunuz da yokken kurtulun bence. Yarın bir gün yine aynı şeyi yapar, çocuğa da yazık olur.
teşekkür ederim . ben de böyle düşünüyorum geç kalmışlık var sadece . oda bir şansı herkes hakeder düşüncesi ileEşiniz hırsız, ailesi sizi maddi anlamda kullanmış. Bu olaylara da eşiniz ses çıkarmamış belli ki. Çocuk olmadan kurtulun derim.
hırsızlık yapıp yapmamak da bir tercih istek değil mi bakış açısından kastettiğim buydu .evlendikten sonra hırsızlık olayı oldu nişanlıyken değil kv biz nişanlıyken dedikodumu yaptı bu yüzden kırıldım . zamanlamalar aynı değil
tabiki silip atıyor .ailem beni bu şekilde yetiştirmedi .bir şans vermiş olsam bile bu durum içimi her daim kemirdi.eşimin ailesine karşı kendimi savundum sadece eş olarak arkamda durmasını en azından kendisene ve ailesine yaptığım iyilikleri gözardı etmemesini istedim .Tamam da "ailesi çok çıkarcı, dedikoducu. Laf sokuyorlar eşim de korumuyor" demişsiniz diğer mesajlarda. Bu özellikleri evliliğiniz süresince de devam etmiş yani, nişanlılık dönemiyle sınırlı kalmamış ki. Siz de hırsızlık olayını öğrendikten sonra "oğulları ne ki ailesi ne olsun" diye düşünüp canınızı sıkmamalıydınız. Kendi kendinizi savunabilirsiniz. Eşinizin savunması gerekmiyor illaki.
Hırsızlığın evliliğe bakış açısıyla alakası yok ayrıca. İsterse harika bir koca olsun, harika bir baba olsun hırsızlık hepsini silip atacak bir durum.
Aslinda cikmazda olacaginiz bir durum yok,aninda kapinin onune koyabilirsiniz. Gec degil. Mis gibi hayatiniza bakarsiniz elin hirsizini besleyeceginize.daha dün tartıştık istemediğimi devam edemeyeceğimi söyledim. buraya biraz rahatlamak içimdekileri atmak için yazdım. hırsızlıktan işene son verildiğini hiçbir zaman gözardı etmedim
beni çökerten ne hayalle ve umutla evlenmiştim hepsi içimde bir enkaza dönüştüÜzücü şeyler yaşamışsınız ama çalışıyorsunuz bu evliliğe muhtaç değilsiniz. Kartımı saklıyorum buluyor alıyor dediğiniz kısıma kadar çift terapisi önerecektim ama adam gerçekten eli uzun biri yazık
maalesef evden gitmiyor bugün konuşacağım tekrarAslinda cikmazda olacaginiz bir durum yok,aninda kapinin onune koyabilirsiniz. Gec degil. Mis gibi hayatiniza bakarsiniz elin hirsizini besleyeceginize.
Zamanın çözemeyeceği birşey yok bugün bitmesini istemediğimiz şeyler yarın iyiki bitmiş dedirtiyor güçlü olun eğer evliliğiniz doğru olsaydı eşiniz kendini düzeltmeye çalışır çaba gösterirdi. Kartınızı alması işyerindeki yaptığı gerçekten çok üzücü. Şuan çalışmıyor mu neden sizin kartınızda gözübeni çökerten ne hayalle ve umutla evlenmiştim hepsi içimde bir enkaza dönüştü
çalışıyor evet o aldı ben sakladım o aldı ben sakladım bu kısır döngü devam etti en son ben de vazgeçtim şuan onda evin birtakım ihtiyaçları o karttan karşılanıyor . o kart borcunu kim ödüyor diye sorarsanız benZamanın çözemeyeceği birşey yok bugün bitmesini istemediğimiz şeyler yarın iyiki bitmiş dedirtiyor güçlü olun eğer evliliğiniz doğru olsaydı eşiniz kendini düzeltmeye çalışır çaba gösterirdi. Kartınızı alması işyerindeki yaptığı gerçekten çok üzücü. Şuan çalışmıyor mu neden sizin kartınızda gözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?