- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi farahnihal
-
şuan işte kesin değil şehir deki ev işi bir yer satılığa çıkarttık onun satılmasını bekliyoruz üstüne biraz kredi çekip,ordan ev alırız ordada zahmet çekeriz 2 3 yıl ama ev sahibi olucaz neticede yatırım
o zaman önce ev işini netleştirin. O gelecek olan fazladan 1000 lirayı da krediye verirsiniz. Siz yine aynı maaşla geçinirsiniz ama eviniz olur bi kaç yıla her halukarda mantıklı geldi.
Eşin ne diyor bu duruma
eşim ev alınırsa kesinlikle gitmek istiyor, oda artık 850 ye çalışmaktan mutsuz çünkü..
Gideceğin ile göre değişir durum bence. Üç büyükten birine gideceksen bence kıpırdama yerinden. Orda aldığın 2 kat para da olsa harcaman 2 değil 3 katına çıkacak. Geçim sıkıntısı daha çok olacak muhtemelen. Evet imkanlar çok ama sen o imkanlardan faydalanabilecek misin mesele orda.
Yok anadolu şehirlerinden biriyse hiç durma bence de. Çocuk bi şekilde idare edilir.
Biz izmirde yaşıyoruz, doğma büyüme izmirliyim. İzmire aşık bir insanım ama imkanım olsa daha küçük bi ilde yaşamak isterdim. Burda hiç bir şekilde birikim yapamıyoruz çünkü. Sürekli bişey çıkıyor harcama yapacak maaştan bişey kalmıyor. Küçük bir ilde çalışıp birikim yapıp sonrasında yine izmire gelmek şahane olurdu. Ama imkan yok işte. Yerimizde sayıyoruz burda.
Tamam onlardan biri değilse git. Arkana bile bakma idare edersiniz.
cidden çok az bu para. Eğer imkan varsa gidin derim. İnsana o kadar yıpratıcı ve uzun saatler çalışıp bu kadar para kazanmak çok koyuyor
Hangi şehre gtmeyi düşünüyorsunuz
o kadarcık maaşa iyi birikim yapmışsınız tebrikler gerçekten... ama ne acıdır ya şu devirde asgari geçim diye adlandırdıkları ve üç kuruş para olarak belirlidikleri maaşlan insanların 1 ay geçinmesini bekleyen isteyen devleti tebrik ediyorum heleki kirada yaşayanlar napsın .. Sende kendi iş yerinlen görüşsen zam falan yapmazlar mı?
Ne güzel yazmışsın agzına saglık bende asgari üçretle calişıyorum ev kira gecin gecine bilirsen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel yazmışsın agzına saglık bende asgari üçretle calişıyorum ev kira gecin gecine bilirsen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok zor valla arkadaşım bide 4-5 bin karı koca maaş alıp aylık kazançları 10 binlirayı bulan insanların geçinemiyoruz demelerini hayretle izliyorum.. bugün gazetede okudum en düşük memur 1700 ile işe başlıyor bu insanlardan işçilerin ne farkı var kıdemli bir çalışan bile özel sektöre bu kadar para alamıyor... çoğu yerde
miktar çok olabilir ama berekette önemli faktör, ben memurum canım istediği kadar akşama otururum salla başı al maaşı yaparsa,işini layıkılya yapanlar hariç, o paranın hayrını göremez,ben inanırım yani insanların 10 binle geçinemediklerine..
demek istediğim bu kadar para alıp geçinemediklerini asgari ücretle çalışan insanların karşısında söylemesinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?