herhese merhaba, nerden nasıl başlayacağım hiç bilmiyorum .herkesin yaşayabileceği klasik gelin kv tartışmaları bizde de oldu. derken araya soğukluklar girdi ve birdaha hiçbirşey eskisi gibi olmadı.artık gözümü açmıştım ve bunların işne gelmemeye başladı.maddi beklentileri hem eşimin hem ailesinin beklentileri nişanlı iken başladı. o zamanlarda eşimin tlf faturamı öde araç arza yaptı öde internetim kesildi öde vs.. uzayıp gitti. iyi niyetimden dolay hepsini yaptım taki kv dedikodumu yaparken duyana kadar. o andan itibaren soğudum ve birdaha ısınmadım.tüm bu olayların içinde evlendik. evlendikten kısa bir süre sonra eşim hırsızlıktan işten atıldı . ama o bunu asla kabul etmedi .masumsan yasal hakkını aramalısın dediğimde ise bana hiçkimse şahitlik yapmaz diyerek konuyu kapattı.düğün borçları giderler tüm masraflar bana kalmış oldu. bir süre sonra yeni bir işe girdi hala orda devam ediyor. aramızda bazen küçük bazen büyük tartışmalar hiç bitmedi.son yaşadığımız olaya gelecek olursak ilgisizliği önemsememesi tartışmaları daha da alevlendirdi bunu yanında ne yaparsan yap umrumda değil cümleleri hep havada uçuştu . eşim fazla rahat bir insan 1 saate geliyorum demek 3 saat sonra geleceğim demek oluyor buda beni ister istemez geriyor. önceliği arkadaşları ve kahve alışkanlığı ..şunda kendimi ondan soğumuş hissediyorum ve bu nereye gider hiç bilmiyorum. bildiğim tek şey o eve gitmek istemiyor olmam . yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür edrim.sizlerden gelen yorumlardan sonra eşimle konuştum ve anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik birazdan av. gidip protokol hazırlatıcaz . beni cesaretlendiren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum